25.1.09

Θα τα πούμε την Τετάρτη...



..που θα είμαστε και πάλι έντεκα μέσα στο γήπεδο και ελπίζω κανένας να μην κάνει παρόμοια μαλάκια με αυτή του Κονσεισάο! Κάθε ντέρμπι και αποβολή... Τι να πω! Έχω ξαναπεί για την πειθαρχεία αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια..

Απο την άλλη βέβαια όταν τρως πέτρες πριν να παίξεις και όταν τρως πέτρες όταν παίζεις και όταν είσαι και λίγο (!!) οξύθυμος τα παίρνεις κάπου κάπου...

Πάντως δεν παίξαμε καλά. Ο Βιερινια δεν πήγε. Καλή η σκέψη του Σάντος αλλά δεν του βγήκε. Με τον Ιβιτς είμασταν λίγο πιο κινητικοί αλλά η αποβολή μας έκοψε τα φτερά. Στο β ημίχρονο καταφέραμε να ισορροπίσουμε τον αγώνα ακόμα και με παίκτη λιγότερο αλλά δεν μπορούσαμε - λόγω κούρασης - να κάνουμε ενα γκολ. Πάντως δεν μάσησαν οι παίκτες και αυτό είναι θετικό. Ας πάνε να πάρουν τώρα το διπλό την Τετάρτη!

Φίλε Αρειανέ (Δημήτρη συγκεκριμένα) έχασες μια ευκαιρία στην Τούμπα με τον χειρότερο ΠΑΟΚ και τον πιο άθλιο αγωνιστικό χώρο, έχασες μια σήμερα που μας έπαιζες ένα ημίχρονο τουλάχιστον με παίκτη παραπάνω. Δις Εξαμαρτείν φίλε....

Τα λέμε την Τετάρτη...

17 σχόλια:

EISVOLEAS είπε...

Για δεύτερο συνεχόμενο μεταξύ σας παιχνίδι με πόνεσαν τα μάτια μου!
Το δις εξαμαρτείν...
Λες να συνεχίσω το κρεσέντο μαζοχισμού?να δω κ την ρεβανς του κυπέλλου?
Όχι για΄μενα,για την φουκαριάρα την τηλεθέαση!

Ανώνυμος είπε...

Εμείς απο το σπιτάκι μας ωραία και απλά τα βλέπουμε και μπορούμε να σχολιάζουμε εκ του ασφαλούς και να γκρινιάζουμε για το φτωχό θέαμα.Άν όμως είμασταν επαγγελματίες που πήγαιναν να παίξουν ένα αγώνα κάτω απο τις συνθήκες πού έφτασαν οι παίκτες στο γήπεδο και τα όσα ακολούθησαν κυρίως μέσα στο γήπεδο και κατά τη διάρκεια του αγώνα νομίζω δε θα είχαμε την ίδια νηφαλιότητα και ψυχραιμία. Και βέβαια για μένα ο κύριος υπεύθυνος είναι ο ανεπαρκής διαιτητής.Δηλαδή πώς έχεις την απαίτηση απο τον παίκτη να είναι ψύχραιμος τη στιγμή που κινδυνεύει η σωματική του ακεραιότητα; Πρώτη φορά στα σαράντα χρόνια που βλέπω ποδόσφαιρο διαιτητής επιβραβεύει χουλιγκάνους που πετροβολούν αποβάλλοντας τον παίκτη τη στιγμή που δέχεται βροχή αντικειμένων.Ακόμα προσπαθώ να καταλάβω για ποιό λόγο έδειξε κίτρινη στο Χαλκιά την ώρα πού έτρωγε τις κροτίδες.Προσωπικά άν ήμουν αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος θα έπαιρνα την ομάδα πριν τη λήξη του Α μέρους και θα έφευγα στέλνοντας στην Ουέφα το βίντεο με τα γεγονότα του αγώνα. Το μόνο που χάρηκα ήταν για τους παικταράδες του ΠΑΟΚ που απέδειξαν ότι έχουν βαριά απίδια παίζοντας χωρις προστασία απο πουθενά απέναντι στα λυσσασμένα που προσπαθούν να δικαιολογήσουν την ύπαρξη τους παίζοντας ένα μάτς το χρόνο λές και αν νικήσουν μπορεί κάτι να αλλάξει στην ισορροπία αυτού του αθλήματος. Φαίνεται ότι τα παθήματα του παρελθόντος δεν εχουν γίνει μαθήματα και θα με θυμηθείτε η εποχή που θα ξαναβρεθούν στο φυσικό τους χώρο δεν είναι τόσο μακριά όσο φαίνεται...

