7.1.10

Ποδαρικό με μια επιπόλαια νίκη!


Για μια ακόμη φορά ο ΠΑΟΚ χθες μπήκε στο νέο έτος με νίκη, όπως συνηθίζει τα τελευταία 9 χρόνια! Ο Σάντος έβαλε στο τσεπάκι μια ακόμη επαγγελματική νίκη με 1-0 και η ομάδα είναι και με την βούλα η καλύτερη άμυνα της Λίγκας. Παίζοντας απέναντι στην πιο γρηγορή και πιο επιθετικογενής ομάδα της κατηγορίας, υποχρέωσε τον Πανιώνιο στην χειρότερη εμφάνιση του. Σε 90 λεπτά ο Πανιώνιος έκανε 2 κεφαλιές στην αγκαλιά του Χαλκιά και 3-4 σουτ από τα 30-40 μέτρα.

Εμείς ήμασταν πολύ επιπόλαιοι. Θα μπορούσαμε στο 11 να ήμασταν μπροστά με 2-0 αν ο Κουτσιανικούλης δεν έχανε το 5ο φετινό τετ α τετ και αν ο Ιβιτς δεν έχανε το πέναλτι. Βέβαια ο Ιβιτς ανέβηκε και έβαλε ένα καταπληκτικό γκολ μετά από πάσα του Λίνο.



Στο β ημίχρονο και ειδικά μετά το 65 ο Πανιώνιος κέρδισε το κέντρο αφού κουράστηκε ο καταπληκτικός και χθες Γκαρσία. Από εκεί και μετά μας πίεσε - χωρίς αποτέλεσμα βέβαια -και εμείς βγαίναμε που και που στην κόντρα αλλά όπως είπα και προηγούμενα χθες ήμασταν τρομερά επιπόλαιοι. Καλυτέροι απο μας οι Γκαρσία, Βιτόλο, Αραμπατζής και Λίνο με MVP τον Σέρβο πορτοφολά. Καλούτσικος αλλά χωρίς ουσία οΚουτσιανικούλης ενώ ο Παπάζογλου πάλεψε αλλά δεν φάνηκε να έχει το δολοφονικό ένστικτο που πρέπει να έχει ένα φορ....

Στο τέλος του αγώνα ο Πανιώνιος μπορούσε άνετα να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας αφού ο Δαλούκας έδωσε πέναλτι σε μια πολύ δύσκολη φάση όπου η μπάλα χτυπάει στο χέρι του Γκαρσία. Αλλά όπως είπε και ο Βασιλάκης στο ΣΚΑΙ είναι στην κρίση του διαιτητή να το δώσει ή όχι αφού η φορά της είναι αντίθετη προς την εστία και η πρόθεση του παίκτη να κινηθεί προς την μπάλα δεν είναι φανερή όπως στο πέναλτι του Πανιωνίου στο α ημίχρονο. Εφόσον ο Δαλούκας ήταν κοντά αποφάσισε ότι δεν υπήρχε πρόθεση, end of story!

Επόμενο ματς στην Λιβαδειά, το Σάββατο στις 19.00(novasports1).


ΠΑΟΚ και τα μυαλά στην Ταράτσα

3 σχόλια:

geokalp είπε...

καλη χρονιά 2010!
σε 'σένα, στη γυναίκα και στην οικογένεια!!!

θεϊκή η τελευταία φώτο!!!
(όχι καλύτερη βέβαια από το "ΜΠΑΟΚ κι ας μη γαμήσω ποτέ"! ή το "λευτεριά στο ΜΠΑΟΚ")

φιλιά!

karfoto είπε...

Χρόνια πολλά, καλή χρονιά
σε όλους και στην ταράτσα !

takola είπε...

Καλή χρονιά,
και πάμε γερά
για το διπλό στη Λιβαδειά!