25.11.07

Με τους Puressence στο Principal

Εκεί που κάποιες εβδομάδες πριν ψιλογκρίνιαζα για τα Σαββατόβραδα, χθες έκατσε η φάση και πήγαμε στο Principal για την συναυλία των Puressence. Doors open at 21.00 έγραφαν τα εισιτήρια, και εμείς είμασταν εγγλέζοι στο ραντεβού μας! Δυστυχώς οι πόρτες δεν ήταν και άνοιξαν 30 λεπτά αργότερα!

Παρότι δεν περιμέναμε να έχει κόσμο, το Principal ήταν ψιλογεμάτο. Μια ιδανική συνθήκη για πουρά σαν και του λόγου μας! Στις δέκα και κάτι την συναυλία ξεκίνησαν οι Scrab Level. Ένα συγκρότημα που έπαιζε ενά είδος πανκ-grunge-speed metal. Φανταστείτε κάτι σαν Greenday στο fast forward! Καλοί δε λέω αλλά εμένα δε μ'αρεσαν - για να θυμηθώ την παλαί ποτέ ρήση του Λάκη! Και εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι η φαεινή ιδέα των διοργανωτών να βάλουν ένα τέτοιο συγκρότημα σε μια συναυλία των μελαγχολικών βρετανοποπ Puressence δεν απέδωσε καρπούς!


Οι Idiotek ήταν το δεύτερο γκρουπάκι που εμφανίστηκε. Αυτοί έχουν ελληνικό στίχο και πιστεύω ότι αξίζει να τους προσέξει κανείς. Σας τρατάρω το "Υπάρχει μόνο ένας τρόπος" που μας το αφιέρωσαν τα παιδιά για την γενιά των τριάντα και κάτι!



Λίγο μετά τις έντεκα βγήκαν οι Puressence και την παλιά τους επιτυχία "I Suppose" κατέγραψα με το κινητό μου! Εκεί που κάποτε στις συναυλίες κρατούσαμε αναπτήρες τώρα κρατάμε κινητά με κάμερες! O tempora o mores !!! Καλοί ήταν οι Puressence παρόλο που το Casting Lazy shadows το παρέλειψαν!! Πάντως κακά τα ψέμματα αλλά τα καινούργια τους τραγούδια από τον CD "Don't Forget to Remember" δεν συγκρίνονται με αυτά του πρώτου τους ομώνυμου δίσκου το 1996!

Σε γενικές γραμμές όμως περάσαμε καλά. Από την μουσική αλλά και τις μπύρες σε μεγάλα πλαστικά ποτήρια είχα την αίσθηση ότι ήμουν πάλι κάπου στην Αγγλία! Ή όπως είπε και ο Σταύρος (ΑΚΑ Σήφης) "Είδαμε και ακούσαμε αυτό που περιμέναμε από τους Puressence αλλά το καλύτερο ήταν που ικανοποιήσαμε λίγη από την ακόρεστη μας όρεξη για συναυλίες!".

11 σχόλια:

Skouliki είπε...

η καλη παρεα κανει την διαφορα καλημερα

Skouliki είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
javapapo είπε...

ωραιος - ήθελα να πάω την Παρασκευή - αλλά λίγο πριν ξεκινήσω με ενημέρωσαν ότι ηταν sold out! Κριμα κρίμα! Παρακολουθώ δισκογραφικά τους Puressence απο τον πρώτο δίσκο - απο τα αγαπημένα μου Brit συγκροτήματα!


next time..i Suppose!

Roadartist είπε...

Καλημέρα! Σκέφτηκα να πάω κ εγώ.. στην Αθήνα..αλλά δεν πήγα.. Πολύ καλά έπραξες,,όντως αξίζει μόνο και η αίσθηση της συναυλίας :)

Jordan είπε...

Αντε με τις υγειες σου!
Αλλα να σου πω αυτο με τα "πουρα" πρεπει να το σταματησεις.Σκεψου οτι μετα απο 10 χρονια θα θυμασαι τον σημερινο σου εαυτο σαν πιπινι!

If...ιγένεια είπε...

Καλή η ανάρτηση Στάθη, βρέθηκα κι εγώ για λίγο εκεί:)

desa είπε...

οοοοο ΠΑΟΚΑΡΑ έχω δέντρα στα Ζωνιανάααα, ήρθανε οι μπάτσοι και τα πήρανε και αυτά, μα σαν και τη δικιά σου τη μαστούρα πουθενά.

karfoto είπε...

Καλό το βιντεάκι σου, Στάθη !
Πήραμε μία γεύση και απ'ότι φαίνεται περάσατε καλά...αυτό έχει σημασία !

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

καλημέρα skouliki!

Pari καλώς ήρθες! Δεν ήξερα ότι στην Αθήνα ήταν sold out!


Roadartist καλώς μας βρήκες!

Jordan πλάκα κάνω ρε φίλε! Τα ίδια έλεγα και όταν έγινα είκοσι!! μην ανησυχείς!

Καλημέρα if.. ιγένεια


desa δες το νέο πόστ! ;-)

Karfotos περάσαμε πολύ καλά και την Κυριακή ακόμα καλύτερα!!!

zekia είπε...

αν και 2 τραγούδια τους ξέρω μόνο, νομίζω πως είναι απο τα καλά συγκροτήματα. είναι η καλύτερη διασκέδαση οι συναυλίες. Να το κάνεις πιο συχνά!

υγ. ο desa έχει σταματήσει να ουρλιάζει πιο πάνω, ή συνεχίζει μέχρι και σήμερα;;

Ανώνυμος είπε...

It will not only bleed terribly but also go away an unsightly scar on the skin.
The purely natural mole elimination course of action is a
time consuming system.

My weblog - ingredients in dermatend