tzonakos είπε...

Πωπω ρε φίλε το είδα το ματς όλο.
Πολυ πάθος αλλα μέγιστη βλακία των κίτρινων οπαδών να πετάνε αντικείμενα στους αθλητές.
Γι αυτο και μόνο, θέλω την Τετάρτη να κερδίσει ο ΠΑΟΚ.
Γενικά το 0-0 ειναι δίκαιο, αν και με 10 παίκτες τι να κάνεις παραπάνω ;

DonMits είπε...

Φυσικά και είναι δίκαιο το 0-0. Εμείς παίζαμε με 10 και δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάτι μπροστά κι ο Άρης ήταν ανύπαρκτος και πάλι.

Την Τετάρτη θα έρθει η νέμεσις, είμαι σίγουρος. Θα το φυσάν και δεν θα κρυώνει τα ερπετ@.

Κιούριε συμφωνώ, ο καιρός εγγύς (που θα έλεγε κι ο Λιακο) που η σκουληκο-ομάδα θα ξαναπέσει στη Βου. Εγώ έχω δυο στοιχήματα να τρέχουν!

Γιώργος Τ. είπε...

Εγώ τον συμπάθησα τον Κονσεϊσάο χθες.. Αν εξαιρέσεις το ότι έριξε στην κερκίδα αυτό το αντικείμενο (σαν κομμάτι τσιμέντου μου φάνηκε..).
Ο Άρης μαύρα χάλια.. Δεν την βάζει με τίποτα. Εσείς κακοί, αλλά αν ο διαιτητής δεν έδινε στο β' ημίχρονο εκείνο το φάουλ-ανακάλυψη όταν έβγαινε τετ-α-τετ ο Μουσλίμοβιτς, θα είχατε κάνει το 0-1.. Πάντως με χαλάτε που δεν πήγατε για την νίκη αλλά για την ισοπαλία.. Σαφώς και ήταν δύσκολα τα πράγματα με 10 παίκτες, αλλά δείχνετε ότι παλεύετε για την δεύτερη θέση και όχι για την πρώτη..
Καταπληκτική ατμόσφαιρα στο γήπεδο στην αρχή.. Μετά οι κάφροι (που υπάρχουν σε όλα τα γήπεδα και όλες τις ομάδες) ανέλαβαν να την καταστρέψουν..
Καλή επιτυχία την Τετάρτη.. Εύχομαι καλύτερο παιχνίδι, υπό καλύτερες συνθήκες και να κερδίσει/προκριθεί ο καλύτερος..

Ανώνυμος είπε...

μην του μιλάτε του παιδιού...

Vorios Anemos είπε...

Πάλι παιζουμε με τον Αρη???
Θα παίζουμε δηλαδή μεχρι να σκοράρει?

Και πότε το κέρατο μου θα παίξουμε και με κανεναν σοβαρό?

Αντε γιατι τους βαρέθηκα φέτος..

Unknown είπε...

EISVOLEAS χαχαχαχα! Και αυτό έτσι θα είναι αλλά μπορεί να δεις και πέναλτι..


curiousss συμφωνώ με αυτά που λες αλλά ξαναλέω ότι έκανε μαλακία ο αρχηγός αν και τον πήγα όταν χτυπούσε τον δικέφαλο μπροστα στην φυσούνα της Σκουληκότρυπας..


tzonakos μακάρι ξαναλέω..



