25.1.10

Ολυμπιακός ΠΑΟΚ 0-1


Χθες στο Καραΐσκάκη κατέβηκε η καλύτερη ομάδα της Λίγκας και έπαιξε απέναντι σε ένα επαρμένο συνονθύλευμα παικτών που νόμιζε ότι χωρίς προπονητή, χωρίς αγωνιστικό σχέδιο και χωρίς πάθος μπορούσε να πάρει την νίκη. Και διαβάζοντας τα κόκκινα πρωτοσέλιδα που στοιχημάτιζαν την νίκη του Ολυμπιακού ποντάροντας ... στην παράδοση, τον βήχα του Κόκκαλη και το παραλήρημα του Θεωδορίδη. Εγώ το μόνο που φοβόμουν ήταν η κλασική εικόνα της κατάρρευσης που παρουσιάζαμε στα ντέρμπι και γιαυτό και πίστευα ότι ήμασταν σε θέση να τους αναστήσουμε. Όμως η ομάδα μας από το Σεπτέμβρη που χάσαμε στην Τούμπα ανέβηκε επίπεδο.

Η ομάδα έχει να δεχτεί γκολ 2 μήνες, είναι η τρίτη καλύτερη άμυνα στην Ευρώπη και χθες φάνηκε καθαρά ότι στην μπάλα πηγαίναν 2,3 ή ακόμα και 4 παίκτες. Η αλληλοκάλυψη με τις γρήγορες επιστροφές ακόμα και όταν χάνεται η μπάλα στο κέντρο και η ταχύτατη εναλλαγή από την άμυνα στην επίθεση είναι τα καινούργια στοιχεία του ΠΑΟΚ. Ακόμα η πίεση πλέον δεν ξεκινά μετά το κέντρο αλλά πριν απο αυτό και η μπάλα είναι πάντα μακρυά από την περιοχή. Και ακόμα και αν επιχειρηθούν κάποια σουτ ο Χαλκιάς είναι εκεί..

Απέναντι σε αυτή την ομάδα ευρωπαϊκών προδιαγραφών ήταν ένα ο χειρότερος Ολυμπιακός όλων των εποχών που δεν μπορούσε να κάνει τίποτε. Μόνο με την είσοδο του Ντατολο και του Λουα Λουα κάτι πήγε να κάνει αλλά μετά από κανα 10λεπτο η άμυνα μας προσαρμόστηκε και το παιχνίδι τελειώσε. Δυστυχώς δεν μπήκε η κεφαλιά του Βιερινιά για να είναι το κερασάκι στην Τούρτα...

Μεγάλη νίκη αλλά μεγαλύτερη είναι η αρχοντική εμφάνιση.. Αυτή με έπεισε...

Πλέον πιστεύω ότι ο ψαράς από το Εστοριλ πρέπει να ανανεώσει για μια ακόμη τριετία. Είδαμε την δουλειά του με τους μικρούς, χθες είδαμε ότι μπόρεσε να αποβάλει την ηττοπάθεια στα ντέρμπι. Υπάρχουν ακόμα πράγματα που μπορούν και πρέπει να διορθωθούν - όπως το πρώτο εικοσάλεπτο στο β ημίχρονο και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στην επίθεση- αλλά πλεόν νομίζω ότι όχι μόνο μπορεί να τα καταφέρει και να τα αλλάξει ο Φερνάντο αλλά πρέπει και να μείνει...

Fernando muito obrigado...

Γεια σου παπά, παπά...
Γεια σου Παπα Χρήστο!!
ΠαπαΠΑΟΚ!!! ....

19 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Τα καταφέρατε καλά, ε;

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Με την άδειά σου, κλέβω και αναδημοσιεύω την φωτογραφία του Σάντος που δεν χρειάζεται λόγια.

palalos είπε...

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΟΚ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΑΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΙΤΛΟΥ...ΕΧΘΕΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ...Ο ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΕ..ΕΠΡΕΠΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΛΛΑ 2 ΓΚΟΛ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΝ ΕΙΧΕ ΛΙΓΗ ΤΟΛΜΗ Ο ΣΑΝΤΟΣ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ..ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ..ΟΛΑ ΚΑΛΑ....ΠΑΟΚ!
ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΑΥΤΗΣ ...ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ...

Cybergoulion είπε...

Ποιό ντέρμπι;

Μαίρη Τρακάδα είπε...

Εκμεταλλεύομαι την άδεια που έδωσες στους ΑΘΛΙΟΥΣ και κλέβω κι εγώ τη Σαντοφωτογραφία για αναδημοσίευση!

Dimos El Grec είπε...

terastios pappas!!!
hahahahaha
Paok pantou!

kat. είπε...

εύγε!
πολύ καλά τους κάνατε!!!

το χάρηκα πολύ. καθώς -δεν το κρύβω- είμαι παναθηναικός!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΒΑΖΕΛΟΙ ΜΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ... ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΝΕΡΩΝΕΤΕ !!!!!!!

takola είπε...

Φοβερός ο Παπα-Χρήστος!
Ελπίζω να τον άφησε ήσυχο η Μητρόπολη - ξέρω ότι τον είχαν καλέσει σε απολογία.

Όσο για την ΠΑΟΚΑΡΑ, την άλλη Κυριακή θα φανεί αν πάμε για Πρωτάθλημα. Μια νίκη της ΑΕΚ θέλουμε μόνο!

Rami είπε...

Στάθαρε, όχι πές μου. Τον έχεις ξαναδεί να χαμογελάει έτσι; :)

Ελπίζω βλέποντας και αυτή την εμφάνιση και τα πιο γκρίζα σύννεφα να διαλύθηκαν. Ο άνθρωπος από την αρχή κάνει δουλειά και ευτυχώς που κρατήθηκε και φάνηκε το έργο του...

