21.12.09

Πρωτάθλημα Χειμώνα!


Μέσω Χαριλάου το πρωτάθλημα χειμώνα πήγε στην Παιανία! Χθες ο Άρης στο καλύτερο του παιχνίδι φέτος υποχρέωσε τον κακό και υπεροπτικό Ολυμπιακό στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα και φέρνοντας έτσι τον ΠΑΟ στην πολ ποζίσιον του β' γύρου. Ο Άρης χθες είχε πάθος και πίεσε στα 3/4 του γηπέδου παρόλα αυτά οι αδυναμίες που έχει όταν πατάει περιοχή φάνηκαν και χθες αφού το γκολ ήρθε από ένα τραγικό λάθος του πολύ καλού χθες Νικοπολίδη μετά από την προσπάθεια του Πρίττα να κυνηγήσει την φάση. Ο Κάμπορα ήταν εκεί που έπρεπε για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Να σημειώσω ότι ο Παμπορίδης δεν έδωσε πέναλτι σε χέρι του ΝΤούντου, ανάλογη φάση με μια .. παγκόσμια πρωτοτυπία...

Ο ΠΑΟ νίκησε πολυ πιο δύσκολά από όσο λέει το τελικό σκορ και μάλιστα με ένα πέναλτι που προσωπικά δεν μου πολυφάνηκε. Τέλος πάντων νίκησε και μετά από πολλά χρόνια πέρασε στην πρώτη θέση στο τέλος του πρώτου γύρου.

Η ΑΕΚ είναι ένα βήμα πριν την διάλυση με τον Μπάγιεβιτς να βρίσκει σιγά σιγά την νέμεση του στον προεδρικό θώκο...

Καβάλα και Πανιώνιος κερδίζουν τις εντυπώσειις για το επιθετικό ποδόσφαιρο που παίζουν και οι δύο ομάδες αν και χθες ο Πανιώνιος αυτοκτόνησε στο μεταξύ τους παιχνίδι!

Στην ουρά τα πράγματα μπλέχτηκαν μετά από την μεγάλη νίκη του Λεβαδειακού αλλά και της Ξάνθης επι της ΑΕΛ και του "Γηραιού" αντίστοιχα! Αυτές οι τέσσερεις ομάδες μαζί με τον ΠΑΣ θα "διεκδικήσουν" τα δύο εισητήρια προς την Β που μένουν αφού ο Πάνθραξ έχει καπαρώσει το πρώτο!


Όσο για μας..... σε ένα ματς με πολύ άθλιο πρώτο ημίχρονο, καταφέραμε να κερδίσουμε σχετικά εύκολα σε μια έδρα που δυσκολεύονται όλες οι ομάδες. Ο Ίβιτς, που προσωπικά έβριζα για όλο το παιχνίδι, εκεί που περπατούσε έδωσε δυο πολύ καλές μπαλιές σε Αραμπατζή και Βιερινια και κάναμε πολύ εύκολα το 0-2. Πολύ καλός ο Αραμπατζής που ανεβαίνει παιχνίδι με παιχνίδι και νικά τις πολυ μεγάλες αμφιβολίες που έχω για αυτόν. Επίσης ο Βιτόλο με τον Πάμπλο έχουν δέσει πολυ καλά στο κέντρο του γηπέδου δυσκολεύοντας τους αντιπάλους να κάνουν παιχνίδι, με αποτέλεσμα στα 3 τελευταία μάτς να μην έχουμε απειληθεί!

Το 2010 ελπίζω να ενισχυθούμε στην επίθεση γιατι παρά τον φιλότιμο Παπάζογλου και τον τους τραυματίες - σχεδόν όλη την ώρα- Μουσλίμοβιτς και Φιλομένο, σκοράρουν συνέχεια όλοι οι υπόλοιποι...... Μακάρι τα σενάρια για τον Σάλπι να βγουν αληθινά αν και δεν νομίζω..... Και ελπίζω το 2010 ο Δον Φερνάντο, όπως τα καταφέρε και δεν χάνει σε καμιά πόλη της Ελλάδαας πλην Αθηνών, να καταφέρει να πάρει και κανενα ντέρμπι... νισάφι πια...έρχονται και τα πλει οφ...


9 σχόλια:

Zaphod είπε...

To μονο που θα πω ειναι πως ο Αρης χτες με εντυπωσίασε. Τρομερο ποδοφαιρο, ψυχραιμια, υπομονη και η μπάλα συνέχεια κάτω. Αν βρουν τι να κανουν την μπαλα οταν πλησιαζουν την αντιπαλη περιοχη τοτε στον β γυρο θα κανουν παπαδες.


Μιλάμε έπαθα πλάκα!

ο δείμος του πολίτη είπε...

Πάντως κι εγώ εντυπωσιάστηκα από την αναπάντεχη νίκη του Άρη.

desa είπε...

μας έβαλε τα γυαλιά ο συμπολίτης. αν δε φύγουν μπιζέρα, βερόν δε παίρνουμε επιθετικό. αυτό διαβάζω τις τελευταίες μέρες.

DonMits είπε...

Κι εγώ εντυπωσιάστηκα από την εμφάνιση του Άρη χτες, το ομολογώ.

Αναρωτιέμαι όμως:
- Πως είναι δυνατόν ο Άρης που ρούφηξε 4 από εμάς να κερδίζει το γαύρο και εμείς να χάνουμε με τα χέρια κατεβασμένα;;;
- Πως είναι δυνατόν ο Άρης για 2η συνεχόμενη χρονιά να κερδίζει το γαύρο, ενώ εμείς με εμφανώς καλύτερη ομάδα να μην μπορούμε επί 12 χρόνια;;;...

mahler76 είπε...

τον πούλο οι Γαύροι!!!!

Cybergoulion είπε...

Κοίτα χαρά για τον Άρη!

zouri1 είπε...

ουτε μια αναφορα για την ομαδα που παιζει το καλυτερο ποδοσφαιρο...

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

zouri "Καβάλα και Πανιώνιος κερδίζουν τις εντυπώσειις για το επιθετικό ποδόσφαιρο που παίζουν και οι δύο ομάδες αν και χθες ο Πανιώνιος αυτοκτόνησε στο μεταξύ τους παιχνίδι!" ...
δεν βλέπεις?!

zouri1 είπε...

sorry,δεν το προσεξα.Εχω συνηθισει σε μονοστηλα;)