25.11.07

ΠΑΟΚ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ : Vox Populi

(φώτο από goalnews)

.. Φωνή Λαού! ΄Η αλλιώς από την διαδήλωση για την διαγραφή όλων των χρεών του ΠΑΟΚ που προκλήθηκαν από όλους τους αετονύχηδες που λυμαίνονταν την ομάδα τα τελευταία δέκα χρονιά τουλάχιστον μέχρι το εκπληκτικό 3-0 σε 25 λεπτά στο γήπεδο της Τούμπας.

Συγκεκριμένα σήμερα στις 13.00 στην Καμάρα συγκεντρώθηκαν περίπου 10.000 άτομα και απαίτησαν την τιμωρία των Μπατατούδη, Γούμενου και Παγώνη ως υπεύθυνων για την χρεωκοπία της ΠΑΕ αλλά και ζήτησαν από την πολιτεία να αφήσει κατα μέρους την αδιαφορία και να σκύψει στα προβλήματα της ΠΑΕ και να την βοηθήσει. Ο Ζαγοράκης δήλωσε ότι "Είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι, ο ΠΑΟΚ έχει μπει στον δρόμο του. Ολοι μαζί, εμείς κι εσείς θα φτιάξουμε και πάλι έναν μεγάλο ΠΑΟΚ".

Ο Ζουράρις αφού είπε ότι "Γίνεται μια συνομωσία μεταξύ των γάβρων και των βάζελων. Αλλά φταίτε κι εσείς λαέ του ΠΑΟΚ, διότι κατορθώσατε να στείλετε στη Βουλή έναν βουλευτή της Θεσσαλονίκης ο οποίος είναι βάζελος και τυχαίνει να είναι και Πρωθυπουργός. Λαέ του ΠΑΟΚ, να θυμάσαι ότι είσαι από τη Κωνσταντινούπολη, από τη Βασιλεύουσα. Είστε Μακεδόνες του Δικεφάλου", έδειξε τον Ζαγοράκη και φώναξε "Νάτος, νάτος ο Πρωθυπουργός"!! Και βέβαια από την εκδήλωση δεν μπορούσε να λείπει και ο αγαπητός νομάρχης μας ο οποίος και δήλωσε "η Θεσσαλονίκη και η Μακεδονία είναι δίπλα στον Θοδωρή Ζαγοράκη και στη διοίκηση του ΠΑΟΚ. Ο λαός του ΠΑΟΚ διδάσκει παιδεία και νοοτροπία"!!

Με αυτά και με εκείνα ξεκίνησε η πορεία προς το γήπεδο της Τούμπας. Περισσότεροι από 22.000 είχαν μαζευτεί στις κερκίδες όταν ξεκίνησε ο αγώνας με τον Πανιώνιο! Ο παλμός ήταν απίστευτος αλλά και ευρηματικός όπως δείχνουν τα παρακάτω πανώ!



Κουιζ: Τι θέλει να πεί ο ποιητής? ;-)

Λευτεριά στα αδέρφια μας στα Ζωνιανά!



