18.2.08

Απόλλων ΠΑΟΚ 0-2


Λιακάδα και χαρά θεού στην Θεσσαλονίκη,
αν εξαιρέσουμε τους -1 με -3 βαθμούς που είχε!


8000 ΠΑΟΚια μαζεύτηκαν στο Καυταντζόγλειο φωνάζοντας "ΠΑΟΚ ήρθα να σε δω γιατί αύριο θα είμαι άρρωστος και θα ψάχνω για γιατρό!!" (όλες οι φώτο από goalnews)

Υπέροχο γκολ του Λάκη μετά από λάθος της άμυνας της Καλαμαριάς

Πολύ καλός ο Φερνάντεζ που ήταν και ο MVP αφού όχι μόνο
απέκρουσε πέναλτι αλλά έκανε και 3 θεαματικές επεμβάσεις!

Έτσι είδαμε και εμείς μια άσπρη μέρα και ας μη χιόνισε! Περάσαμε ένα ευχάριστο απόγευμα αφού νικήσαμε έυκολα 0-2 τον Απόλλωνα με γκολ των Λάκη και Ιλιεφ. Του στραβού το δίκιο να το πούμε ότι αν και είχαμε κατοχή της μπάλας -ειδικά στο α' ημίχρονο- μας λείπαν οι μεγάλες φάσεις και δεν είχαμε ουσία στο τελείωμα, με εξαίρεση στις φάσεις των δύο γκολ όπου Λάκης και Ιλιεφ εκμεταλλεύτηκαν τις αδράνειες και τα λάθη της άμυνας της καλαμαριάς και διαμόρφωσαν το τελικό 0-2. Ίσως ήταν κάτι που η τύχη μας το χρωστούσε από το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Στα άλλα αξιοσημείωτα, η πρώτη εμφάνιση του Κονσεισάο με την φανέλα του ΠΑΟΚ - έπαιξε για 15 περίπου λεπτά και έκανε την σέντρα στο 2ο γκολ και ο ατρόμητος γλάρος που έκοβε βόλτα στο παγωμένο καυταντζόγλειο!

Επιτέλους νίκη σε - τυπικά- εκτός έδρας παιχνίδι! Καλή εβδομάδα ξεκινάει και το επόμενο Σάββατο στις 19.00 είναι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Τι να λέμε τώρα! Ο κάθε φίλαθλός που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να ζήσει ένα τέτοιο ντέρμπι!

Μέχρι τότε πάω να χουχουλιάσω κάτω από τις κουβέρτες γιατι μου φαίνεται ότι κρύωσα σήμερα!!!!

18 σχόλια:

Rami είπε...

Καλό χαβά είχε η όλη ιστορία, μετά από 15 τουλάχιστον χρόνια πήγα κι εγώ ξανά σε ποδοασφαιρικό αγώνα (μεγάλης ομάδας).

Γέλασα με την κάρτα του Κονσεϊσάο (με το καλημέρα) και τους πανηγυρισμούς του Ίλιεφ στο μπούγιο που όρμηξε να του πάρει και την φανέλα... :)))

Πραγματικά αξίζει πολλά αυτή η ομάδα, κυρίως για τον κόσμο και την ενέργεια που έχει...

Κι εις ανώτερα!

DonMits είπε...

Καλό χαβαλέ είχε χτες κι ας παγώσαμε. Εγώ πάντως το ευχαριστήθηκα. Η χτεσινή παρουσία του κόσμου είναι ενδεικτική της τρέλας που κουβαλάμε οι ΠΑΟΚτσήδες!

Άντε τώρα και στη νίκη επί του γαύρου!

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Τις καλημέρες μου, και για να βάλω και λίγη ίντριγκα :

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ???

mouxlas21 είπε...

isitiria man!!! isitiria!!! mi me ksexaseis leme!!!

Dr_MAD είπε...

Α ρε ΜΠΑΟΚ. Λες να κάνουμε χαρές με το γαύρο? Ανατριχιάζω και μόνο που σκέφτομαι το σκοράρισμα. Τα καλύτερα έρχονται. Καλή εβδομάδα ;-)

Maria Mikro Analogo είπε...

Φυσάτε Στάθη!!! Μπράβο :D Την άρπαξες βρε; Φιλιά και καλημέρα :)

Ανώνυμος είπε...

ε αν δεν παιρναμε κι αυτο το, τυπικα οπως ειπες, εκτος εδρας θα ημασταν για φουντο.

με την ευκαιρια να καταγγειλω οτι χθες ακυρωθηκαν οι αγωνες του τοπικου πρωταθληματος του πειραια επειδη περιμεναν να χιονισει!! οχι επειδη χιονισε... μονο στην ελλαδα γινονται αυτα

oKyrios είπε...

Kάτσε να δώ πιό καθαρά...
Ναι , ναι ήταν ο Γκάβρανσιτς αυτός που μέσα απο ένα όμιλο παικτών σηκώθηκε και με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 1-0 πού έμελλε να είναι και το τελικό σκόρ.
(δυστυχώς όμως έκανε το σφάλμα να κατευθυνθεί προς την 4 όπου οι φίλαθλοι τον άφησαν ελεύθερο μετα απο 10 λεπτα και αφού έμεινε μόνο με το σπασουάρ γεγονός το οποίο επέφερε και την τιμωρία του με 4 αγωνιστικές)

Unknown είπε...

