8.2.08

Πάμε Σινεμά?!

Αγαπητοί φίλοι, ο Στάθης Δανικας- Τιμογιαννόπουλος αποφάσισε να προτείνει δύο εκ διαμέτρου αντίθετες ταινίες για το Σαββατοκύριακο που έρχεται! Ταινίες για όλα τα γούστα! Την μια την είδα και την άλλη θα την δω!!



Η πρώτη που είδα και προτείνω ανεπιφύλακτα είναι το Juno. Μια απίστευτα ετοιμόλογη 16χρόνη αποφασίζει να κάνει σεξ για πρώτη φορά με τον καλό της φίλο της τον Paulie και κατά δαιμονισμένη τύχη μένει έγκυος! Αποφασίζει λοιπόν να κρατήσει το παιδί και να το δώσει για υιοθεσία...

Η φετινή αποκάλυψη των Οσκάρ. Το σενάριο της οποίας κατέβηκε από το μυαλό μιας 30χρόνη στρίπερ που την λέν Diablo Cody. Η οποία όχι μόνο πήγε κόντρα στο στερεότυπο πως οι περισσότερες στρίπερ δεν έχουν και μυαλό αλλά και έγραψε την πιο πρωτότυπη και ανθρώπινη κομεντί των τελευταίων ετών! Η 20χρόνη, μικρή το δέμας αλλά μεγάλο το ταλέντο, Ellen Page είναι πραγματικά απίστευτη στον ρόλο της εγκυμονούσας με τις απίθανες ατάκες!!! Από τον Jason Reitman, Σκηνοθέτη του Thank you for Smoking...




Αν πάλι γουστάρετε να ανεβάσετε λίγο τα επίπεδα της αδρεναλίνης έχω για σας και ένα θριλεράκι!!! Η δεύτερη ταινία λοιπόν είναι το Cloverfield και παραγωγός του εν λόγω πονήματος είναι ο περίφημος για το Lost, JJ Abrams! Γυρισμένο σε handheld camera -κάτι σαν ένα ψηφιακό Blair Witch Project του 21ου αιώνα μου ακούγεται - δείχνει την Νέα Υόρκη να καταστρέφεται από ένα ακόμη τέρας!!!! Και το όλο σκηνικό καταγράφεται από ένα τύπο που ξεκίνησε να βιντεοσκοπεί το αποχαιρετιστήριο πάρτι συναδέρφου!!!

Αρκετά ενδιαφέρον ακούγεται!! Δεν νομίζετε?!


14 σχόλια:

DaNaH είπε...

Τι λες τώρα!!! Stripper έγραψε το Juno;; Άκου κάτι πράγματα! Δεν το ήξερα. Σίγουρα θα είναι μια από τις επόμενες ταινίες που θα δω.

Και το Cloverfield θέλω να το δω. Εδώ και πολλούς μήνες κυκλοφορεί το βιντεάκι στο internet και είμαι περίεργη να δω την ταινία. Διάβασα σήμερα και ένα preview από τις cine-maniacs που το είδαν και γράφουν καλά λόγια. Ας ελπίσουμε πως θα μας καθηλώσει όπως το Lost και η κάμερα δεν θα μας ζαλίσει πάρα πολύ! :)

Jordan είπε...

Ναι οντως πολυ ενδιαφεροντα ακουγονται!
Ειδες, ενα στριπτιζακι σε απελευθερωνει και γραφεις καλυτερα, τα λεγα εγω.

Ειδικα την πρωτη ταινια θα ηθελα να την δω. Ειδικα αφου ειναι γραμμενη απο μια μη επαγγελματια.
Οσον αφορα τη δευτερη, δεν ειναι και το καλυτερο μου αυτη η καμερα στο χερι αλλα ο τυπος το δικαιολογησε κιολας με ωραιο τροπο.

KitsosMitsos είπε...

Στην πράξη φαίνονται όλα! Ή μάλλον καλύτερα, στην σινεθέαση.
Ίδωμεν.

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Μου κέντρισες την περιέργεια για το Juno. Θα πάω να το δω στην πρώτη ευκαιρία.

ΣΠΙΘΑΣ είπε...

Στάθη ..Τζόνυ Ντέπ δεν έχει.."ο κουρέας.."
του Μπάρτον.

Ανώνυμος είπε...

I never go to the cinema anymore, too much talking and cell phones when I can stay home in peace and pay no money :)

This has nothing to do with the post, but it was frightening to get down to the end of the page and realize my IP, browser and computer type was posted there. You know too much my friend! Miss you

Skouliki είπε...

θα παω να δω και θα σας πω

Hades είπε...

Εγώ πάντως πήγα και είδα την ταινία του Barton με τον Johnny Depp, Sweeny Todd... Κι έπαθα πλάκα! Εκπληκτική! Εξαιρετική και σαν ιδέα και σαν εκτέλεση. Προτείνεται... :)

If...ιγένεια είπε...

Η αλήθεια είναι πως με το downloading και τα torrents μου έχει λείψει κάπως ο κινηματογράφος..

kanataki είπε...

το κοριτσάκι αυτό έχει πρωταγωνιστήσει στην πιο psycho ταινί α που χω δει σε dvd, το Hard Candy

και την συνιστώ ανεπιφύλακτα επίσης

takola είπε...

Το Juno το είδα κι εγώ, πολύ ανθρώπινο μου φάνηκε, και πολύ αισιόδοξο. Δε νομίζω πως έχει σημασία το επάγγελμα της σεναριογράφου.

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

DaNaH το dvdscreener είναι σε πολύ καλή κατάσταση πάντως! Να ξέρεις! Πολύ καλή ταινία!

Jordan Έτσι ενα στριπτιζακι σε φτιάχνει γενικώς!!!


KitsosMitsos δες τα και τα ξαναλέμε!


Καλή εβδομάδα PAVLOS

Σπίθας
θα το δω και αυτό και θα σου πω!

kat since the invention of the torrents, I as well have cut down my visits to the cinema!The last time i went, I saw the Mist and I yelled at a 15 year old that was telling jokes and laughing all the time!

Kisses Kat

skouliki φιλιά!

Hades για να το δω ρε φίλε! εσυ και ο Σπίθας με πείσατε!

if.. ιγένεια πιστεύω ότι αυτό ισχύει για όλους τους κατόχους adsl στην χώρα!

kanataki Hard Candy? Για να το έχω στα υπ'όψη!!


takola Κανείς δεν είπε τίποτε για το κορίτσι! απλά ανέτρεψε τις κοινωνικές προκαταλήψεις! Πολύ καλή ταινία πάντως!

Live!News είπε...

Το Juno σε γενικές γραμμές μου άρεσε -και το soundrack πολύ δυνατό.
Ωστόσο δεν μου άρεσε η αντίδραση των γονιών της όταν τους ανακοίνωσε πως είναι έγκυος. Πολύ αφύσικη δεν ήταν ή είναι η ιδέα μου; Ούτε το φρύδι δεν τους σηκώθηκε απο την έκπληξη....

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

υποτίθεται luccia οτι ο πατέρας της είναι παλιός χίππυς γαιυτο και της έδωσε τέτοιο περίεργο όνομα. Αλλά εντάξει δεν ήθελε εκεί να δωσει βαση. Πάντως η κορυφαία ατάκα είναι σε εκείνη την φάση:

Mac MacGuff: Did you see that coming?
Bren: Yeah... but I was hoping she was expelled, or into hard drugs.
Mac MacGuff: That was my first instict too. Or a DWI... anything but this!