11.4.12

Μια καλή αρχή...



Καθημερινή 30.5.2010

"Τρεις ημέρες πριν από την ψήφιση στη Βουλή του νόμου 3842/2010 «περί αποκατάστασης της φορολογικής Δικαιοσύνης και αντιμετώπισης της φοροδιαφυγής», που ανάμεσα στα άλλα πενταπλασιάζει τη φορολογία ακινήτων που ανήκουν σε εξωχώριες (offshore) εταιρείες, η κατοικία του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Ακη Τσοχατζόπουλου μεταγράφεται από offshore εταιρεία στη σύζυγό του, Βίκυ Σταμάτη, για πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ."

Δεν φτάνει ρε ΜΑΛΑΚΑ που κλέβεις, έχεις το θράσος, όταν το κράτος πενταπλασιάζει την φορολογία των ακινήτων που κατέχουν οι οφσορ, να μεταβιβάσεις το ακίνητο στην γυναίκα σου προκειμένου να συνεχίσεις να μην πληρώνεις φόρο έστω από τις μίζες που πήρες και έκανες τις εταιρίες. Αλλά αυτό ακριβώς το γεγονός σε πρόδωσε. Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει. ΑΠΛΗΣΤΙΑ!!  

Αυτή η απληστία σου, όπως και της γυναίκας σου με τους γάμους στο Παρίσι και τα υπόλοιπα ήταν η ύβρις που σου επέφερε τη Νέμεσι...Μπορείς να το σκεφτείς τώρα στη φυλακή. Όπως λέει και ο φίλος Cybergoulion "Τι είναι ο Άκης στην Φυλακή? Μια καλή αρχή..." ..

5 σχόλια:

mahler76 είπε...

το θέμα είναι να μπεί μέσα ο αλήτης.

Κώστας είπε...

Δεν μπήκε ακόμη φυλακή..περίμενε.

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Τουλάχιστο μέχρι την Τρίτη μετά το Πάσχα ο Άκης θα διαμένει στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ... Μετά θα δούμε βέβαια...

ο δείμος του πολίτη είπε...

Καλή αρχή είναι, αλλά μετά τις εκλογές θα ξεχάσουμε την αρχή... Αυτό φοβάμαι με τον επιχειρούμενο αποπροσανατολισμό (ότι έτσι θα καταλήξει).

Cybergoulion είπε...

Το θέμα είναι ότι αν παραμείνει, με την ατυχή συγκυρία να τον μπαγλαρώσουν εν μέσω προεκλογικής περιόδου, και δε θέλει ή δε μπορεί να τον βγάλει έξω το σύστημα, θα αρχίσει να κελαηδάει. Εκεί να δεις τι έχουμε να ακούσουμε μετά. Και άντε, στην τελευταία σημαντική πολιτική δίκη που είχε γίνει στη χώρα τα έφτυσε ο Μένιος και έτσι έχουμε στη χώρα οδούς Ανδρέα Παπανδρέου. Τον Άκη όμως τον βλέπω ακμαιότατο, θα είναι και ο ίδιος στο σκαμνί, μια χαρά θα περάσουμε. Γαμώ τα σήριαλ!