13.11.09

Λιμοί,σεισμοί, καταποντισμοί και άλλα...




Είχα 1 χρόνο και 3 ημέρες ακριβώς να πάω κινηματογράφο! Αυτό είναι το καλό όταν κρατάς μπλογκ και σημειώνεις κάτι τέτοιες ξεχωριστές ημερομηνίες πια! Έτσι χθες βράδυ πήγα με τον αδερφό μου να δώ το περίφημο ..2012.

Συμπέρασμα:
"Δεν νομίζω να δω άλλη ταινια καταστροφής στην ζωή μου γιατί είναι σαν να τις είδα όλες!"

Τι και αν:

- Το στορι το σκέφτηκε κάποιος όταν πήγε στην τουαλέτα,
- τους διαλόγους πρέπει να τους γράψαν στο λεωφορείο για την δουλειά,
- τα στερεότυπα της διαλυμένης αμερικάνικής οικογένειας που αναγεννάται από τις σταχτες τις ξεχειλίζουν τα ψηφιακά σελιλόιντ του φιλμ,
- οι Αμερικάνοι ξαναζώσουν - μαζί με άλλους- το ανθρώπινο γένος,
- υπάρχει αρκετή δόση καλόπιστου πολιτικαλι κορέκτ,
- ο προεδρός είναι μαύρος,
- τα φέσια επί της οθόνης είναι ατελείωτα,
- τελείωνουν τα καύσιμα,
- τελειώνει ο χρόνος,
- τελειώνει η υπομονή,
- όμως όλοι κερδίζουν στο τέλος!!!

Δεν έχει καμιά σημασία!
Η ταινία άξιζε τα 8 € που έδωσα*!

Με μια κουβέντα...

Είδα αυτό που περίμενα να δώ. αλλά δεν φανταζόμουν ότι θα δω αυτές τις απέραντες, φανταστικές και απόλυτα διασκεδαστικές σκηνές της ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ του πλανήτη!

Προσοχή!!Αξίζει μόνο στο σινεμα...Στο ντιβιντι θα ήμουν στο φαστ φοργουορντ δεν το συζητώ!


Και επειδή το μπλογκ τιμάει την Παρασκευή και 13 που είναι σήμερα οφείλει εκτός από την καταστροφή και να προάγει και τον τρόμο! Ναι κάτι σαν τις ειδήσεις των οκτώ!

Έτσι επαυξάνει και κάνει ρελάνς με σειρά βαμπιρ επί της μικρής οθόνης αυτή την φορά! True Blood λέγεται η εν λόγω σειρά και μας ταξιδεύει κάπου στα μπαγιού της Λουιζιάνα, εκεί που οι βλάχοι Αμερικάνοι με τις σημαίες του Νότου και τα γαλλικά ονόματα, Λουιζιάνα λέμε!, ζουν αρμονικά με τις ρατσιστικές τους συνήθειες, την ζέστη, τα κουνούπια και το southern Comfort. Εκεί λοιπόν είναι ένα χωριουδάκι που λέγεται BonTemps και μου θυμίζει ίσως το αντίστοιχο χωριουδάκι των Dukes κυρίως γιατι και εδώ - σε αυτή την σειρά- έχουμε γκαρσόνες με καυτά σορτσάκια σαν την Νταίζη! Ποιο όμως είναι το στοιχείο που κάνει την διαφορά?! Λίγα χρόνια πριν, λέει το παραμύθι, κάποιοι στην Ιαπωνία ανακάλυψαν το ...συνθετικό αίμα! Ωραία και θα μου πείτε εσείς! Το γεγονός αυτό έκανε τους απανταχού ....βρυκόλακες να βγουν στο προσκήνιο και να προσπαθήσουν να ζήσουν αρμονικά με τους ανθρώπους!! Τρελό ακούγεται ε? Έτσι και σε αυτό το χωριουδάκι έρχεται ο πρώτος βρυκόλακας που θα ταράξει την υσηχία των κατοίκων αλλά και την καρδιά της πρωταγωνιστριας και θα ξετυλίξει μια παράξενη ιστορία γκλαμουρ, σεξ και βαμπιρ που όπως λέει και η Γκάρντιαν έκανε πάταγο σε Αμερική και Ηνωμένο Βασίλειο! Σας αφήνω με την εισαγωγή των τίτλων που υπάρχει μια υπόννοια για το τι ακολουθεί! ;-) Καλό σουκου!



*καλά πότε πήγε 8 ευρουλάκια το εισητήριο!?!?!?!

4 σχόλια:

mahler76 είπε...

8 ευρώ κάνει στα συνοικιακά. Πάνε κανά Βίλλατζ Μολλ και θα δείς. Η ταινία πάντως τα σπάει άγρια αν και συμφωνώ 1000% με τα όσα είπες.

gatti είπε...

Κι εγώ θέλω να την δω οπωσδήποτε. Ευτυχώς που διευκρίνισες ότι δεν αξίζει να τη δεις σε DVD. Kαιρός να κατηφορίσω κι εγώ σε κανα Village.

Πολύ ενδιαφέρον φαίνεται και το True Blood. Kαι πολύ ωραίο το τραγούδι των τίτλων.

EISVOLEAS είπε...

Μετα απο 363 μερες πηγες στο 2012?
Αυτα κανει η παρατεταμενη αποχη, θολωνει την κριση!

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Μάλερ εδω στη Σαλονίκη 8 κάνει το βίλατζ. Συνοικιακό δεν παίζει πια...

Γεια σου ρε γατί!

Αντουάν ήθελα να πάω και στο φεστιβάλ αλλά με ξέρεις... πάλι διάλεξα την πχιοτητα!! ;-)