23.2.08

ΠΑΟΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1

Η ατμόσφαιρά σήμερα το βράδυ στην Τούμπα ήταν βγαλμένη από το παρελθόν. Παραπάνω από 32.000 ΠΑΟΚια κατάκλεισαν το γήπεδο, κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλο! Σε μια όμορφή και σχετικά ζεστή νύχτα - σε πλήρη αντίθεση με το προηγούμενο μάτς! Δυστυχώς όμως σε μια ονειρεμένη ατμόσφαιρα ήρθε ενα ξενέρωτο - μα δίκαιο πιστεύω - σκορ.

Και σήμερα τελικά μόνο οι οπαδοί είχαν πολλά κέφια!!

Έτσι γύρω στις 17.00 και ενώ οι δρόμοι γύρω στο γήπεδο γέμιζαν ασφυκτικά, κάποιοι ξεκίνησαν κάναν τον επιτάφιο του Γαύρου! Τα χάπενιγκς είχαν αρχίσει! Στηθήκαμε με το paoki στην ουρά για να μπούμε στην 5 γύρω στις 17.30. Και αφού περιμέναμε υπομονετικά 45 ολάκερα λεπτά και αφού σχεδόν γλύτωσα την τελευταία στιγμή την λιποθυμία αφού η κατάσταση θύμιζε παστές σαρδέλες, μπήκαμε στην Τούμπα στις 18.20 και αντικρύσαμε την εικόνα που σας έβαλα στην αρχή του πόστ..Μαγεία....

Εκείνη την στιγμή οχί μόνο οι θέσεις αλλά και οι διάδρομοι και οι σκάλες της Τούμπας είχαν γεμίσει ασφυκτικά! Και να φανατστείτε περίμεναν άλλοι χιλιάδες έξω!! Όσο για την ατμόσφαιρα σας δίνω τα δύο βιντεάκια που μιλαν από μόνα τους....




Πραγματικά καταευχαριστήθηκα αυτήν την ατμόσφαιρά! Και ειδικά όταν μόλις στο 2' λεπτό ο - καλύτερος μας παίκτης σήμερα- Γκονζάλες έβαλε την μπάλα στο πλεχτό έγινε πανικός!!!!! Εκείνη την στιγμή μου ήρθε στο μυαλό η ρήση του Αλέφαντου! "Καλως τα παιδιά, καλως τα. 3-0!!"

Δυστυχώς εμείς εκεί χάσαμε την νίκη...Αντί να πιέσουμε για το δεύτερο την ώρα που ο Ολυμπιακός ήταν σε κατάσταση σοκ. Κλειστήκαμε πίσω να κρατήσουμε το σκόρ! Και επειδή η μπάλα τιμωρεί ήρθε το λάθος του Γκράβασιτς να το εκμεταλευτεί ο έτερος καπαδόκης Σέρβος Καβασεβιτς και να ισοφαρίσει. Και στο καπάκι ο Σίσιτς χάνει την ευκαιρία να κάνει το 1-2, ο Ντάνυ μπλοκαρε το τετ α τετ!.

Το παιχνίδι όμως τελείωσε στο 32. Μετά από διείσδυση του Γκονζάλες κερδίζουμε πέναλτι!!!! Το εκτελεί ο κονσεισάο..και το χάνει! 0 στα 3 μετά από 2 χρόνια χώρις πέναλτι! Τι να πει κανείς!!!!!


Ο Κονσεισάο φανερά εκνευρισμένος έκανε την χειρότερη δυνατή εκτέλεση και κάπου εκεί κλωτσήσαμε την καλύτερη ευκαιρία να νικήσουμε.
Και αυτό έχοντας και τις καλύτερες συνθήκες! Μια υπέροχη ατμόσφαιρα και εναν εξαιρετικό διαιτητη!

