7.5.07

Ο Νέος και πραγματικός Αυτοκράτορας του Ευρωπαϊκού Μπάσκετ

φώτο από sport.gr

Πάλι καλά οι Παναθηναϊκοί έχουν το μπάσκετ για να βρίσκουν παρηγοριά απο την παταγώδη αποτυχία του ποδοσφαίρου! Βέβαια η ομάδα μπάσκετ με 4 Ευρωπαϊκά πρωταθληματα είναι αδιαμφισβήτητα ο Αυτοκράτορας του Ελληνικού Μπάσκετ!

Χθές σε ένα κατάμαστο ΟΑΚΑ νίκησε με 93-91 την ΤΣΣΚΑ του τρομερού Ελληνα Θοδωρή Παπαλουκά!και στέφτηκε πρωταθλητής μπροστά σε περισσότερούς από 10.000 οπαδούς του!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είχα την(ακριβή)τύχη να βρίσκομαι στο ΟΑΚΑ και να παρακολουθήσω,σχεδόν όλα,τα παιχνίδια.Το καταχάρηκα!
Δεν έχει αυτό να κάνει με το γεγονός ότι είμαι βρωμοβάζελος και το σήκωσα το κυπελάκι!Είχε να κάνει με την ατμόσφαιρα,την ποιότητα του μπάσκετ που παρακολούθησα,το όλο feeling...
Νομίζω ότι η τελευταία φορά που παρακολούθησα παιχνίδι παρουσία φιλάθλων αντίπαλης ομάδας ήταν στον τελικό βόλευ Λυκείων Αγρινίου....!Και μόνο λοιπόν που υπήρχαν αντίπαλοι φίλαθλοι έδινε άλλο χρώμα,κυριολεκτικά και μεταφορικά,στα παιχνίδια.Ιδιαίτερη ήταν η συμβολή των ρώσων φιλάθλων στην ξεσηκωτική ατμόσφαιρα...
Θα ήθελα επίσης μέσα από αυτό το blog να καταδικάσω την συμπεριφορά ορισμένων Βάσκων φιλάθλων που αρνήθηκαν να ανταλάξουν κασκολ μαζί μου.Είναι κομπλεξικοί οι άνθρωποι.Αλλά να μου πεις τόσα χρόνια αντίσταση και ένοπλος αγώνας τους έχει αφήσει μια ξινίλα..
Μπράβο στον Παπαλουκά,πολύ μεγάλος παίχτης.Δεν τον είχα ξαναδεί live,είναι απίστευτος!
Μπράβο στον ΠΑΟ,απλά μεγάλη ομάδα!
Δεν έχω δυστυχώς την δυνατότητα να μοιραστώ μαζί σας το οπτικοακουστικό υλικό που έχω από τον τελικό.
Του χρόνου Μαδρίτη!

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Ευχαριστώ τον αγαπητό Εισβολέα για την τόσο διαχυτικη (!) περιγραφή του!! Εμένα με στεναχωρησε που κράζ;αν τον Παπαλουκά! Επίσης η παρουσια Ρωσσίδων πρέπει να θεσμοθετηθει σε όλα τα αθληματα!!
Ας κάνει και κανα σχόλιο ο αγαπητός αναγνώστης για το ποδοσφαιρο!!