17.9.10

Πρεμιέρα του Europa League




Πρεμιέρα σήμερα για το Europa League. Ο ΠΑΟΚ έπαιζε στο Μπρυζ και έπαιξε πολύ χάλια! Με αρνητικούς Ιβιτς και Γκαρσία η ομάδα ήταν για 70 λεπτά αρνητικότατη. Όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ ευτυχώς αντιδράσαμε. Αλλά για να αντιδράσουμε έπρεπε να βγει ο Παπαζογλου και να μπει ο Ζαρ. Αναρρωτιέμαι τι παίζθηκε και δεν έπαιξε ο Κουτσια? Όλη την εβδομάδα ακουγόταν για βασικός και σημέρα ήταν εκτός αποστολής?!

Επίσης, αν και δηλώνω φαν του Δερμιτζάκη, νομίζω ότι έπρεπε να αλλάξει νωρίτερα τον Ίβιτς όπως και τον Γκαρσία που παρέδωσε δυνάμεις και από το 75 και μετά απλά περπατούσε στο γήπεδο. Καλές εντυπώσεις ο Ελ Ζαρ στο ντεμπούτο του. Ωραίο γκολ από Μαλεζά. Μπορούσαμε ακόμα και την νίκη στο 92!

Και αν εμείς κλέψαμε την ισοπαλία απέναντι σε μια αδύναμη Μπρυζ που μπορούσαμε και το διπλό, η πρεμιέρα ανήκει δικαιωματικά στον συμπολίτη και την τεράστια νίκη που πέτυχει απέναντι στην τροπαιούχο του θεσμού



Και η τρίτη της παρέας νίκησε με 3-1 την Χάιντουκ Σπλίτ στο ΟΑΚΑ



Επόμενη αγωνιστική σε 15 μέρες!

2 σχόλια:

kaltsovrako είπε...

Ολίγον τι, οφσαϊντ το μπαλάκι του "φάγατε", αγαπητέ, αλλά δεν βλέπω να το σχολιάζετε. Πλάκα μου κάνετε; Εδώ εγώ και φώναζα "οφσάϊντ" για 3 λεπτά συνέχεια. Τέλος πάντων!

Η βραδιά βέβαια, είναι του Άρη. Δικαιωματικά.

ps. Έ, ρε, τι έχει να γίνει άμα σου βάλω κανένα τέτοιο γκολ-σαν κι αυτό που δέχτηκες απόψε- στο πρωταθλημα. Δε θέλω να το σκέφτομαι.

;)

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Ούτε οφσαιντ ήτανε , ούτε και φάουλ στο Βιερινια στην αρχή της φάσης.
Άσε ρε Καλτσόβρακο όχι μόνο δεν κάναμε φάση μέχρι το 70 αλλά δεν είχαμε καταφέρει να αλλάξουμε δυο μπαλιές!
Πάλι καλά που δεν χάσαμε λέμε και άν ήμασταν και λίγο κολοφαρδοι στο φουλ θα είχαμε πάρει και το διπλάκι στο τσακ...

Πάλι καλά να λέμε αλλά μην τα φορτώνουμε στο διαιτητη!

Εσείς με ποιον παίζατε ρε?! ;-)
Καλή ποδοσφαιρική χρονιά να έχουμε ρε γαυράκι!