18.2.11

Όνειρο ήταν και πάει...


... και μόνο με ένα θαύμα μπορούμε να περάσουμε πλέον....


Δυστυχώς ο Χάβος παρασύρθηκε από τον ενθουσιασμό του Βιτόλο και έστησε λάθος την ομάδα έχοντας πάλι στην κορυφή μόνο του τον Σαλπιγγίδη και έτσι δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Θυμίζω ότι στα τελευταία 5 ματς έχουμε σκοράρει μόλις μια φορά. Και στα 5 ματς ξεκινήσαμε με 4-5-1 με μόνο φορ τον κοντό... Νομίζω ότι δεν πρέπει να παίζει κορυφή μόνος του.το σύστημα πρέπει να είναι 4-4-2 ή Μουσλιμοβιτς ή Αθανασιάδης κορυφή. 

Βέβαια δεν ξέρω αν μπορούσαμε να κάνουμε τίποτε σε αυτή την ομάδα που με εντυπωσίασε σε αρκετές περιπτώσεις αν και ξεκινήσαμε πάρα πολύ δυνατά στο πρώτο εικοσάλεπτο. Δυστυχώς όμως από το 20' μέχρι το τέλος του ημιχρόνου μια ομάδα ήταν στο γήπεδο και δεν ήταν η δική μας. 

Έλεος πάντως με τον Ελ Ζαρ... Πραγματικός "μάγος"! Πρώτα εξαφάνισε τον εαυτό του και μετά πέταξε στα σκουπίδια τις δύο ευκαιρίες που είχαμε από το πουθενά... Επίσης ελπίζω να δω περισσότερο Κρέσιτς από εδώ και πέρα.

Τελευταίο -εκτός απίθανου απροόπτου - ευρωπαϊκό ματς στη παγωμένη Μόσχα. Ωραίο ήταν το ταξίδι φέτος. Ελπίζω να το δούμε και του χρόνου! Μεγάλος στόχος πια το κύπελλο. Ελπίζω να φρεσκαριστεί κάπως η ομάδα - χλωμό το κόβω βέβαια- γιατί έχει φτάσει στα όρια της..

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Stathi, toulaxiston apolausame to taksidi, kai stin teliki, auto einai pou metraei.
Eimai poli perifanos gia tin omada mas kai as min epaikse swsta simera, alla auti i omada mas eftase ws edw :)
Yannis Melbourne

ο δείμος του πολίτη είπε...

Δεν πειράζει. Ήταν όμως μια αξιόλογη -όχι η καλύτερη βέβαια- εμφάνιση. Δεν πειράζει.

geokalp είπε...

είδες ότι δεν χρειαζόταν θαύμα: τακτική Ρεχάγκελ χρειαζόταν και καλύτερα τελειώματα