23.10.08

Britain rules the Festivals...

Τρέχοντας λίγο τον τελευταίο καιρό είπα πως είναι καιρό να σας πω και ένα γεια στα γρήγορα μην μείνει το ματς με τον Παναθηναϊκό αμανάτι μέχρι το ΟΧΙ της 28ης Οκτωβρίου!

Μέχρι τώρα είχα κάποια deadlines που λήξαν χθες και παίρνω μια ανάσα μέχρι να φτάσουν τα επόμενα στα τέλη Νοεμβρίου και αρχές Δεκεμβρίου που κατά πάσα πιθανότητα θα με φέρουν στην πρωτεύουσα. Είδωμεν..

Κατά τα άλλα και ενώ προγραμματίζουμε τριήμερη οικογενειακή εξόρμηση στην Βέροια λέω να σας δώσω μια πρόταση για το Σαββατοκύριακο που έρχεται. Μια Βρετανική πρόταση που δεν έχει καμιά σχέση ούτε με το τσάι των πέντε αλλά ούτε και με τα διώροφα κατακόκκινα λεωφορεία! Μια πρόταση που αναπνέει τον δροσερό αέρα του Εδιμβούργου και μάλιστα του Εδιμβούργου του περιθωρίου! To Fringe Festival του Εδιμβούργου είναι ένα από τα πιο μεγάλα φεστιβάλ της Αλβιώνας και ταυτόχρονα είναι ένα από τα πιο πρωτοποριακά του κόσμου.

Britain used to rule the waves, now just the Festivals!


Μια μικρή γεύση παίρνουν τα τελευταία 4 χρόνια και οι Θεσσαλονικείς στο Πρίνσιπαλ Έτσι και φέτος το Fringe 4 θα είναι εκεί! Κάντε κλικ εδώ για περισσότερα! Εγώ σας το συνιστώ γιατί αυτή την χαλαρή ατμόσφαιρα θεατρικού καμπαρέ και μουσικής είναι κάτι που δεν βρίσκεις στην Ελλάδα! Σίγουρα από τα καλύτερα πράγματα που συμβαίνουν στην πόλη! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα και το λέω εγώ ένας άνθρωπος που στο overdose πολιτισμού και κουλτούρας βγάζω φλύκταινες!!!!!

Όσοι από την άλλη θέλετε να το παίξετε "παντόφλα" που λέγαμε και στα φοιτητικά χρόνια και να την πέσετε σπίτι μια άλλη περιθωριακή πρόταση (fringe=περιθώριο για όσους δεν πιάσαν το κακό μου χιούμορ) είναι η τηλεοπτική σειρά Fringe που είναι κάτι σαν Xfiles στον 21ο αιώνα. Δεν είναι η καλύτερη σειρά αλλά έχει το ενδιαφέρον της!

Κλείνοντας να σας αφήσω με κάτι με βρετανική προφορά! Murder on the dancefloor είναι το τραγούδι και η στυλάτη τύπισσα είναι η Sophie Ellis Bextor...




Φιλιά σε όλους!

10 σχόλια:

karfoto είπε...

Καλησπέρα Στάθη και καλό ΠΣΚ,

θα μας φύγεις για μόνικα στο Αθενς ή για λίγο καιρό ?

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Δυο, τρεις μέρες μόνο ρε!
Επίσης!

she smiles είπε...

den kserw apo festival egw...
pantws to praktiker exei beerfestival olo ton oktwbrh me lokaniko kai mavrh mpyra... na pas, na kseligotheis sta pswnia kai meta na xlapakiaseis kai na pieis :)
tamam

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

εγώ φταίω που μια φορά το έριξα στην κουλτούρα και μου κάνεις ρελάνς με βρώμικα λουκάνικα και μπυρες!

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Έτσι και έρθεις στην πρωτεύουσα και δεν πάρεις τηλέφωνο, την έβαψες καρντάση!!!

Καλό Σ/Κ

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Χαχαχα!! Το ήξερα ότι θα το πεις!!!
Θα τα πούμε αρχές Δεκεμβρη!

ο δείμος του πολίτη είπε...

Αυτό θα πει ενημέρωση τόσο για καλλιτενχικά όσο και για τηλεοπτικά δρώμενα. Καλό ΣΚ

Ανώνυμος είπε...

Όμορφη ατμόσφαιρα, καλησπέρα!

adaeus είπε...

... όλα ωραία και κομματάρα :)

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

ο δείμος του πολίτη και μετά από τα καλλιτεχνικά, τι έπεται? Τα αθλητικά!!

curiousss Καλως ήρθες! Επίσης!


adaeus
να είσαι καλά ρε γαυράκι! Περαστικά! ;-)