Για μένα δεν φταίει ο Σάντος. Καλά έστησε την ομάδα. Ξελαρυγγύστηκε να τους φωνάζει να βγούν μπροστά αλλά χωρίς αποτέλεσμα! Ίσως να έπρεπε να βάλει Λάκη αντι Κονσεισάο.΄Ισως... άλλα από την άλλη ο Κονσεισάο για αυτά τα παιχνίδια πληρώνεται! Και σίγουρα δεν πληρώνεται για να μοιράζει μπουκέτα στον Νικοπολίδη όσο και να είχε προκληθεί! Σέρτζιο κούλαρε!

Απο μας μου άρεσε ο Γκονζάλες και ο Βερόν. Δυστυχώς Γ.Χ., Οικοδόμος, Σάλμον, Ιλιεφ δεν μπορούσαν να ανοίξουν διαδρόμους να και είχαμε την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας. Απο την άλλη η άμυνα μας δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Και οι τέσσερεις πέφταν σε αβίαστα λάθη με αποκορύφωμα την γκάφα του Σέρβου και την ισοφάριση....

Κρίμα γιατι αν παίζαμε με το ίδιο πάθος που παίξαμε με τον Άρη θα νικούσαμε! Αλλά με τα αν δεν νικάς. Το παιχνίδι έληξε ισοπαλό και δικαιο. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ άξιζε κάτι περισσότερο και σίγουρα αυτός ο κόσμος δεν είναι για την 7η θέση της βαθμολογίας.

Πάντως κάτι αλλάζει στον ΠΑΟΚ και τα καλύτερα έρχονται! Μπράβο στον Θοδωρή, τώρα όλοι πρέπει να στηρίξουμε την αύξηση κεφαλαίου και να γίνουμε μέτοχοι. Η Λαϊκη βάση γίνεται πραγματικότητα.

Επομενο μάτς στην Κρήτη με Εργοτέλη στις 1/3...

33 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραία η φώτο... με το γήπεδο, τον κόσμο και τον ουρανό!...

... και τα videakia...

... να' ταν και 2-1 το αποτελεσμα :(

geokalp είπε...

όταν το συνδρομητικό πάει να βάλει την επανάληψη του πέναλτυ το σήμα κόβεται...
ωχ, σκέφτομαι...
το πέναλτυ είναι φάβα και οι "επιστήμονες" έβγαλαν το καλώδιο από τη πρίζα...

κρόουλ:
το ματς δεν μεταδίδεται λόγω τεχνικού προβλήματος...
πρόβλημα my ass

κι επειδή είμασταν σε καφετέρια δεν είχε φωνή...
και στο ημίχρονο να μην δείχνει σκορ...
και να παίρνω τηλ να μου πούμε το σκορ

και ως δια μαγείας στο 46:04 ξανα-ήρθε η εικόνα...
και έδειξαν σε επανάληψη την άθλια εκτέλεση του πορτογάλου γόη..
και βέβαια το μουντασένιο...

και κάπου εκεί ξεκίνησε η σούπα...
τι είδαμε μέχρι το 32;
ακριβώς τα αντίθετα...

επιπλέον:
-χαλι (διαλέχτε που πάει ο τόνος) ο αγωνιστικός χώρος
-ο διαιτητής Παμπορίδης αναμένει ειδική αναμνηστική φωτογραφία μετά χειρόγραφου αφιέρωσης να κοσμήσει το members club του ΠΑΟΚ

από την άλλη
- οι κερκίδες θύμισαν άλλες εποχές
- είδαμε τον ΠΑΟΚ να έχει πάθος
- ο γαύρος μπορούσε επίσης να κερδίσει αλλά και πάλι ο Sir φοβήθηκε (2ο σερί ματς)

καλός ο ζαγόρ αλλά ο ΠΑΟΚ θέλει ένα ξύπνιο... διαθέτει μαγαζί γωνία... και λαό που διψάει...
είναι για περισσότερα

geokalp είπε...

έγραφε ο Γεωργίου για το Σέρβο μπακ σήμερα αλλά δεν το πίστεψα
στη τρίτη γκέλα γκολ...

