4.10.10

Τι να δούμε?


Τι να δούμε? Διπλό ο Άρης μετά από 12 χρόνια. Από τον Χαριστέα στον... Χαβίτο..
Ξεκινήσαμε καλούτσικα το ματς στο πρώτο ημίχρονο. Πιέσαμε αλλά στην τελική προσπάθεια ήμασταν φλύαροι και συν τοις άλλοις και ο Τσινιάρης δεν έδινε πέναλτι με τίποτε. Μπορούσε να δώσει ένα είτε στον Βιερίνια είτε στον Ίβιτς αλλά και πάλι δεν νομίζω να νικούσαμε.

Στο δεύτερο ήρθε αφενός η κατέρευση μας και αφετέρου ο Κούπερ...

Ενώ ο Δερμιτζάκης δεν έβγαζε έναν από τους παραπαίοντες Ιβιτς και Γκαρσία που φανερά δεν μπορούσαν ούτε να περπατήσουν, ο Κούπερ έκανε αλλαγές που μπορεί να ήταν αναγκαστικές -Κόκε στον Ρουιζ-αλλά είχαν μια λογική τρομερή. Και όταν ο δικός μας έκανε το μεγάλο λάθος να αποσύρει τον μόνο παίκτη που είχαμε στο κέντρο και έτρεχε ο Κούπερ πέταξε τον Κάλβο και έκανε Ρούα Ματ με Χαβίτο ο οποίος ήταν πολύ επικίνδυνος στο δεύτερο ημίχρονο μιας και ο Σακελαρίου δεν είχε την υποστήριξή του Βιτόλο αλλά και ο Βιερίνια δεν κάλυπτε.

Ο Κρέσιτς έχει ευθύνη στο γκολ, όπως και ο Γκαρσία που παραχώρησε το φάουλ, αλλά έβγαλε ένα τετατετ του Χαβίτο λίγο πριν. 

Η κατάσταση είναι πάντως τραγική στην ομάδα - με ή χωρίς εισαγωγικά- μου.

Η χρονιά νομίζω είναι χαμένη. Τα μεγάλα λόγια μας μάραναν. Ας επικεντρωθούμε στο να βγούμε Ευρώπη, σε μια καλή πορεία στους ομίλους και στο Ελληνικό κύπελλο και ας ελπίσουμε ότι θα έρθουν καλύτερα...

3 σχόλια:

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Τίποτα φίλε, αλλά κατ' εμένα το χειρότερο είναι η περιρέουσα ατμόσφαιρα που μυρίζει μπαρούτι.

Αχιλλέας είπε...

Όπως τα λες, είναι! Κι ακόμα κι αν έδινε το πέναλτυ (στο Βιερίνια, το άλλο δε νομίζω ότι ήταν...) πάλι θα χάναμε!

Και να σου πω και κάτι: πάλι καλά που χάσαμε γιατί, αν κρίνω από τις δηλώσεις προέδρου και προπονητή, κανείς δεν έχει καταλάβει τι φταίει. Οπότε αν κερδίζαμε (ή έστω ισοπαλία) ακόμα θα πετούσαμε στα ουράνια και θα θέλαμε και Super League Championship (τρομάρα μας).

Φιλιά στις γυναίκες σου!

NdN είπε...

Το χειρότερο είναι όλα όσα ακολούθησαν. Οτι χτίσαμε όλα αυτά τα χρόνια διαλύονται από μια ήττα. Αν δεν σταμτησουν να ενεργουν θυμωμένα όλοι και κυρίως μερικοί ανυπομονοι φίλαθλοι θα γυρίσουμε στα πέτρινα χρόνια. Θα μου πεις "οι άλλοι (διοικηση προπονητής παιχτες) δεν κάναν λάθη". Ναι ρε Στάθη κάνανε και πολλά μάλιστα. Αλλά όταν παίρνεις αποφάσεις κάνεις και λαθη. Εμείς πρέπει να είμαστε εκεί και στα καλά αλλά ιδίως στα άσχημα.

Ας ελπίσουμε ότι θα στρώσει η κατάσταση.