16.5.07

Μια σκοτεινή υπόθεση σε ένα ηλιόλουστο θέρετρο...

φώτο από bbc.co.uk

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας λέγεται Madeleine McCann, είναι τεσσάρων ετών από το Rothley του Leicestershire και στις 3 Μαΐου εξαφανίστηκε από την Praia da Luz, παραλιακό θέρετρο στο Algarve της Πορτογαλίας. Οι γόνεις της την αφήνουν μόνη να κοιμάται στο κραβάτι μαζί με τα δίχρονα δίδυμα αδερφάκια της και βγαίνουν έξω για φαί. Στις δέκα το βράδυ, η μητέρα πάει στο δωμάτιο και ανακαλύπτει ότι η μικρή λείπει ενω το παράθυρο της κρεβατοκάμαρας ειναι ανοιχτο. Την επόμενη ημέρα οργανώνεται μια μεγαλη έρευνα με συνεργασία των πορτογαλλικών και ισπανικών αρχών. Στις 5 του μήνα οι πορτογάλοι ντετέκτιβ ανακοινώνουν ότι το πιο πιθανό είναι να έχει απαχθεί.
Στις 9 Μαΐου οι αρχές εξετάζουν βίντεο κλειστού κυκλώματος στο οποίο φαίνεται μια γυναίκα με ενα κοριτσάκι που μοιάζει στην Μαντλειν να σταματάν σε ένα σταθμό σε έναν εθνικό δρόμο της Πορτογαλίας.

φώτο από bbc.co.uk

Χθές ονομάζεται ο πρώτος επίσημος ύποπτος της υπόθεσης(φωτογραφία). Λέγεται
Robert Murat και είναι ένας βρετανός κάτοικος της περιοχής. Αυτός βέβαια δηλώνει αθώος και επισημαίνει ότι οι αρχές τον επελεξαν για αποδιοπομπαίο τράγο.

Μια περίεργη υπόθεση που μου φέρνει στο μυαλό τον δικό μας Άλεξ.


Σχετικές ειδησεις μπορείτε να βρείτε στα παραπάνω λινκ

http://www.guardian.co.uk/uk_news/story/0,,2080070,00.html
http://www.guardian.co.uk/uk_news/story/0,,2080297,00.html
http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/6660009.stm
http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/6656451.stm
http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/6655907.stm


Δεν υπάρχουν σχόλια: