2.5.07

Υπόθεση Άλεξ

Ετσί κοινότυπα έχει φτάσει το πανελλήνιο να αποκαλεί την προσωπική τραγωδίας μια μανας που αν μη τι άλλο έχει κρατήσει το κεφάλι της ψηλά! Η Μάνα, η Νατέλλα, μια γυναίκα, που είναι όχι μόνο γνωστή σε όλη την Ελλάδα αλλά θα μπορούσα να πώ ότι όλη η Ελλάδα την πονάει και την έχει συνδιάσει με το πρότυπο της Μάνας.
Πέρασαν ήδη 15 μηνές και η όλη ιστορία ανακυκλώνεται ξανα και ξανά. Σαν να μην έφτανε αυτό, έχουμε και νέα σενάρια που ανα τακτά χρονικά διαστήματα διανθίζουν την αρχική υπόθεση "εργασίας" με τα πέντε παιδια να ευθύνονται. Ήδη από το προηγούμενο καλοκαίρι παιδεραστες, έμποροι οργάνων και λοιπές δυνάμεις οργιάζουν στην συλλογικη φαντασία της τηλεοπτικής μας γειτονιάς. Βέβαία είναι έτσι δομημένο το σύστημα που δεν μπορεί να κρατήσει επ'άπειρον στραμμένα τα φώτα του σε αυτό το θέμα. Η αλήθεια είναι ότι έστω και με αυτήν την αισχρή σε πολλές περιπτώσεις- τηλεοπτική κυρίως- κάλυψη κινήθηκαν μηχανισμοί που διαφορετικά θα κοιμόντουσαν ακόμη τον ύπνο του Δικαίου.
Παρόλλα αυτά ουσιαστικά όμως δεν έχει γινεί τίποτε ακόμη. Και ο γολγοθάς της Νατέλας συνεχίζεται.
Τα τελευταία νέα θέλουν την παρουσία ενός διάσημου αξιωματικού της βελγικής αστυνομίας, Alain Remue, ειδικός για την ανεύρεση εξαφανισθέντων-αγνοούμενων παιδιών, να παρίσταται σε ειδικό σεμινάριο που θα γίνει σήμερα και αύριο στην Θεσσαλονίκη και στην Βέροια την Παρασκεύη. Ας ελπίσουμε ότι κάτι θα βγεί στο τέλος....

Να σημειώσω ότι η Νατέλα έχει το δικό της Blog που την βοηθά να ακούγετε η φωνη της.