Rami λες να περιμέναν εσένα για να νικήσουμε εκτός έδρας?! Πλάκα πλάκα πως και δεν πήγες για κανα σκι?!
Πάντως γουσταρα την μαχητικότητα του Κονσεισάο! Το να μπεις σε ένα χαλαρό παιχνίδι δυνατα στο 70 δείχνει αν μη τι άλλο θέληση! και μ'αρέσει!!!
Καλά ο άλλος πήρε την φανέλα του Ιλιεφ και έφυγε αλλά τον πιάσαν του την πήραν και του ρίξαν και κάτι ψιλές!!!
Το γλαρόνι που δεν έλεγε να φύγει δεν είχε πλάκα?!



DonMits πολυ τρέλα φιλαράκι αλλά κρυώσαμε!!! Βήχω, πονάει ο λαιμός και μιλάω με το ζόρι!!!! ΚΡΥΩΣΑ!!!!! Μακάρι να είμαι οκ με τον γαυρο!


PAVLOS πέστο ψέμματα!!!!!!


mouxlas21 don't worry σε λέω!!! θύρα 5 οκ?

MAD όπως το έιπες τρελόγιατρε! Τα καλύτερα έρχονται! Μήπως ήρθε ο καιρός να πάρουμε επιτέλους και την νίκη!?

Μαρία Ανταποδίδω φιλιά και καλήμέρες στην επιτέλους άσπρη πρωτεύουσα!


nag μην το λες και η Καλαμαριά είναι δυνατή ομάδα! Είμασταν και τυχεροί χθες! Πάντως όντως ήμασταν ουσιαστικά γηπεδούχοι! Πρώτο ουσιαστικό διπλό θα δούμε στο Ηράκλειο!


OKyrios χαχαχχα! Να σου πω και μένα αυτο μου λέει το προαίσθημα! 1-0... 3-0 με Άρη, 2-0 χθες και 1-0 το Σάββατο! Ας το βάλει και ο Ντάνυ δεν με ενδιαφέρει!!!σε αυτην την περίπτωση ούτε το σπασουαρ δεν θα μείνει!!!

DonMits είπε...

OKyrios με τον κακόμοιρο συμπολίτη της γειτονιάς γνωστού γυράδικου της πόλης μας (μην κάνω και αθέμιτη διαφήμιση και με σουτάρει ο Στάθης!) είχες φοβερή ενόραση.

Μακάρι να βγεις αληθινός και για το ματς με το γαύρο!!!!!

DonMits είπε...

Στάθη περαστικά!!!

Κοίτα να συνέλθεις ως το Σάββατο γιατί όπως ορθά ομίλησες, κάθε ΠΑΟΚι που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να δώσει το παρόν!!!!

Χαμομηλάκι λοιπόν κι αγκαλιά το καλοριφέρ!!!

Unknown είπε...

DonMits καταρχήν το "157" μ'αρεσει και μένα και απο εκεί ψωνίζω!Όποτε δεν τρέχει τίποτε!!

Σ'ευχαριστώ φίλος!! Έτσι χαμομηλάκι και βιταμίνες για να γιάννουμε!!

ΥΓ και απο του Κύριου το στόμα στου Κύριου το αυτι...

desa είπε...

Επιτέλους νίκη. Μέτρια προς το καλό η εμφάνιση, θα μπορουσα να πω περισσότερα άλλα τώρα έρχεται ο γαύρος οπότε η κριτική πάει στράφι. Δε θέλω να πιστέψω ότι θα το χάσω, υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο.

Περαστικά σου, πάρε strepsils, βοηθάνε.

Unknown είπε...

Desa, Strepsils με μέλι και λεμόνι παίρνω! Όσο για το επόμενο ματς είναι δύσκολο αλλά είναι ντέρμπι και με λίγη προσοχή μπορούμε να νικήσουμε!

oKyrios είπε...

Kύριοι σοβαρευτείτε...
Άν κάθε ΠΑΟΚτσής που σέβεται τον εαυτό του δώσει το παρόν, ο αγών θα έπρεπε να γίνει στο Μαρακανά.
Λοιπόν αρκετά με τα πιτόγυρα και τη σκουληκοφαγία (μπλιάχ) ο σεφ προτείνει για το ουήκεντ ψαροφαγία (αρκεί να αφήσει κάτι και για μάς απόψε ο ...Ντιντιέ)

Unknown είπε...

και το Μαρακανά να έχουμε πάλι θα λέμε "Είναι μίκρο το γήπεδοοοο"!!

Τηγανητούς ή στη σχάρα?

oKyrios είπε...

Είναι 8 μμ. Πριν μια ώρα επέστρεψε άπρακτος απο Τούμπα ο γιός (ΠΑΟΚτσής 4ης γενιάς παρακαλώ) όπου είχε πάει με φίλους για τίκετς.(μήπως θα πρέπει να βάλουμε μπρός το νέο γήπεδο,τι θα γίνει όταν (ξανα)αποκτήσουμε ομάδα?)

Unknown είπε...

Στις 15.00 είχα πάει απο το γήπεδο και είχαν μείνει λίγα για την 8 και την 2 τα οποία πουλήθηκαν μέχρι τις 16.00! Τρέλα μιλάμε....
Πες του γιου αν έχει κανα γνωστο σε συνδεσμο μπορεί να βρει αλλά δύσκολα!!
Παροξυσμός...