DonMits είπε...

Φίλε βλέπω και εσύ ξενυχτάς για να ανεβάσεις ποστ...

Εγώ έχω ψιλοχαλαστεί και θεωρώ το σημερινό Χ αρνητικό αποτέλεσμα.

Μπορούσαμε, αλλά οι παίκτες κακάρωσαν. Τζάμπα Χ κόντρα σε έναν απαράδεκτο γαύρο...

Τέλος πάντων. Κοιτάμε μπροστά, δεν ασχολούμαστε με αν και θα και πάμε για άλλα.

Διπλό στον Εργοτέλη ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ!!!!

Dr_MAD είπε...

Εμένα κι ο Βερόν δε με ικανοποίησε. Μέσα από τα χέρια μας χάσαμε τον έλεγχο και με τέτοια ατμόσφαιρα. Ελπίζω να βρούμε σύντομα καλές διεξόδους μπροστά. Και ειδικά τώρα στο εκτός με τον Εργοτέλη. Γιατί εκτός είμαστε σχεδόν οι χειρότεροι του πρωταθλήματος γμτ. Αντε να ανεβαίνουμε σιγά σιγά. Φτηνά τη γλίτωσε απόψε ο γαύρος

palalos είπε...

ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ...ΕΙΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΟΣΟΙ ΖΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΙΩΝΕΤΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!

Zaphod είπε...

Φτου ρε πούστη!

Μπραβο στους οπαδοί για το πάθος τους πάντως.

Ρε συ τι έγινε με τον Νικοπολίδη;

Υ.Γ. ΆΘλια η εκτέλεση!

If...ιγένεια είπε...

Το έβλεπα σε συνδρομητικό κανάλι με ένα τηγάνι γαύρους, κάπου στην Αθήνα.Την ώρα του πέναλτι του ΠΑΟΚ σταματάει η μετάδοση.Από το 30 μέχρι το 45 περίπου πανικός..Τι ραδιόφωνα ανοίξαμε από κινητά,τι ιστοσελίδες στο pc στο σπίτι που ήμασταν.. Τελικά είχε πρόβλημα ο ΟΤΕ μας είπαν από το συνδρομητικό, που δεν μπορούσε να στείλει το σήμα από Θεσσαλονίκη..

Ανώνυμος είπε...

τι κριαρι ηταν αυτος ο γκραβανσιτς ρε γμτ. αποριας αξιο πως δεν εκανε και πιο χοντρη μαλακια.
ο γαυρος επρεπε να παιζει με 10, αν ηταν ο γεωργιαδης στην θεση του σισιτς θα ειχε φαει 5 αγωνιστικες.

NOVITO είπε...

ontos krima gia to x , alla etsi opos pesane sto b' pali kala na leme
ante PAOKARA gia diplo stin Kriti...

Unknown είπε...

GregDel thanx! Αν ήταν και 2-1 θα ήταν απο τα καλύτερα παιχνίδια έβερ!!!

geokalp κόντεψες να πάθεις ταράκουλο γαυράκι?! ;-)
Οι "Επιστημόνες"!! Αμέσως το μυαλό σου στην συνομωσία!! Το πεναλτι αν ήσουν εσυ στην θέση μου θα φώναζες σήμερα αν δεν δινόταν!
Ελα ρε με τον Παμπορίδη! Ενας διαιτητης σας έπαιξε 50-50 και θα τον βγάλετε Σταυρίδη! Ρε Αρειανοί είστε?!
Πάντως συμφωνώ μετα το 30 είδαμε σούπα και δεν άξιζε σε τέτοια ατμόσφαιρα! Αν και θα στο ξαναπω ήταν δικαιο το αποτέλεσμα.


DonMits μπορείς να κοιμηθείς μετα απο τόση ένταση!? Ήταν αρνητικό αποτέλεσμα αλλά όπως λέει και ο παλαλός μέσα στο απιχνίδι είναι και αυτά! Πάντως είμασταν τυχεροί α. που το ζήσαμε και β. που δεν έγινε τίποτε με τόσους υπεράριθμούς!!!
Ασε ρε φίλε!!
Καινουργια Τούμπα τώρα!!!!

