13.5.07

Πικρή Νίκη... ΠΑΟΚ 1 ΟΦΗ 0

Η έναρξη του Αγώνα ΠΑΟΚ - ΟΦΗ
Η θυρα 4
Συγχαρητηρία στον κόσμο του ΟΦΗ για την παρουσία τους!

Καλούτσικο ματσάκι είδαμε στην τελευταία αγωνιστική στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ με γκόλ του Χριστοδουλόπουλο στο β' ημίχρονο πήρε την νίκη αλλά έμεινε απ'έξω από το ΟΥΕΦΑ επειδή ο Πανιώνιος νίκησε 3-1 την (β΄ομάδα?) της ΑΕΚ! Πίκρα! Τι να κάνεις όμως! Εμείς φταίμε δεν φταίει κανενας άλλος! Βέβαια και να βγαίναμε Ευρώπη πάλι κατα πάσα πιθανότητα δεν θα μπορούσαμε να παίξουμε λόγω της οικονομικής κατάστασης της ΠΑΕ. Ντρέπομαι που το λέω αλλά πραγματικά καλυτερα τώρα που το ξέρω στα σίγουρα ότι δεν παίζουμε ΟΥΕΦΑ παρά το περσινό κάζο και ρεζιλίκι..... Η ουσία για τον ΠΑΟΚ είναι μια! Αν δεν γίνει ρύθμιση και έρθει επενδυτής τα πραγματά είναι πολύ δύσκολα! Λαϊκή Βάση και πολυμετοχικότητα στην παρούσα φάση δεν προχωράνε!

Μπράβο και στον κόσμο του ΟΦΗ! Τα παλικάρια από την Κρήτη κέρδισαν το χειροκροτημα της Τούμπας! Και αυτό είναι κάτι πολύ δυσκολό!

Πολλά συγχαρητήρια και στον Ηρακλή που κυριολεκτικά στο παραπέντε εξασφάλισε την παραμονή στην Super League και την επόμενη χρονια! Και αυτό γιατι ο ΠΑΟ επιτέλους ισοφάρισε την Κέρκυρα! Η φιέστα του Άρη κατέληξε σε ανώδυνη ηττά με 1-2 από την ομάδα του παλιου του προπονητη Ογιος.

Ας ελπίσουμε ότι του χρόνου θα δούμε καλύτερο ποδόσφαιρο και
Λευτεριά στον ΠΑΟΚ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: