9.5.07

33 εκατομύρια Ευρώ, μια Ρύθμιση και ο Βεζυρτζης..


φωτο απο sport24.gr - σχετικό ρεπορτάζ.

Για όλους και για όλα μίλησε ο Προεδρος της Αγαπημένης μου ομάδας. Τελικά δήλωσε οτι τα χρέη ανέρχονται σε 33 εκ. ευρώ! Τσάμπα πράμα που λέει και ο γύφτος! Επίσης δήλωσε πως χωρίς την ρύθμιση δεν εχει επενδυτη αρα και σωτηρια για τον ΠΑΟΚ! Είπε ακόμα πως προσπαθούν να δρομολογήσουν καποιες πληρωμές ΙΚΑ, παίκτες παλιους κτλ και να συμαζέψουν (τα ασυμάζευτα βέβαια!) οικονομικά της ομάδας. Καταφέρθηκε ενάντια στους δημοσιογράφους που πάν κόντρα! Τώρα ποιοι είναι αυτοί δεν είπε... Βέβαια ο Βεζυρτζής δεν ήταν μόνος του, αλλά συνοδευόταν και από τον Λάκη "Βαλντεράμα" Οικονομίδη. Τώρα είναι φιλαράκια πια! Βέβαια τον κοσμάκη τον ξενέρωσαν με το δημόσιο ξεκατίνιασμά τους!!

Με αυτό ουσιαστικά βάλαν λουκέτο στην λαϊκή βάσή κατ'εμε και ηταν το πιο σημαντικό λάθος τους! Αν ο κόσμος του ΠΑΟΚ εβλέπε σωστες κινήσεις και προβολή της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου - όπως πήγε να γίνει στην Καστοριά αλλά δεν συνεχίστηκε!!!!- τότε πιστευω θα κάλυπτε ενα μεγάλο μέρος της! Μια γεμάτη Τούμπα με τον καθένα να βάζει από 300 € (ένα διαρκείας δηλαδή) ήταν εφικτό! Αλλά δεν ασχολήθηκαν! Μια καλή κινηση που έγινε στην Καστοριά και μαζεύτηκαν 300.000 και αυτη έγινε εντελώς ερασιτεχνικά! Έτσι για μένα η λαϊκή βάση έμεινε και θα μείνει ενα όνειρο.

Από την άλλη για το δάνειο που πήραμε -δεν λέω μπορεί να φαίνεται λίγο σκάνδαλο- αλλά υπάρχει και ο αντίλογος. Καλα τα είπε ο Βεζυρτζής : "Δεν μπορεί να δίνεται σε ένα σωματείο ένας χώρος που εκτιμάται 120 εκατομμύρια ευρώ για να απαλλοτριωθεί. Δεν πορεί ο υπάλληλος της Πολιτείας να ξεχνάει να πάει στο δικαστήριο, σε δικαστήριο με μια ομάδα που χρωστάει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ και να μπαίνει αυτό το σωματείο στο άρθρο 44 και δεν αναφέρομαι στον συμπολίτη (σ.σ. Αρη)."

Στην διάρκεια της συνέντευξης είχαμε και τα παρατράγουδα! Πετάχτηκε ο γνωστός παοκτσής Κυριάκος και τους ζητησε να παραιτηθούν αλλά τον βγάλαν από την Αίθουσα! Είπε : "...διχάσατε τον κόσμο του ΠΑΟΚ και είστε υποχρεωμένοι να παραιτηθείτε" (πηγή sport.gr). Το κατα πόσο διχάσαν τον κόσμο θα φανεί....

1 σχόλιο:

takola είπε...

Διευκρίνηση: Άλλο λαϊκή βάση και άλλο πολυμετοχικότητα. Με το "ξεκατίνιασμα" Βεζυρτζή-Οικονομίδη έβαλαν ταφόπλακα στην πολυμετοχικότητα (δηλ. πιο συγκεκριμένα στη συμμετοχή του κόσμου στην παρούσα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου), όχι στη λαϊκή βάση. Και χωρίς το "ξεκατίνιασμα", πάντως, δύσκολα θα έμπαιναν πολλά χρήματα στα ταμεία με τη συγκεκριμένη μέθοδο, γιατί η αγορά μετοχών είναι κοροϊδία (όποιος πάρει την ΠΑΕ θα μηδενίσει την αξία των υπόλοιπων μετοχών - τό 'χουμε δει πολλές φορές το έργο, ενώ και η συμμετοχή των μικρομετόχων στη λήψη των αποφάσεων είναι μια χίμαιρα).