9.1.10

Για την νίκη στην Λειβαδιά και για την ενδεχόμενη επιστροφή Σαλπιγγίδη...



Η απόδραση των 10, σήμερα, στη Λειβαδιά! Με το μηδέν στην άμυνα ως συνήθως και εκτελεστή και πάλι τον Σέρβο πορτοφολά αλλά και τον μελαμψό Χαραλάπους που λέει και ο Βόρειος!

H αμυνά σήμερα ήταν γρανίτης όπως πάντα! Αυτή την φορά όμως δείξαμε χαρακτήρα όταν μείναμε με 10. Όχι μόνο δεν έπεσε η απόδοση αλλά είχαμε φάσεις για γκολ. Μελανό σημείο όμως η επιπολαιότητα που δείξαμε όταν κάναμε το 0-1. Όπως και με τον Πανιώνιο, λες και οι παίκτες μας νομίζουν ότι φτάνει το ένα γκολ...

Σήμερα όμως, είχα την αίσθηση ότι παίζουμε με την τσούκα με αυτή την νοοτροπία και πήγαμε κόντρα στους άγραφους νόμους του ποδοσφαίρου. Με τόσες χαμένες ευκαιρίες και τέτοια επιπολαιότητα έπρεπε να αφήσουμε βαθμό. Μ' αρεσε ο Σαβινι που έπαιξε καλά παρά τα προβλήματα που είχε μεσα στην εβδομάδα. Καλά έπαιξε ο Βιερινια αλλά πολύ επιπόλαιος στην τελική αν και ο αγωνιστικός χώρος ήταν μια δικαιολογία. Πολύ καλοί οι Λίνο, Μαλεζάς και το αχτύπητο δίδυμο Βιτόλο - Γκαρσία! Πάντως αυτός που πραγματικά με εντυπωσίασε είναι ο Ιβιτς!! Όλα τα λεφτα ο Σέρβος Πορτοφολάς!!! Παπάζογλού και Κουτσι.... στην μετριότητα πάλι... Αλλά νομίζω ότι τους δίνω μια ακόμα αγωνιστική περίοδο να αποδείξουν ότι αξίζουν!

Και κάτι ακόμα. Ο Λεβαδιακός μ' αρεσε. Του λείπει το γκολ αλλά παίζει μπάλα. Οι συμπολίτες στο Γηραιό, που αγωνίζονται για παραμονή, θα έπρεπε να μπουν σε περισκέψεις.....

Την προηγούμενη αγωνιστική δεν σχολίασα καθόλου τον χαμό που έγινε για τον Σάλπιγγίδη και την ενδεχόμενη επιστροφή του. Καταρχήν οφείλω να πω ότι δεν μου φαίνεται καθόλου λογικό να επιστρέψει με σε μας. Νομίζω ότι μπορούμε να του δώσουμε το πολύ 800 χιλιάρικα ενώ μπορεί να πάρει τα διπλά τουλάχιστον σε ομάδα του εξωτερικού, ειδικά αν κάνει και καλή εμφάνιση στο Μουντιάλ.

Άκουσα όμως ότι ο ίδιος θέλει να πάει μόνο σε ομάδα της πρώτης πεντάδας σε Αγγλία, Ιταλία ή Γερμανία, αλλιώς θέλει να επιστρέψει στη Σαλονικη και στον ΠΑΟΚ γιατί "λεφτά έχει αλλά θέλει να παίξει για την φανέλα". Έτσι θέλει να αποδείξει οτι αγαπάει την ομάδα που άφησε.

Προσωπικά τον θέλω στην ομάδα. Δεν το συζητάω. Όσο για το πως έφυγε, νομίζω ότι το 2006 ήταν η μόνη λύση για να μπορέσει η ομάδα να παίξει στο πρωτάθλημα, άσχετα αν ο γιάννακης ο γούμενος επωφελήθηκε πάρα πολύ από την όλη ιστορία. Πολλοί λένε για τα λεφτά από τον έρανο που πήρε ο Σάλπι. Λίγοι λένε ότι ήταν δεδουλευμένα, βέβαια.

Το μόνο που μπορώ να προσάψω στον κοντό είναι όταν έφυγε σαν τον κλέφτη στο αεροδρόμιο προκειμένου να μην δει 30 οργανωμένους που ήθελαν να τα πούν μαζι του λίγο πριν να φύγει. Τους φοβήθηκε. Δεν έπρεπε.


Στην τελική βλέπω τις αντιδράσεις μια μικρής αλλά δυναμικής μερίδας που τον κατηγορεί για το πως έφυγε το 2006 και ζητά από την διοίκηση να πάρει θέση και να κλείσει την πόρτα στον "προδότη"! Ευτυχώς που 30 χρόνια πριν ο Παντελάκης δεν άκουσε τέτοιες φωνές μετά από δημοσιεύματα σαν αυτό που ακολουθεί!



Ελπίζω και οι σημερινοί να έχουν την γνώση. Αν ο Σαλπιγγίδης είναι προδότης, τότε γιατί έχουμε προτομή του Κούδα στο γήπεδο?

5 σχόλια:

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Συμφωνώ απολύτως μαζί σου, αλλά βλέπεις, εμείς δεν ανήκουμε στον "λαό του ΠΑΟΚ" κάτι που θα το αναλύσω αύριο μεθαύριο...
Καλημέρα σου.

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Έγραψα κάτι σχετικά http://yannisayannis.blogspot.com/2010/01/blog-post_10.html

Ανώνυμος είπε...

Καλά όλα αλλά θα σταθώ στη μετριότητα του Παπάζογλου που ανέφερες.. Το παλικάρι δεν είναι μέτριο είναι κάκιστο .Δέν υπάρχει χειρότερο παλτό. Καλύτερα να σταματήσει την μπάλα.
Αλλά έτσι πρέπει κάθε φορά να έχω ένα κρέας να βρίζω . Γιασεμάκης - Βρίζας - Παπάζογλου

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Γιάννη κάποιοι όταν λένε ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα εννοούν το "εγώ" τους μάλλον...

Ανώνυμε φίλε ο Παπάζογλου προσπαθεί πολύ αλλά δεν του βγαίνει. Εγω του δίνω σαν ελαφρυντικό το ότι πέρσι δεν έπαιξε καθόλου και φέτος τον καλούμε να βγάλει κάστανα απο την φωτιά!

EISVOLEAS είπε...

Αφου ο ΠΑΟΚ ελυσε ολα τα προβληματα του τσακωνεται η μια κεφαλη με την αλλη για τον Σαλπιγγιδη!
Γελανε ολοι!

Στο ειχα πει και θα το ξαναπω.
Ο ΑΡΗΣ ανεβαινει και σας περιμενει...οπως περιμενει και εμας τους πρωτοπορους!

Ανταγωνισμος,ωραια πραματα!