24.6.07

Hot time,summer in the city..

Σε όλους όσους περνάν αυτο το πραγματικά καυτο σαββατοκύριακο των 40 βαθμών υπό σκια στην πόλη αφιερώνω αυτό το τραγούδι των Loving Spoonful από το 1966 όπως το διασκέυασε ο Joe Cocker το 1993!

Αυτό το τραγούδι μου θυμίζει πάντα εκείνο το ζεστό καλοκαίρι του 1994! Όταν τελείωσα τις πανελλαδικές και δεν είχα όρεξη να κάνω τίποτε... Εκείνο ήταν το τελευταίο καλόκαίρι που πέρασα στην Βέροια και ένα από τα καλύτερα της ζωής μου. Μπορεί να ήταν ιδιαίτερα hot και να ημουν in the city αλλά είχα την τύχη να έχω εκεί πολλά και καλά φιλαράκια! Που είχαν και την ευγένια να έρχονται και να μου κάνουν παρέα όταν δούλευα στο λογιστικό γραφείο του πατέρα μου, που εκείνη την εποχή ηταν στο "Ρολόι"! Να βγαίνουμε στο Φράγμα τα σαββατοβραδά και να διασκεδάζουμε με τα "Τσιγάρα τα ποτά και τα Ξενύχτια" του Κυριαζή αλλά και με το "Blister in the Sun" των Violent Femmes! Ασχετα φαινομενικά αλλά το κέφι που έχεις όταν είσαι 18 έχει την τεράστια δύναμη να τα συνδεέει!

Ενα καλοκαίρι που ποδοσφαιρικά σημαδεύτηκε από το χαμένο πέναλτι του Ρομπέρτο Μπάτζιο στον τελικό του Μουντιάλ του 1994 στην Αμερική αλλά και από την άθλια εμφάνιση της εθνίκης μας! Εκεί που παίξαμε το θρυλικό σύστημα 4-4-2 (φάγαμε δηλαδή τεσσαρες στα δυο πρωτα ματς και μόλις δυο γκόλ στο τελευταίο)!

Αυτά γινόντουσαν τότε... Τώρα απλά ξεμείναμε στην πόλη! Το μόνο που πραγματικά με χαροποιεί είναι που γλύτωσα την κίνηση προς Χαλκιδική! Να αναφέρω οτι χθές στις 14.00 η ουρα ξεκινούσε από την έξοδο του περιφερειακού προς Χαλκιδική μεχρι τουλάχιστον την Καρδία!
Είχα την "τύχη" να διαλέξω αυτον τον δρόμο για να πάω από την διασταύρωση του Praktiker μέχρι το Mediterranean Cosmos και έτσι διασχισα 1.600-1.800 μέτρα σε κατί παραπάνω από 10 λεπτά!

Αυτό το hot time, summer in the city ή καλύτερα στο αυτοκίνητο, κολλημένος στην κινηση δεν το συνιστώ!


ΥΓ Επίσης χθές είχε και γενέθλια η Ελένη!!!!
Το θυμηθήκαμε σήμερα που μιλούσαμε με τον Γιώργο!

Χρόνια πολλά Ελένη!!! Πολύχρονη! Πολλά Φιλιά!

5 σχόλια:

gk είπε...

Να ταν τα νιάτα δυο φορές.

Να τα εκατοστήσεις Ελένη. Και ευχομαι τα καλύτερα από εδώ και μπρος. Και κράτα δυνάμεις να τα πιούμε και μαζί...αν και εμείς δε πίνουμε κιόλας...αλλα μια εξαιρεσούλα θα την κάνουμε....

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Ναι!
Ειστε μια εξαιρεση στον κανόνα γενικα!!!

geokalp είπε...

να 'μαστε καλά όλοι!!!

elega είπε...

Ευχαριστώ πολύ φίλοι μου για τις ευχές σας και βασικά σας ευχαριστώ που δεν γράψατε κακίες για την ηλικία μου κ.λ.π…

Ευχαριστώ

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

τις κακίες θα τις πουμε οταν κλείσεις τα 25!
Φιλια!!

ΥΓ Θυμαμαι που γκρίνιαζες που εμπαινες στα εικοσι! ;)