25.6.07

Καλή Αρχή Προέδρε!

φωτο απο goalnews

Σήμερα αναμένεται να αναλάβει και επίσημα τα ινία της αγαπημένης μου ομάδας ο Ζαγοράκης. Ήδη από την προηγούμενη Παρασκεύη και με το άκουσμα της πρόθεσης του να ασχοληθεί με τα διοικητικά προβλήματα του ΠΑΟΚ, το κλιμα εδω στην πόλη άρχιζε να αλλάζει. Αργά και σταθερά η απαισιοδοξία που φέτος ξεχύλιζε το γήπεδό της Τούμπας έδωσε την θέση της στην υπέρμμετρη αισιοδοξία που μας διακατέχει τόσο ώς Ελληνες αλλά ακόμη περισσότερο ως ΠΑΟΚια. Η κατάσταση θυμίζει λίγο την έλευση του Τέο το καλοκαίρι του 2005.

Υπάρχουν όμως - ευτυχώς- κάποιες μικρές διαφορές. Φέτος δεν μιλάει κανείς για πρωάθλημα με αρχηγο τον Τεο. Αλλα από την άλλη αρχίζει και πιστεύει ο ΠΑΟΚτσης οτι η λύση ειναι δυνατή και ίσως -λέω ισως- είναι εφικτή χωρίς την Βοήθεια κάποιου μεγιστάνα που "ανθρωπιστικά" θα σκύψει στα προβλήματα μας με αντάλαγματα το μετρο, την υποθαλάσσια και το λιμάνι! Άλλη μεγάλη διαφορά είναι ότι μεχρι στιγμής δεν έχει εμφανιστεί κανείς νέος Γούμενος, Ηγούμενος ή Προηγούμενος! Κάτι είναι και αυτό....

Παντού στα στέκια-ηλεκτρονικά και πραγματικά- των ΠΑΟΚτσήδων νιώθεις μια ανακούφιση. Τα προβλήματα όμως δεν λύθηκαν, βέβαια! Εκεί ειναί! Απλά ο απλός οπαδός εχει κάποιον να εμπιστευτεί...

Μεγάλη κουβέντα η λέξη εμπιστοσύνη στο ποδόσφαιρο την σημερον ημέρα!

Σήμερά λοιπόν πέρα από την επίσημη πρώτη της νέας διοίκησης έχουμε και την πρώτη μέρα διάθεσης των εισητηρίων διαρκείας για την νέα χρονιά 2007-2008. Εννοείται ότι θα πάω μια βόλτα για να καταγράψω με την φωτογραφική μου κάμερα το κλίμα και να το μεταδώσω σε εσάς. Από την άλλη θα αγοράσω ενα εισητήριο για το αδερφάκι μου και θα ανανεώσω την θέση που είχα δύο χρονιές τωρα στην θύρα 5.

5 σχόλια:

geokalp είπε...

οι τιμές είναι καλές.. πάρε!
όμως επλίζω ο Ζαγόρ να θέλει να στήσει τον ΠΑΟΚ τουλάχιστον στα χνάρια του Ντέμη.. αλλοιώς.. αντίο ζωή!!!

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Και εμεις αυτο θέλουμε να γινει ο Νέος Ντεμης! Διαφορετικά...αστο καλυτερα!

Για την 5(κέντρο του γηπεδου απέναντι απο καμερες) είναι 250 € δηλαδη αν υποθεσουμε οτι θα δούμε τουλάχιστον 17-18 αγώνες τότε βγαίνει λιγότερο από 15 € τον αγώνα!

gk είπε...

άντε και καλή τύχη μάγκες...

Unknown είπε...

Γειά σου ρε Στάθαρα ΠΑΟΚΑΡΑ.

Αντε καλή, τρεχουμε και μεις και βοηθάμε οσο μπορούμε απο την πλευρά μας...

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Γεια σου ρε Isaiah!
Αντε να δουμε τι θα κανουμε και φέτος! Πάλι καλα ειναι το φορουμ και τα λέμε!!