Όσο για το ματς, αυτό τελείωσε στα πρώτα 30 λεπτά αφού ο Πανιώνιος δεν έφτασε σχεδόν ποτέ στην Τούμπα! Η επίδραση του κόσμου ήταν εμφανής στους παίκτες της ομάδας μας αφού άρχισαν το παιχνίδι πιέζοντας ψηλά και αναγκάζοντας το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Πανιωνίου σε 2 τρομερά λάθη στα 13 πρώτα λεπτά. Στο 7 ο Σάλμον κέρδισε μια χαμένη μπαλιά του Πλέτς και ο Γεωργιάδης με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-0. 5 λεπτά αργότερα ο έτερος σεντερ μπακ του Πανιωνίου έχασε την μπάλα στο χώρο του Κέντρου και ο Σάλμον με τον Κωνσταντινιδη συνδυάστηκαν υπέροχα και ο τελευταίος έκανε το 2-0. Ο Πανιώνιος έδειξε οτι υπάρχει στο γήπεδο στο γήπεδο στο 22 όταν ο Φερναντέζ απόκρουσε το σούτ του Τζιμπουρ, όταν ο τελευταίος βγήκε τετ α τετ. Ότι δεν μπόρεσε να κάνει ο Τζιμπούρ το έκανε ο Μαλεζάς με την βοήθεια του Σάλμον -ο καλύτερος του αγώνα- δύο λεπτά αργότερα. Στο 28 ο Φερνάντεζ του Πανιωνίου εκτελεί κόρνερ, ο Φερνάντεζ του ΠΑΟΚ κάνει την έξοδο του Μεσολογγίου και ο Πλέτς στέλνει την μπάλα στα δίχτυα σημειώνοντας το τελικό 3-1, μόλις στο ημίωρο! Από εκεί και έπειτα ο Πανιώνιος πίεσε τόσο στο τέλος του α' ημιχρόνου όσο και στις αρχές του β' χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Από εκεί και για το τελευταίο μισάωρο ο ΠΑΟΚ ήταν ιδιαίτερα απειλητικός με τον Σάλμον να χάνει δύο τετ α τετ και να έχει και ένα δοκάρι! Πάντως πιστεύω ότι το άξιζε ένα τέρμα ο Νοτιοαφρικανός που ήταν ο πρώτος του γηπέδου.

Zouri δεν πειράζει την επόμενη φορά!


Και δύο βιντεάκια για να μπείτε στο κλίμα της Τούμπας!





Update:
Επίθεση με πέτρες δέχθηκε από Ανεγκέφαλούς Δολοφόνους το πούλμαν του Πανιωνίου! Ο Ζαγοράκης απαιτεί την σύλληψη των δραστών.

31 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα μας πήγαν όλα καλά!Να κερδίζαμε και εχθές στο μπάσκετ ακόμα καλύτερα θα ήταν...
Στο συλλαλητήριο είχε πάνω απο 10,000 κόσμο!Στην Τούμπα είχαμε sold out!
Κορυφαίο το πανό...
Ο κόσμος απλά απίστευτος!
ΠΑΟΚΑΡΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ!

adaeus είπε...

Αν και γάβρος, αγαπώ τον ΠΑΟΚ (είναι και η γυναίκα μου παοκτσού). Και ναι θα πρέπει να τιμωρηθούν αυτοί που δημιούργησαν τα χρέη του δικέφαλου, αλλά είμαι αντίθετος να βαρύνεται ο ελληνικός λαός με τα χρέη Ανωνύμων Εταιρειών.

desa είπε...

Συμφωνώ με τον Αποστόλη. Στο επόμενο εντός θα πάρω και ψηφιακή

οοοοο ΠΑΟΚΑΡΑ έχω δέντρα στα Ζωνιανάααα, ήρθανε οι μπάτσοι και τα πήρανε και αυτά, μα σαν και τη δικιά σου τη μαστούρα πουθενά.

Cybergoulion είπε...

Mr. Edward Hyde, ένα είναι σίγουρο: Μόνο τα Παόκια θα γράφανε πανώ στα ποδανά! Χεχε, είστε μουρλοί ρε!

geokalp είπε...

εκτός από το πανώ που ανέβασες (απίστευτο!), εάν κάποια στιγμή το δεις, βγάλε φωτο το "λευτεριά στο ΠΑΟΚ"!

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Αποστόλης πάντα τέτοια!

adaeus στην Ελλάδα είμαστε και καμιά φορά αυτοί που φταίνε την γλυτώνουν! Όσο για τα λεφτά που βαρύνουν τον απλό φορολογούμενο, θα συμφωνήσω μαζί σου αλλά έτσι όπως φυτοζωεί το ποδόσφαιρο σε αυτη την χώρα με κρατικές χορηγίες για όλες τις ομάδες, δεν υπάρχουν και πολλές λύσεις.

desa την ψηφιακή ανα χείρας και επόμενο μάτς εντός με Βέροια!