DonMits
νομίζω έχουμε την ψυχολογια, ας πάρουμε και το διπλο επιτέλους!

Γιώργος Τ. μωρέ ας είμαστε χειρότεροι και ας νικήσουμε! ;-)
Κοίτα ΠΑΟΚτσάκι από την Λουζιτανία που μας βγήκε!


Γεωργία ;-)


Vorios Anemos ας πάρουμε το διπλό να τελειώνουμε λοιπόν!

gatti είπε...

Αντε, επιτέλους, τελειώνετε με τα μικρά παιχνίδια. Εχετε ντέρμπι μετά! Με το γαύρο στο κύπελλο!

:)))

YΓ. Αλήθεια πόσοι μπορούν με το χέρι στην καρδιά να πουν ότι δεν θα έκαναν το ίδιο με τον Κονσεϊσάο;

Unknown είπε...

gatti μου από το στόμα σου και στου θεού τ' αυτί!!

ΥΓ έλα ντε!

desa είπε...

η ομάδα έχει κάνει τεράστια υπέρβαση για να είναι εκεί που είναι και αυτό το ξέρει ο σάντος, τώρα πως αυτό μεταφράζεται σε τόσα νεύρα μέσα στον αγώνα δε μπορώ να το εξηγήσω.

η αντίδραση του σέρτζιο είναι πέρα για πέρα λάθος και η κόκκινη ολόσωστη, θα φάει και μια τιμωρία απο την πειθαρχική, τι κατάλαβε. στα ιντερ-μιλαν τα έκανε αυτά?

καπως έτσι θα πάει και το παιχνίδι της τετάρτης.

εχω έναν αντιπαθητικό εμετικό και φόλα αντιπαοκτσή βάζελο στη δουλεια, απιστευτα κομπλεξικό, πόσο θέλω να του βουλώσω το στόμα και την τετάρτη και σε 2 αγωνιστικές

NdN είπε...

Λοιπόν η αντίδραση του αρχηγού ήταν λάθος. Εντάξει καταλαβαίνω ότι είχε τρελαθεί με όσα συνέβαιναν, αλλά έπρεπε να μείνει ψύχραιμος και να το πάρουμε το ματσάκι. Τώρα θα στερηθεί και η ομάδα έναν παίχτη την Τετάρτη.

Οσο για τον διαιτητή τι να πω; Αν ήταν στην Τούμπα θα είχε διακοπεί το ματς. Και όποιος βιαστεί να πει όχι θα του θυμήσω όχι διακοπές στην Τούμπα (που έχουμε πολλές, ακόμα και λήξη παιχνιδιου στο 80') αλλά το τι είχε γίνει φέτος στο Αρης-ΑΕΚ που εκκένωσαν την κερκιδα των ΑΕΚτσήδων για πολύ λιγότερα.

Θα τους πατήσουμε την Τετάρτη!

geokalp είπε...

λοιπόν ο σαβολέας με κάλυψεν...
μιλάμε να μασάς και να φτύνεις...
πάντως το ποστ σου κάπου έχει δίκιο...
αν δεν με πάρει ο ύπνος θα το δω!

πολλά φιλιά!

ο δείμος του πολίτη είπε...

Άντε και με τη νίκη...

Dr_MAD είπε...

Τετάρτη κοντή γιορτή. Για να κλείνσουν κάποια στόματα και να πάψει η μουρμούρα

σκουληκάκιαααα

EISVOLEAS είπε...

αν πάρετε κ τον Χούτο δεν θα είστε ομάδα,συμμορία στο South Central θα είστε!

Unknown είπε...

desa και NdN για να δούμε ρε μάγκες σήμερα το βράδυ τι θα γίνει...
Άντε και με την νίκη!


geokalp
πιες καφέ, θα είναι για γερά νεύρα..


ο δείμος του πολίτη
να 'σαι καλά φιλος!



MAD έτσι!!


EISVOLEAS :

" αν πάρετε κ τον Χούτο δεν θα είστε ομάδα,συμμορία στο South Central θα είστε! "
ΕΓΡΑΨΕΣ!!!