MAD στο β' κουράστηκε και έκανε αβίαστα λάθη ο Βερόν. Γιαυτό και πέσαμε. Πάμε για το διπλό στην Κρήτη!
Φτηνά την γλυτώσαν!


παλαλέ σωστά μίλησες! Υπέροχη ατμόσφαιρα και το καταευχαριστηθήκαμε! Αν νικούσαμε θα ήταν βγαλμένο απο την δεκαετία του 1970..


Zaphod Ο νικοπολίδης πρέπει να του την έλεγε και αυτος το κράτησε και μόλις τελειωσε όρμηξε! Επενέβει ο Ζαγορ και καθαρισε!

Ελπίζω να του τραβήξουν τα αυτιά!
ΥΓ πολύ άΘλια η εκτέλεση!

if.. ιγένεια χααχαχχαχα!! Γαμάτη φάση!!!! μεγάλο ταράκουλο θα πάθαν!!

nag καθάρισε ο Σέρβος τις ψηλες μπαλιές αλλά έκανε το κρισιμό λάθος! Δεν πρέπει να πούμε τίποτε για την διαιτησία! Άστα αυτά να τα λέει ο Σκόρδας που είναι ο προστάτης των τραυματισμένων ποδοσφαιριστών!

NOVITO έτσι είναι φίλος! Κρίμα αλλά έπρεπε και οι δικοί μας να μπουν πιο ψυχωμένα στο β..
Δεν πειράζει πάμε για άλλα...
Διπλό στην Κρήτη!

Cybergoulion είπε...

Αν θες συνωμοσία, άκου τι σκέφτηκε μυαλό βαζέλου να μου πει χθες το πρωί: ότι και καλά ΕΜΕΙΣ σας ΑΦΗΣΑΜΕ το Γεωργιάδη για να τον έχετε για τους υπόλοιπους αγώνες με αντάλλαγμα να μας ΔΩΣΕΤΕ τον αγώνα :-P

Κατά τ' άλλα φοβερή ατμόσφαιρα, κρίμα που χάσαμε, κρίμα (λέμε τώρα) που χάσατε, ενώ εμείς ετοιμάζουμε φανέλα στο Λεμονή γιατί κάτι άκουσα ότι στο επόμενο παιχνίδι θα παίξει βασικός ελλείψει παικτών μετά τον τραυματισμό και του Γκαλέτι! Όχι τίποτα άλλο, αλλά αν βάλουμε παίκτες με πατερίτσες θα πρέπει να κάνουμε και το όνομα "ΠαραΟλυμπιακός", δε λέει!

karfoto είπε...

Eλααα....Ελααα....
τελευταίο θετικό αποτέλεσμα για τον γαύρο...μέσα στην Τούμπα !!!

Απο του χρόνου και για τα επόμενα χρόνια και δεκαετίες, να ετοιμαστούν πάλι για τις 3άρες και τις 4άρες τους...να τους πείς Στάθη !!!

Καλησπέρα

Unknown είπε...

Cybergoulion αφήνω τις συνομωσίες στους συμπολίτες! Ο αγώνας ήταν φοβόταν ο Γιάννης το θεριο και το θεριό τον γιάννη!
Όσο για εσάς γενικά πάντως ακόμα περιμένετε από τον Τζόλε! Τα άλλα είναι να χαμε να λέγαμε!

Karfotos και εγώ αυτή την αίσθηση έχω! Τα καλύτερα έρχονται!
Νίκησε και η Βεροιάρα!!
Καλημέρα!

Hades είπε...

Μέτριο ματς, φλύαρο, ανούσιο και κυρίως με ρεσιτάλ λαθώς αμφοτέροθεν.
Το μόνο που άξιζε να κρατήσω ήταν η ατάκα του ηλιθιίου που καθόταν δίπλα μου, όταν στο 25ο δευτερόλεπτο του ματς απεφάνθη με οργή ότι ο διαιτητής παίζει φουλ έδρα...

