2.2.09

Προετοιμασία για το ντέρμπι του Κυπέλλου



Καλά ξεκίνησε ο Φεβρουάριος για τον ΠΑΟΚ. Σε ένα ανοιχτό παιχνίδι χωρίς όμως μεγάλες φάσεις η ομάδα μου νίκησε 2-0 τον πολύ καλό φέτος Εργοτέλη. Μεγάλες φάσεις δεν έγιναν γιατι από την μια μας έλειπε ο Μουσλίμοβιτς αλλά από την άλλη είχαμε έναν Κοντρέρας που πραγματικά έδωσε ρεσιταλ άμυνας και μαζί με τον Κωστάκη τον Χαλκιά που έβγαλε ένα σουτ στο 2-0 κράτησαν αλώβητη την εστία του δικέφαλου.

Τα γκολ της ομάδας ήρθαν από σέντρα του Λίνο στην κόντρα και τα δύο. Ο Αθανασιάδης και ο Αναστασάκος στο 72 και 77 καθάρισαν την μπουγάδα. Σας δίνω και ένα μικρό βιντεάκι με τον κόσμο στην Τούμπα.



Από εκεί και έπειτα όλοι στην εξέδρα αφού πρώτα γελάσαμε με τους "Ή Εμείς ή Κανις" συμπολίτες, ασχοληθήκαμε με το παιχνίδι του Κυπέλλου που έρχεται την ερχόμενη Τετάρτη με τον Ολυμπιακό. Πολύ δύσκολος αγώνας και πρέπει να δούμε πως θα τα βγάλουμε πέρα τόσο με την κούραση όσο και με τις απουσίες που έχουμε και ας μην ξεχνάμε την επόμενη Κυριακή το άλλο ντέρμπι με βάζελο που έχω την απαισιόδοξη εντύπωση ότι για μια ακόμη φορά δεν θα σκοράρουμε σε εκτός έδρας ντέρμπι.... Αλλά ας δούμε αν με διαψεύσουν μέχρι τότε μπορεί να σπάσει ο διάολος το ποδάρι του - βλέπε Γκαλέτι- και να νικήσουμε την Τετάρτη και μετά ποιος ξέρει?!

ΥΓ. Πολυ ποδόσφαιρο έπεσε το ξέρω, αλλά από την μία η φούρια του πρωταθλήματος- για το ποιος θα βγει δεύτερος δηλαδή- και από την άλλη ένα διάλειμμα με κράτησαν λίγο έξω από τα συνηθισμένα νερά μου! Υπόσχομαι να επανέρθω σιγά σιγά!

Καλό Μήνα σε όλους!


8 σχόλια:

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Καλημέρα, καλό μήνα να έχουμε!

Γιώργος Τ. είπε...

Καλημέρα και καλό μήνα!! Εύχομαι στην ομάδα σου καλή επιτυχία την Τετάρτη, αλλά όχι την Κυριακή.. Για την Τετάρτη πιστεύω ότι θα τους πατήσετε τους γαύρους..

DonMits είπε...

Δίκαιη νίκη, αν και μας ζόρισε αρκετά ο Εργοτέλης.

Αφήνουμε πίσω μας το παιχνίδι αυτό και περιμένουμε το γαύρο την Τετάρτη.

Καρφίτσα δεν θα πέφτει στην Τούμπα!!!

Θα στενάξουν τα τσιμέντα πάλι!!!!

Rami είπε...

Βλέπω στο πρόσωπο του Λίνο να έχουμε τον "Τζόρτζεβιτς" που θέλαμε από αριστερά... Απίστευτες σέντρες, το παληκάρι σίγουρα έχει πολλά να δώσει, αλλά η συγκεκριμένη θέση του ταίριαξε γάντι ως τώρα. Και ο Σορλέν αποδοτικός. Για άλλη μια φορά, και οι 2 μεταγραφές είναι παίκτες ουσίας.

Θετικά και τα τελειώματα των φάσεων των γκολ από τον Κλάους και τον Αναστασάκο, που έδειξε δείγματα καλού επιθετικού με λίγα προβλήματα με την μπάλα κάτω, με πολύ καλές όμως τοποθετήσεις.

Ένα καλό νέο; Γκαλέτι απών την Τετάρτη...

Vorios Anemos είπε...

Βρε οποιος θελει ας παίξει...
Εκανα προβλεψη από την αρχη του κυπέλλου φέτος ότι θα έχουμε τελικό
ΠΑΟΚ-Παναθηναικος=2-1

αρα ολα ειναι διαδικαστικα πλεον...

EISVOLEAS είπε...

Καλό μήνα κ καλή Τετάρτη!

KitsosMitsos είπε...

Άντε και με την νίκη!

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

PAVLOS επίσης και ξανά σε ευχαριστώ!

Γιώργος Τ. μακάρι ρε βάζελε!


DonMits αντέ να δούμε χώρις το Μούσλι τι θα κάνουμε...


Rami
αλλά και Μουσλι.. :-(
Πάντως πρώτη φορά μεταγραφές δεκεμβρίου παίζουν από τις 20 Γεναρη!
Μπράβο στο Βρύζα!

Vorios Anemos
σε πιστεύω!


EISVOLEAS επίσης!!!

KitsosMitsos Μακάρι ρε!