13.3.11

Ανατροπή και πέναλτι...


Επιτέλους μετά από 13 χρόνια όχι μόνο νικήσαμε τον γαύρο, τον νικήσαμε και με ανατροπή!Και είχαμε 13 χρόνια να τον νικήσουμε στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Οι νίκες μας ήταν σε κύπελλο και πέρσι στα πλευοφς. 

Ωραίος αγώνας δεν ήταν αλλά ήταν ροκ αγώνας και ήταν ένα πραγματικό ντερμπι ΠΑΟΚ- Ολυμπιακού. Με ανατροπές και νεύρα, και αντικείμενα από την 4 και πάθος και από όλα! Άσε που πήραμε και πέναλτι! 
Η φάση είναι ότι ενώ αρχίσαμε καλά, φάγαμε γκολ από λάθος του Κοντρέρας και παγώσαμε. Απο εκεί και μετά ο Ολυμπιακός έκανε ότι ήθελε. Έχασε και δύο ευκαιρίες από αυτές που δεν χάνονται με Ζαϊρι και Ρόμενταλ και όποιος δεν χάνει τρώει! 

Στο τέλος ο Κουτσια επιτέλους σκόραρε ένα μεγάλο γκολ και ήταν και ο μόνος που διακρίθηκε από το ναυάγιο του α' ημιχρόνου. Μεγάλο γκολ που έκοψα τα πόδια των γαυρων και ξέχασαν να κατέβουν στο δευτερο ημίχρονο. Εκεί είχαμε πολλές ευκαιρίες και ένα δοκάρι αλλά το γκολ ήρθε από το αυστηρό αλλά πέναλτι στον Βιερίνια. Ο Παπαδόπουλος τον σπρώχνει, είναι μέσα στην περιοχή και του έχει πάρει την εσωτερική. Το ποδόσφαιο δεν παίζεται με τα πόδια αγαπητοί μου γαύροι...

Ανατροπή δεν κάναμε με τον Ατρόμητο και την Καβάλα.. Κάναμε όμως με τον γαύρο και μας  δίνει φόρα για το μεγάλο ματς της Τετάρτης... ένα μάτς που θα κρίνει την χρονιά...

 


1 σχόλιο:

mahler76 είπε...

αααχ τους έτσουξε. Από χτες βιώνω το ΠΑΟΚ και ας μην γαμήσω ποτέ που έλεγε κι ένα t-shirt.