29.1.09

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!

Μετά από 300 λεπτά αστοχίας σε λάσπες και σε γκαζόν, έπρεπε να χτυπήσουν 20 πέναλτι για να προκριθούμε μέσα στο Χαριλάου με 8-9!!! Παραλίγο ο Σορλέν να μας κρεμάσει αφού έχασε δύο κλασικές ευκαιρίες στο τέλος τόσο του α όσο και του β ημιχρόνου αλλά και το πέναλτι!!!!!!!!!!!!!!!


Αντε γειά συμπολίτες! Καλά παίξατε αλλά αν δεν βάζετε γκολ .......Εμείς βέβαια παίξαμε "φαντεζι" ποδόσφαιρο και να 'ναι καλά ο Σάντος που δεν πήρε μαζί τον Μπακαγιοκο! Φαίνεται τους έκανε προπονηση μόνο στα πέναλτι! Απο την άλλη ο Άρης που έπαιξε "επίθεση" είχε και αυτός δύο ευκαιρίες, μια στο σουτ του Ρεγκείρο και μια με τον Κάλβο και με τον Μεξικάνο στο καπάκι.

Τα ειλικρινή μου συλληπητήρια για το Αρειανάκι που πέθανε σήμερα από καρδιά στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Καλύτερος μας παίκτης πάντως ο Κωστάκης. "Ποιος Χαλκιάς έχουμε τον Κέλεμεν " ακούγα να λένε από τα ραδία οι συμπολίτες. Πολύ καλός και ο Γκαρσία που πάλι καλά δεν είχε μαζί του τον σουγιά για να μαχαιρώσει πάνω στη φάση τον Νάτσο.


Δημήτρη Περαστικά!

15 σχόλια:

Rami είπε...

Πού να δεις τι γίνεται έξω από την Τούμπα αυτή την στιγμή, 01:00 το βράδυ...

Γιατί μετά το τελευταίο πέναλτυ η πρώτη φράση που μου ήρθε στο μυαλό ήταν "τα @@ του Καράμπελα;" :)

Κι ένα σχόλιο στο ραδιόφωνο φρέσκο φρέσκο: "Έπεσε μια μπάλα στο μπαλκόνι μου, λες να είναι αυτή από το πέναλτυ του Καράμπελα;"

Πάμε Γαύρο την Τετάρτη...

takola είπε...

Απίστευτη υποδοχή στην Τούμπα.
Απίστευτος λαός!
Πάμε να φάμε γάβρο τηγανιτό...

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Καλημερούδια!

ο δείμος του πολίτη είπε...

Μπράβο σας, έστω και στο τέλος τα καταφέρατε.

DonMits είπε...

Παρά λίγο θα βλέπαμε τους τερματοφύλακες να βαράνε πέναλτι!!!

Γλυκιά η πρόκριση στο Χαριλάου καραγούσταρα στο τέλος!!!!

palalos είπε...

MVP Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ!!!!!!!!


ΠΑΟΚΑΡΑ
!!!!ΔΕΝ ΠΑΙΞΑΜΕ ΚΑΛΑ, ΟΜΩΣ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΕΤΡΑΕΙ....


ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΕΛΗ...

Γιώργος Τ. είπε...

Τελικά, έγινε αυτό που είχες πει στο προηγούμενο θέμα.. Προκριθήκατε κι ας μην είσασταν καλύτεροι!! Μπράβο σας!! Καλή επιτυχία με τους γαύρους τώρα!
Δεν μου έχει τύχει ποτέ να δω σε διαδικασία πέναλτι να σουτάρουν όλοι οι παίκτες.. Χθες, αν το έβαζε ο Καράμπελας θα γινόταν κι αυτό!
Πάντως, υπεύθυνο για τον αποκλεισμό του Άρη θα έλεγα τον Σηφάκη.. Δεν μπορεί να αποκρούσει πέναλτι.. Φάνηκε χθες σε 2-3 κακές εκτελέσεις...

Γιώργος Τ. είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Γιώργος Τ. είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
NdN είπε...

Τρελή υποδοχή στην Τούμπα και ένας Ελληνας στο Λονδίνο που τραγοδούσε μόνος του και μιλούσε στο κινητό μέχρι τις 12 (αγγλίας)!!

Δεν θέλω φαντεζί ποδόσφαιρο φίλε Στάθη, θέλω να σε κεράσω μπύρα όταν θα έρθεις για να δεις το Chelsea-ΠΑΟΚ! Θέλω αποτέλεσμα!!

Υ.Γ. Πάντως και αυτός ο Σάντος έχει τα κολλήματα του...πάρε τον Μπακα μαζί, ποτέ δεν ξέρεις...

Cybergoulion είπε...

Πάντως αν έφτανε η δουλειά να μονομαχήσετε σώμα με σώμα, θα είχατε σαφές πλεονέκτημα! Ειδικά τώρα που δεν υπήρχε και υποστήριξη πυροβολικού από την εξέδρα... Άντε καλή τύχη με το γαύρο τώρα, ας κερδίσει ο καλύτερος!

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Ακούστηκε στην Τούμπα:
ΠΑΟΚ σ'αγαπώ, ΠΑΟΚ είσαι ένας, κόκκινη στα πέναλτυ δεν έφαγε κανένας!!!
Τα μπράβο μου στον Σωτηράκη! μια ασπρόμαυρη φανέλα ανέμιζε στο τεραίν. Χαλάλι η κόκκινη από τον γελοίο Παμπορίδη. Ο παίκτης μετά την εκτέλεση του πέναλτυ, ήταν πια εκτός αγώνα, σ' εμάς εξάντλησε την αυστηρότητά του!

Dr_MAD είπε...

νταμπλ λεμε χαχαχα

gatti είπε...

To παιχνίδι δεν βλεπόταν, αλλά μας αποζημίωσαν τα πέναλτι. Και καλά ο Αρης το ξέραμε ότι δεν σκοράρει, αλλά να μη σκοράρει ούτε ο ΠΑΟΚ;

Τώρα θα μου πεις, αφού δεν σκοράρουν πώς ήταν τόσο εύστοχοι στα πέναλτι; Μάλλον επειδή οι δύο τερματοφύλακες ήταν αλλού για αλλού! Τέλος πάντων, τέλος καλό, όλα καλά!

Αντε και το γαύρο τώρα!

KitsosMitsos είπε...

Το καταυχαριστηθήκατε, ε; Αυτά είναι! Χαχαχα!