Cybergoulion this is Dr. Jekyl speaking! Το έπιασες το υπονοούμενο έτσι!!!


geokalp καλημέρα και πολλά φιλιά!
Οκ θα βρώ το λευτεριά στον ΠΑΟΚ!

Humma Kavula είπε...

"απαίτησαν την τιμωρία των Μπατατούδη, Γούμενου και Παγώνη ως υπεύθυνων για την χρεωκοπία της ΠΑΕ"
Μέσα!!!! Επιτέλους πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος και για τα λαμόγια που τυγχάνει να έχουν "υψηλές γνωριμίες".

"αλλά και ζήτησαν από την πολιτεία να αφήσει κατα μέρους την αδιαφορία και να σκύψει στα προβλήματα της ΠΑΕ και να την βοηθήσει"
Τι λέτε ρε παιδιά; Εδώ δεν έχουμε να φάμε θα χαρίζουμε λεφτά σε εταιρίες; Άλλες εταιρίες γιατί χρεοκοπούν; Τους χαρίζει κανείς λεφτά ή μήπως όχι επειδή δεν ελέγχουν ψηφοφόρους; Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί των εταιριών δεν είναι αντικείμενο της Κυβέρνησης, κοινώς ας προσέχατε όταν σας έκλεβαν. Χάρισμα χρεών σε ΚΑΜΙΑ ΠΑΕ, ΚΑΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ. Είναι θλιβερό το γεγονός πως οι ίδιοι ΠΑΟΚτσήδες πιστεύω δε θα διαμαρτύρωνταν το ίδιο έντονα για το ασφαλιστικό ή την παιδεία, αλλά μάλλον αυτά είναι αντικείμενα για σκεπτόμενους....

Το πανό ΓΑΜΑΤΟ!!!Πολύ γέλιο.

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Humma κάλα ολά αυτά αλλά δες και τι λέει και ο Μαρκάκης για το χάρισμα των χρεών! Συμφωνώ μαζί του!

ΣΠΙΘΑΣ είπε...

...με πληγώνεις, Στάθη!
(Πάνθηρας, γαρ..)

DonMits είπε...

Ματσάρα είδαμε χτες, εγώ πολύ το ευχαριστήθηκα! Και έναν ΠΑΟΚ όπως τον θέλουμε.

Αντέ να δούμε με τον Αστέρα τι πουλιά θα πιάσουμε.

Για το συλλαλητήριο να πω ότι δεν πήγα, αλλά αν διαβάσει κανείς το λινκ που παραθέτεις δεν νομίζω ότι θα διαφωνήσει σε κάτι με τον Μαρκάκη.

Τις καλησπέρες μου!

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Σπίθα πρέπει να δηλώσω ότι ο Πανιώνιος είναι η πιο συμπαθής για μένα ομάδα στην Αθήνα!

Αλλά σας χρωστούσαμε την τριάρα από πέρσι!

DonMits για να δούμε με τον Αστέρα αν και έχω ένα καλό προαίσθημα και η ομάδα ανεβαίνει!

If...ιγένεια είπε...

Πάντα τέτοια!

Ανώνυμος είπε...

"kwstakh gamiesai se lew"
ayto den leei to pano?

desa είπε...

Eρώτηση άσχετη με το ποστ. Τη φωτογραφία με τη θάλασσα στη κορυφή του ποστ πως την έβαλες? Θέλω να κάνω κάτι ανάλογο με ΠΑΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

Ε μα... πρέπει... δεν γίνεται να επιτίθενται στο πούλμαν του πανιωνίου και να είναι όλα μια χαρά... Μπράβο που πήρατε τη νίκη (επιτέλους χιχιχιχι, έχω κέφια γιατί είμαστε και πάλι πρώτοι!!)

