5.2.09

Η καλύτερη εμφάνιση!

Το πρώτο ημίχρονο ήταν η καλύτερη μας εμφάνιση πόλλα χρόνια τώρα. Πέρασα ένα από τα καλύτερα ποδοσφαιρικά μου βράδια σήμερα σε μια τρομερή ατμόσφαιρα. Ο Ολυμπιακός μας υποτίμησε, ο Σάντος παρέταξε την ομάδα σχεδόν αλάνθαστα και πήρε το πορτοφόλι του Βαλβέρδε. Καταπληκτικό παιχνίδι από όλους στο πρώτο μέρος ενώ στο δεύτερο παίχθηκε κυρίως ξύλο με καλύτερο από μας τον Αθανασιάδη που έδειξε ότι το έχει!

Κριμα που δεν είχαμε Μούσλι σήμερα γιατι θα είχαμε ενα ακόμα γκολ πιστεύω! Τρομερό το γκολ του αρχηγού! Το 1-0 μας δίνει ελαφρύ προβάδισμα, είναι πολύ πονηρό σκορ αλλά υπάρχουν και 90 λεπτά στο Καραισκάκη. Όπως είπε ο παμμέγιστος Λίνεκερ football is a game of four halves!


Τα καλύτερα στιγμιότυπα από τον αγώνα


Το δοκαρί του Λίνο από την οπτική μου!!!


Update! Η φανταστική ατμόσφαιρα λίγο πριν και λίγο μετά την είσοδο!!

10 σχόλια:

tzonakos είπε...

Aπολαυστικό ποδόσφαιρο στο Α' ημίχρονο. Αφου δεν βάλατε κι άλλο στο Α' που μπορούσατε, εμεινε το 1-0.
Ο Λίνο ξαναλέω σούπερ !
Το δοκάρι απο την πλευρά που το τράβηξες πολυ καλό.
Πότε ειναι η ρεβάνς ;

Γιώργος Τ. είπε...

Ματσάρα ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο.. Ο Λίνο με εντυπωσίασε!! Τον βοήθησε με την παρουσία του και ο Γκαλίτσιος, αλλά έκανε όργια!!
Η ατμόσφαιρα τρομερή, το γκολ άψογο..
Ο γαύρος δεν σας υποτίμησε.. Αυτός είναι, αυτά μπορεί.. Ειδικά με 3-4 παίκτες να λείπουν είναι ανύπαρκτος.. Μπορούσατε να τον καθαρίσετε χθες..
Σας περιμένουμε την Κυριακή τώρα!! Με παρόμοιες με τις χθεσινές εμφανίσεις... θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα!

palalos είπε...

MEΓΑΛΗ ΝΙΚΗ!!!ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΕΣΑΜΕ...ΘΕΣ ΚΟΥΡΑΣΗ, ΘΕΣ Η ΤΑΚΤΙΚΗ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΓΚΟΛ...Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ, Ο GAY ΕΙΝΑΙ ΦΑΒΟΡΙ, ΟΜΩΣ ΑΝ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΕΞΥΠΝΑ ΣΤΟΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ...ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ, ΕΙΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΖΗΣΕΤΕ!!!

ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ!

DonMits είπε...

Όντως ο καλύτερος φετινός ΠΑΟΚ χτες!!!!

Κρίμα που ο κηπουρός και το δοκάρι του μας στέρησαν ένα δεύτερο γκολ.

4/3/2009 η συνέχεια του έργου.

Dimitris είπε...

Πέρα από το δοκάρι του Λίνο και την φάση με τον Claus στο 87', Θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι ένα δεύτερο γκολ άνετα, εκεί που έκοψε μέσα ο Δάρλας και την έδωσε την πάσα στο μπούγιο, που άν έβλεπε λίιιγο παραπάνω γήπεδο, ο Ίβιτς ήταν στο ύψος της μεγάλης περιοχής ολομόναχος και το έχει αυτό το σούτ...

Τέσπα, το ενθαρρυντικό είναι ότι ο ΠΑΟΚ με τέτοιες εμφανίσεις δεν έχει να φοβηθεί κανέναν.

Η ομάδα φαίνεται ότι ανεβαίνει επίπεδο και αυτό είναι αποτέλεσμα μεγάλης προσπάθειας απ' όλους. Περιμένουμε τα καλύτερα.

Συγχαρητήρια και στον κόσμο που προσπαθεί να περιορίσει τα καφριλίκια. Άκουσα ότι ο Ντερμπυσάϊρ και ο Πατσατζόγλου έβγαζαν φωτογραφίες από τα κινητά τους το γήπεδο με τον κόσμο στην Τούμπα... 8)

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Τα θεμέλια έχουν μπεί, και μπήκαν σωστά και γερά. Το οικοδόμημα σηκώνεται μς υψηλές προδιαγραφές

Ανώνυμος είπε...

Όπως είπαν τα παιδιά η ομάδα αλλάζει επίπεδο κι αυτό γίνεται σιγά σιγά (ή μάλλον πολύ γρήγορα αν σκεφτούμε την περσινή εικόνα μας)Σε καμμία περίπτωση δε μάς υποτίμησαν (τον δεύτερο ΠΑΟΚ μέσα στη Τούμπα είναι δυνατόν?) απλά στο δεύτερο σοβαρεύτηκαν όταν διαπίστωσαν ότι η συντριβή δεν απείχε πολύ με βάση την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου. Ο σχολιασμός του Τσαλουχίδη απο τον Alpha θλιβερός, το παρακάμπτω έχουμε συνηθίσει...ευτυχώς φέτος είμαστε ενοχλητικοί για όλους.
Περιμένω σοβαρότητα και στα δύο εκτός εδρας παιχνίδια με ΠΑΟ και θρύλο που ελπίζω να τα χτυπήσουμε και να μη κρυφτούμε...(είναι δυνατόν να φοβηθούμε αυτόν τον ΠΑΟ που είδαμε στις Σέρρες?)

DonMits είπε...

Επανέρχομαι με δευτερολογία σχετικά με το update σου:

α) Φανταστικό το βίντεο, δεν πήρα πρέφα ότι έπαιρνες τόση πολλή ώρα βίντεο.
β) Πολύ γυαλίζει η φαλάκρα του Κούλη ρε φίλε, χεχεχεχεχεεεε!!!

Cybergoulion είπε...

Ωραίος αγώνας, πιστεύω κάνατε τη μισή Ελλάδα χαρούμενη με βάση αυτά που διαβάζω σε blogs οπαδών μικρότερων ομάδων (κάτω από τη δεύτερη θέση δηλαδή!). Τι αλλαγή ήταν αυτή από υμνομπουζουκοτράγουδα σε hells bells όμως ρε συ!

agapitos είπε...

Τελικά μάς έπεσε βαριά η χορτοφαγία...