Κατ' εμέ καλύτερος ο Βερόν. Ο Κονσεϊσάο δεν μπορώ να πω ότι με κέρδισε με τη συμπεριφορά του στο τέλος.

Unknown είπε...

χαχα!Στην Τούμπα είχαμε ακριβώς το αντίθετο! Να φανταστείς στο ημίχρονο έλεγα ότι ο Παμπορίδης ήταν ο καλύτερος διαιτητής που πέρασε τα τελευταία χρόνια και μου λέγαν περίμενε να τελειώσει το παιχνίδι μπορεί να μας σφάξει στο β'! Τόση καχυποψία!!!

Ο Βερόν είναι πολύ καλός, ψυχραιμός και ουσιαστικός, ο Κονσειοσαο έχει πρόβλημα συμπεριφοράς το ξεραμε αυτό, τώρα το είδαμε! Είχε τσιμπήσει τριετή αποκλεισμό απο την Βελγική Ομοσπονδία γιατι έδειρε διαιτητη!

adaeus είπε...

Ημασταν κουρασμένοι από το ματς με την Τσέλσι χεχεχεχεχεχε

KitsosMitsos είπε...

Κρίμα γιατί χάσατε μεγάλη ευκαιρία...

Maria Mikro Analogo είπε...

Καλά, πάλι πλακώθηκαν στα αποδητήρια; Πριν λίγο το είδα στις ειδήσεις.
Υ.Γ. Η φωτογραφία είναι υπέροχη... τα συγχαρητήριά μου στον φωτογράφο! :D
Φιλιά και καλή εβδομάδα για αύριο.

Unknown είπε...

adaeus τυχεροί ήσασταν! Βασικά κρίμα που η ομάδα δεν πήρε ούτε 5 τα εκατό από το πάθος του κόσμου! Του χρόνου τώρα! Πάντως μακάρι σε κάθε γήπεδο να είχε αυτήν την ατμόσφαιρα!


KitsosMitsos όντως μεγάλη ευκαιρία! Αλλά τι να κάνουμε αυτά εχει η μπάλα!

Μαρία Σαν μικρά παιδιά και αυτοί μαλώνουν!
Ευχαριστώ πολυ για την φώτο!
Καλη σου νύχτα !

Φιλιά!

ΣΠΙΘΑΣ είπε...

Εγώ ξέρω 'οτι στην βαθμολογία είμαστε, από πάνω σας και στο είχα πεί..χε,χε
(έχω συνέχεια πρόβλημα και κολλάω ,,όταν μπαίνω στο ποστ σου..δεν προχωράει ο κένσορας, τι συμβαίνει..προβοκάτσια μου κάνεις? Εδώ και 2-3 μήνες ..5λεπτά έκανα για να σου κάμω σχόλιο)

Unknown είπε...

Σπίθα βάλε mozilla firefox! Όσο για την βαθμολογία έχει πολύ δρόμο ακόμη! ;-)

oKyrios είπε...

Kαλημέρα
(I'm back)
Συγχαρητήρια στη Βασίλισσα πρώτα απ' όλα.
Απουσίασα ...δικαιολογημένα, (πέρνα μιά βόλτα)
Τώρα θα ασχοληθώ με την πρόσκληση
Καλή εβδομάδα

Unknown είπε...

Τι να σου πω ρε φίλε!!
Έμεινα έκπληκτος!! Να παίζουμε το ντέρμπι και να πας για ρομαντικό διήμερο!!!
Ρε φιλαράκι θα μας χαλάσεις την πιάτσα!!!!

oKyrios είπε...