Hades είπε...

Εγώ πάντως πιστεύω ότι το καραγκιοζιλίκι με τα διάφορα άρθρα 44 πρέπει επιτέλους να σταματήσει.
Όπως το κράτος δεν χαρίζεται σε ιδιώτες έτσι να μην χαρίζεται και σε ομάδες. Και ιδίως σε ομάδες που έχουν ρυθμιστεί ήδη 753 φορές.

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Φιλιά if.. ιγένεια

Είσαι γάτα τελικά freecat

desa προσαρμόζεις την φωτογραφία στο πλαίσιο και μετά από την προσαρμογή επιλέγεις την εικόνα ως φόντο.

laxanaki εγώ πάντως έστειλα email συμπαράστασης στους πάνθηρες και το δημοσιευσαν. Είναι ντροπή να γίνονται τέτοια πράγματα!

Hades δεν μπορώ να πω ότι διαφωνώ! απλά επειδή το ποδόσφαιρο μας είναι κρατικοδίαιτο δεν το βλέπω πιθανό!

zouri1 είπε...

με βαρια καρδια δηλωνω οτι ηταν δικαιη η νικη του ΠΑΟΚ.Ειμαι ευχαριστημενος απο την ομαδα μου.Με χρι το τελευταιο λεπτο πιεζε για το γκολ.Πολυ απλα αυτα μπορουσαν να κανουν.Η αμυνα μας στους τελευταιους αγωνες ειναι ολο λαθη.Ο τερματοφυλακας ειναι λιγος.Οποτε ηρθε φυσιολογικα το 3-1.

ΣΠΙΘΑΣ είπε...

@ st...πίσω έχει η αχλάδα την ουρά:-))
όπως και πέρυσι...στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό!

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

zouri έχετε πολύ καλή ομάδα και έναν από τους καλύτερους προπονητες που δουλεύουν εδώ. Χθες όμως οι παίκτες ήταν απροετοίμαστοι κυρίως ψυχολογικά να αντιμετωπίσουν την πίεση του κόσμου στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Μετά προσπαθήσατε για το γκολ όμως τις ευκαιρίες τις είχαμε εμείς.
Πολυ μου άρεσαν Φερναντεζ, Σπυρόπουλος και Τζιμπουρ από τον Πανιώνιο. Το κεντρικό αμυντικό σας δίδυμο όμως είναι πολύ αργό! Καλή επιτυχία να έχετε πάντως.

Σπίθα θα δείξει! ;-)

karfoto είπε...

φόρτσα Παοκάρα, αμπαλαέααα !

gk είπε...

Είναι δυνατόν να λείπει ο αγαπητός νομάρχης σας απο τέτοιες εκδηλώσεις???
Πάντως ωραία ατμόσφαιρα (αν και λίγο υπερβολική). Και δίκαιη νίκη...

ΣΠΙΘΑΣ είπε...

...Karfotos
ότι για..st, το αυτό και για σένα -)

Zaphod είπε...

Φίλε Στάθη είναι από τις λίγες φορές που θα διαφωνήσουμε. Διότι:

α) Αμαν πια με τα χρέη του κάθε κερατά! Εγώ και συ τα πληρώνουμε και το ξέρεις. Όπως έγινε με τόσες άλλες ομάδες αυτό που συμβαίνει στην ουσία είναι: πολιτικός εκβιασμός από ομάδες με πολύ κόσμο (ΑΕΚ ΟΣΦΠ παλαιότερα) και

β)ατιμωρησία των πραγματικά υπευθύνων.