Τέτοια νίκη δεν θα έχει αξία αν δεν κερδίσουμε Ατρόμητο και Ηρακλή. Πάμε παρακάτω λοιπόν!

KANTHAR0S είπε...

Η ομάδα έχει δουλέψει πολύ τις βοήθειες και τις αντεπιθέσεις. Μπορεί να μην θαμπώνει με τις εμφανίσεις της, αλλά ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει.

Μπράβο στον Ζαγοράκη που είχε κλείσει τα αυτία του στις σειρήνες και κράτησε τον Πορτογάλο, ο οποίος με την σειρά του τον δικαιώνει απόλυτα.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη ήταν για οικο ευγηρίας. Δεν είχε φρεσκάδα, δεν είχε ενέργεια. Απλά δεν μπορούσε.

Το πιο σημαντικό είναι το πως θα λάβει μέρος η διαχείρηση αυτής της νίκης.

Την καλημέρα μου

Ανώνυμος είπε...

Kαλά είναι δυνατόν να φωτογραφίζεται σα γαμπρός μπροστά στα επίσημα του θρύλου??? Και μάλιστα χαμογελαστός που τρία χρόνια τώρα δε μού χει σκάσει ούτε χαμογελάκι στη Τούμπα.Έχει ξινισμένη φάτσα οπότε προτείνω να τον αποπέμψουμε (όπως παλιότερα και τον Άγγελο για τους ίδιους βάσιμους λόγους)Επίσης είναι ηττοπαθής αφού δε γέμισε την επίθεση νωρίτερα και αντί να φύγουμε με ένα 0-4 περιοριστήκαμε σε ενα φτωχό και αναιμικό 0-1 απέναντι στον ακίνδυνο θρύλο.Νομίζω είναι πια φανερό ότι δεν μπορούμε να περιμένουμε τίποτε απο τον ασχετο και απορώ με τον Ζαγόρ που τον στηρίζει...Άλλωστε ειναι ξεκάθαρο ότι τώρα βγαίνει η καλή δουλειά του ...Παράσχου

Ανώνυμος είπε...

...και μη γελάτε καθόλου... αυτό το να γεμίσει την επίθεση νωρίτερα το δήλωσε επωνύμως ο κύριος Μιχάλης Μπέλλης...

ελα Μιμή στον τόπο σου, ήμαρτον...τι άλλο μένει να ακούσω πια απο τούς σοφούς υπερπροπονηταράδες της ομάδας μου...

Και καμμιά συγνώμη δε θά 'βλαπτε να ακούσω αυτές τις μέρες.(το τι έχει ακούσει απο τους γύρω μου που κρατούσε τόοοοσο καιρό τον άχρηστο, αργό, κακό Ίβιτς...)

Είμαστε ανπαίχταμπλ τελικά...μέσα και έξω απο το τεραίν

DonMits είπε...

Μαύρη θύελλα σάρωσε το γαυραϊσκάκη με πορτογάλο ψαρά να χαμογελάει αυτάρεσκα έχοντας κατατροπώσει τους γαύρους!!!!

Γεια σου παπά, παπά,
τουτ τουτ τον Πειραιά!!!

Όπως είπε και κάποιος φίλος παραπάνω, νίκη με Ατρόμητο και με γραία, αλλιώς το διπλό πετιέται στα σκουπίδια.

Sarasides είπε...

Χωρίς λεφτά, χωρίς τρανταχτά ονόματα στο ρόστερ, χωρίς σπουδαίους χορηγούς, χωρίς σημαντικό επενδυτή, ο ΠΑΟΚ είναι δεύτερος στην βαθμολογία, γεμίζει το γήπεδο, έχει προπωλήσει όλα τα διαρκείας που δικαιούται.
Πώς γίνεται;
Απλά: Πρόεδρος και στελέχη με όραμα, οι άμπαλοι στη γωνία και ο κόσμος ελπίζει αγαπάει και στηρίζει.
Τελικά η μπάλα μπορεί να είναι ωραία.

desa είπε...

τελικά έχουμε ατσάλι μέσα μας. το πόσο θα φανεί του χρόνου.
δεν είναι νίκη για αεροδρόμιο. το καθήκον τους κάνανε τα παιδιά. το αεροδρόμιο είναι για τίτλους

EISVOLEAS είπε...

"Χθες στο Καραΐσκάκη κατέβηκε η καλύτερη ομάδα της Λίγκας"

Θα αποδωσω την υπερβολη του σχολιου στην ντελιριακη κατασταση που ησουν(και μαλλον εισαι ακομα).
Κατα τα αλλα, γουσταρα τον τσαμπουκα,τον καλως εννοουμενο τσαμπουκα, με τον οποιο παιξατε, ηρθε και εδεσε με την τραγικη φαση που βρισκεται ο ΟΣΦΠ.
Θα εχουν ενδιαφερον τα ματς στα play-off!

KitsosMitsos είπε...

Βρε τον παπά... Θαύματα κάνει!

NdN είπε...

Ας βάλει και σήμερα το χεράκι του ο παπάς, ο Εντίνιο ή ακόμα και κεφαλιά ο Βιτόλο (!!) για να απολαύσουμε το αυριανό ματς με ηρεμία και να συνεχίσουμε να κάνουμε όνειρα. Αν και ενδιάμεσα με ξυπνάν με εφιάλτες τα ακυρωμένα γκολ σε Ατρόμητο και Πανιώνιο, τα πέναλτυ στη Τρίπολη κτλ