Ναι, το ομολογώ, σάς άφησα 40.000 άνδρες ...ολομόναχους
(αλλά δε το ξανακάνω,τιμωρήθηκα με το χειρότερο τρόπο, ξέρεις τι θα πεί να κερδίζεις πέναλτυ με το γαύρο -κάθε 20 χρόνια συμβαίνει-και να περνάνε 30 λεπτά μέχρι να μάθεις τί έγινε, άσπρισαν τα μαλλιά μου λέμε)

desa είπε...

Θα συμφωνήσω μαζί σου σχεδον σε όλα, ανέβασα γαμάτες φωτογραφίες.

Humma Kavula είπε...

Μπράβο ρε. Τουλάχιστον δε το γύρισαν τα γαυράκια. Αν έβαζε και το γκολ ο Κονσεισάο...

Θα μου πεις αν δε τα βάζει ο Παπαδόπουλος περιμένεις από τον ΠΑΟΚ να σε ξελασπώσει; Δίκιο!

Unknown είπε...

OKyrios τι τράβηξες και εσύ?!!!

desa για να ρίξουμε μια ματιά!

Humma Kavula άσε και έχει ξεκολωθεί ο Κλούνει φέτος!

NdN είπε...

Υπέροχο το ποστ! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο μου έχει λείψει αυτή η ατμόσφαιρα. Ενα παιχνίδι φέτος μόνο με το Λεβαδειακό (Χριστούγεννα γαρ). Κάποτε πήγαινα σε 25 από τα 30.

Οταν έπεσε η σύνδεση τρελαθήκαμε. Ξέρεις τι σημαίνει να είμαι 4000χμ μακριά (κατοικώ στο Λονδίνο) και να μην μπορώ να μάθω τι γίνεται;;

Υπομονή και θα στρώσουν όλα. Στα play-off θα μπούμε και θα έχουμε ακόμα μία ευκαιρία να το πατήσουμε το γαυράκι.

Καλημέρα.

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Aν και περίμενα να νικήσετε αυτόν τον ψόφιο γαύρο ευχαριστήθηκα πολύ βλέποντας την Τούμπα όπως παλιά..Όσοι αντίπαλοι οπαδοί έχουμε έρθει σε αυτό το γήπεδο γουστάρουμε πολύ την ατμόσφαιρα που δημιουργούσατε παλιά και που τα τελευταία χρόνια είχε χαθεί.

Unknown είπε...

NdN καλως ήρθες φίλος! Σε καταλαβαίνω! Το 1999 που σπουδαζα στο Southampton παίζαμε με την Μπενφίκα για το ΟΥΕΦΑ. Στην Τούμπα χάσαμε 1-2 και στην Πορτογαλία φέρνουμε το παιχνίδι στα ίσια και πάει παράταση! Βλέπω το παιχνίδι από το ιντερνετ στο yahoo.sports...
τελείώνει και η παράταση και παν στα πέναλτι! Εκείνη την στιγμή τελείωνει η διαδικτυακή μετάδοση!
Σέκος έμεινα!!! Να πέρνω τηλεφωνο ελλαδα για να μου λέν τι γίνεται!!
Και στο τέλος χάσαμε :-(


Όσο για τον ΠΑΟΚ τώρα.. τα καλύτερα έρχονται!

νικος και εμείς να νικήσουμε περιμέναμε φίλος! Τι να κανεις αυτό είναι το ποδόσφαιρο! Πάντως ήταν μια Τούμπα από τα παλιά! Κάτι αλλάζει επιτέλους στην Κλεάνθους και Μικράς Ασίας!

Humma Kavula είπε...

Τι έχει ξεκωλλωθεί ρε συ Στάθη ο Αντώνης; Αφού όλοι οι μαλάκες οι δικοί μας του τα βαράνε στο ίδιο σημείο. Ό,τι πέναλτι έχει πιάσει είναι από δεξιά. Είναι σύμπτωση; Μάλλον είναι η καλή του γωνία και δεν έχει κανείς το μυαλό να το πάρει χαμπάρι.

Unknown είπε...

καλά τέτοιο πέναλτι που έκανε ο Κονσεισάο και εγώ το έπιανα πλάκα πλάκα