18.10.10

Οι τέσσερις Άσσοι..


Από χθες  ακούγεται ότι οι υποψήφιοι για τον πάγκο της ομάδας είναι τέσσερις:
  1. Αντιτς
  2. Ντοναντόνι
  3. Λε Γκεν
  4. Γκρος
 Βέβαια μπορεί να μην είναι 4 αλλά μπορεί και να είναι 8! Ποιος ξέρει μπορεί και να καταλήξουμε στον Άγγελο στο τέλος! Δεν ξέρω. Θα δείξει. Πάντως όπως και να έχει η κατάσταση χρειαζόμαστε κάποιον με μεγάλη εμπειρία και παραστάσεις - αν όχι πρωταθλήματα - σε Ισπανίες και Γαλλίες. Γεμίσαμε πριμαντόνες και αν θέλουμε να έχουμε ομάδα του χρόνου - δεν το συζητάω για φέτος - πρέπει να φέρουμε προπονητή με κάκκαλα και όχι κάκκαλα προπονητή.
Απο τους 4, ο Άντιτς έχει το καλύτερο βιογραφικό αλλά έχει να δουλέψει σε επαγγελματική ομάδα από το 2004 αν και ο ίδιος λέει ότι ήταν δική του επιλογή - υπήρχε περίπτωση να πει το αντίθετο? Ο Λε Γκεν έρχεται μετά. Άλλωστε η Λυών είναι μια ομάδα που ο ΠΑΟΚ συνάντησε στο παρελθόν και πρέπει να την ακολουθήσει στο μέλλον! Ο  Γκρός φαίνεται καλή περίπτωση ενώ ο φίλτατος Ατζούρι δεν με εμπνέει..

Εσείς τι πιστεύετε?

5 σχόλια:

palalos είπε...

AN θελουμε να σωσουμε οτι μπορει να σωθει απο την χρονια αυτη, (βασικα τιποτα δεν χαθηκε, πλην απο το γεγονος που ειμαστε πολυ πισω στο πρωταθλημα)τοτε μοναδικος αυτη τη στιγμη που μπορει να κανει κατι ειναι μονο ο Αγγελος.
ΑΝ θελουμε να "καψουμε" την χρονια αυτη και να χτισουμε νεα ομαδα με αντιτιμο να απαξωσουμε τα φετινα κεκτημενα (κυπελλο, πορεια στην Ευρωπη) τοτε χρειαζομαστε Ευρωπαιο προπονητη που να ειναι κοντα στην ιδιοσυγκρασια του ΠΑΟΚ..

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Μάλλον Αντιτς βλέπω φίλος. Δεν βλέπω να έρχετε ο Άγγελος..

EISVOLEAS είπε...

Αντιτς?
Μπααα
Άγγελος?
Ναι μωρε, να εχετε και την Παναγιά στο πλευρό σας!

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Ο Λε Γκεν είναι ο πιο προσιτός οικονομικά αλλά ο Άντιτς ίσως είναι αυτός που θα κλείσει.. Θέλει αλλά είναι ακριβος
Άγγελος δεν παίζει..

DonMits είπε...

Ποιος Άγγελος ρε παιδιά τώρα;;; Μην τρελαθούμε!!! Έχει κάνει τον κύκλο του στον ΠΑΟΚ και το ξέρει κι ο ίδιος πολύ καλά. Δεν κάνει ο Άγγελος για αυτόν τον ΠΑΟΚ.

Θέλω με τρέλα τον Άντιτς, προτιμώ Γκρος από Λε Γκεν (μη με ρωτήσεις γιατί). Όσο για τον Ντοναντόνι; Αν είναι να πάμε από το Δερμιτζάκη της Ελλάδας στο Δερμιτζάκη της Ιταλίας, άστο καλύτερα...