γ)Αν προσθέσω δε και τους υπερπατριωτικούς λόγους Ζουράρι και Ψωμιάδη άστα να πάνε! Ο Άνθιμος έβγαλε λόγο αυτήν την φορά;

δ) Άσε που πολλές ομάδες έχουν ήδη ρυθμιστεί ουκ ολίγες φορές όπως είπε και ο humma. Δεν είναι ανάγκη μια ομάδα να πρωταγωνιστεί και να χρεώνεται μονο και μόνο επειδή έχει κόσμο. Ας αναλάβει την εταιρεία ο κόσμος αμα την παίρνουν μόνο λαμόγια! Εγώ τι φταίω με λες; :-Ρ


Στο αγωνιστικό μέρος πάντως όλα καλά ε;

boutsoukas είπε...

Καλά, το πανό θεϊκό!!! Η συνήθης διάλεκτος του λαού του ΠΑΟΚ, καθότι είμαστε και πολιτισμένοι!!
Και ο νοών νοείτω!
Την καλημέρα μου!

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Karfotos ευχαριστήθηκες μπάλα πιστεύω!

gk πάλι καλά δεν ήταν και ο Άνθιμος όπως είπε και ο zaphod. Ο κόσμός πάντα είναι λίγο υπερβολικός! Φιλιά!

Zaphod απαντάω στα ποιντς



α) Συμφωνώ σε αυτά που λες αλλά όταν όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος εξαρταταί είτε από χαριστικές ρυθμισεις κα ιαρθρο 44 είτε απο κρατικές και ημικρατικές χορηγίες (ΟΤΕ, COSMOTE και τηλεοπτικά δικαιώματα στην ΕΡΤ) είναι δύσκολο να είσαι ο μόνος που υποστηρίζει το σωστό και το δίκαιο.

β)ατιμωρησία των πραγματικά υπευθύνων. Μαζί σου! Ο Μπατατούδης, ο Μάκης Ψωμιάδης και πολλοί άλλοι πρέπει να λογοδοτήσουν μέχρι τελους στην δικαιοσύνη.

γ)Ο Ανθιμός έστειλε την ευχή του! Ασε εδώ συμφωνούμε.

δ)Το μοντέλο της Μπάρτσα και η αυτοδιαχείριση είναι το όνειρο πολλών εδω. Ο Ζουράρις είναι επικεφαλής του Μετώπου Λαϊκής Βάσης που το έχει σαν σημαία.
Όσο για το αγωνιστικό μέρος έχουμε πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Τρίπολη αλλά αισιοδοξούμε!

boutsoukas πολιτισμένοι μπορεί να μην είμαστε πάντα δυστυχώς αλλά πάντα είμαστε ευρηματικοί!

Zaphod είπε...

Όσον αφορά το α) έχεις τα δίκια σου. Κατ εμέ δεν έπρεπε να παίρνει φράγκο ουδείς. Κρατικοδίαιτο επαγγελματικό πρωτάθλημα; Πάμε ρεεεεε!

Και μην θυμηθώ πόσα δίνουμε στην...Σούπερ Λίγκα μέσω της ΕΡΤ για το θεσπέσιο θέαμα που μας προσφέρει γιατί θα πάθω εγκεφαλικό! Και μετά σου λένε πως δεν έχουν λεφτά τα ταμεία. Όξω!

β) :-)
γ) :-Ρ
δ) Ας μαζέψουν λεφτά να την πάρουν. Όχι πάλι με ξένο κώλο πούστης, οκ;

:-)

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Για την πολυμετοχικότητα και την λαϊκή διαχείριση των ομάδων (Μπάρτσα) να σου πω οτι το πρόβλημα δεν είναι τα λεφτά, αλλά ότι το νομικό καθεστώς στην Ελλάδα δεν το επιτρέπει!
Τι ψάχνεις να βρεις...

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

και κάτι ακόμα οι οπαδοί δεν ζητούν απλά την διαγραφή των χρεών, ζητούν να πληρώσουν τα χρέη τα φυσικά πρόσωπα που τα δημιουργησαν..

zekia είπε...

έχω ένα καλό, που μάλλον θα το έχεις δει βέβαια αλλά στο δίνω!
paok

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

xaxaxa!!
Δεν το είχα δει!
Πολύ γέλιο!