10.7.12

Τα ψιλά γράμματα....

Αντιγράφω από το in.gr:


...ο πρώην γγ του υπουργείου Πολιτισμού Χρήστος Ζαχόπουλος με γραπτή δήλωσή του, ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου, αποσύρθηκε από πολιτική αγωγή για τους δύο δημοσιογράφους, παραμένοντας πολιτικώς ενάγων για τους άλλους δύο κατηγορούμενους στην υπόθεση, Εύη Τσέκου και Χρήστο Νικολουτσόπουλο. Στην δήλωση παραίτησης από πολιτική Αγωγή ο κ. Ζαχόπουλος αναφέρει ότι όσον αφορά το ζήτημα του εάν παρέδωσε στον κ. Ανδριανό το DVD δεν έχω προσωπική αντίληψη και συνεπώς δεν μπορώ να γνωρίζω». Όπως προσθέτει ο κ. Ζαχόπουλος, «στην υποτιθέμενη περίπτωση που ήθελε να υποτεθεί ότι η υλική πράξη της παράδοσης έγινε από το Θ.Αναστασιάδη, δηλώνω βεβαίως και κατηγορηματικώς, γνωρίζοντας την ποιότητα του δημοσιογράφου, ότι δεν είχε πρόθεση να παραβιάσει τα προσωπικά μου δεδομένα». «Αντίθετα» συνεχίζει ο κ. Ζαχόπουλος, «θεωρώ ότι διαισθανόμενος ότι κάποιοι ήθελαν να ασκήσουν επιρροή πάνω μου για να επηρεάσουν την πολιτική μου δραστηριότητα, απευθύνθηκε στο κατ' εξοχή αρμόδιο πρόσωπο, τον κ. Ανδριανό, έχοντας συναίσθηση για να προστατευτεί η κυβέρνηση κι εγώ προσωπικά»...
Με λίγα λόγια ο Ζαχόπουλος υποστηρίζει ότι ότι έκανε ο Αναστασιάδης το έκανε  "για το καλό του" όπως θα έλεγε και ο Μηλιώκας. Διαβάζω τι έγραφα 4,5 χρόνια πριν:

"Η εφημερίδα των Ρομπέν της σύγχρονης Ελληνικής Ζούγκλας, του Μάκη και του Θέμου - των Ρομπέν με τα Καγιέν - έβγαλε "αποκλειστικά" μερικές από τις επίμαχες -και καραροζ- σκηνές του διάσημου πια DVD. Σκηνές βέβαια που δεν έχουν να προσθέσουν τίποτε στο ζουμί της υπόθεσης. Δεν έχουν να προσθέσουν τίποτε αφού πρόκειται για αυστηρά προσωπικές στιγμές που το μόνο που καταφέρνουν είναι να δείξουν ότι το προϊόν του ενδεχόμενου εκβιασμού δεν ήταν κάποια ρεμούλα στο ΥΠΠΟ αλλά τα τσιλιμπουρδίσματα ενός υπέρβαρου μεσήλικά με μία υφίστάμενη υπάλληλο του, έστω και με σύμβαση ορίσμένου χρόνου. Βέβαια αυτό ίσως βολεύει μερικούς.."


Βρωμιά και Δυσωδία πραγματικά...
 

2 σχόλια:

mahler76 είπε...

σκατίλα :(

ο δείμος του πολίτη είπε...

Ναι, αλλά ο Θέμος είναι δημοσιογράφος που στηρίζει τη ΝΔ και τη ΧΑ. Είναι πιο συστημικός ακόμα κι από τον Πρετεντέρη (άσε που δεν ξέρουμε τη μεσολάβησε μεταξύ τους και τι ανταλλάγματα έγιναν).