19.9.10

Τα μεγάλα λόγια...



Όταν νικήσαμε την Φενερ και κάναμε όνειρα για πρωτάθλημα το κακό ήταν ότι όχι μονο βγήκαμε να το πούμε αλλά χαλαρώσαμε κιόλας. Δηλαδή από την μία και δια στόματος Ζαγοράκη μέσα σε μια νύχτα το "χαμηλά την μπάλα", έγινε πάμε για πρωτάθλημα και συν τοις άλλοις η ομάδα χαλάρωσε λες και πέτυχε όλους τους στόχους της με έναν αγώνα. Και αν δεν το πληρώσαμε με τις Σέρρες οφείλεται στο ότι παίξαμε καλά. Σήμερα όμως ήμασταν τυχεροί που δεν χάσαμε.

Καταρχήν νομίζω ότι ο Δερμιτζάκης κατέβασε την ομάδα λάθος. Όπως την κατέβασε με την Μπρυζ, έπρεπε να την κατεβάσει σήμερα και όπως την κατέβασε σήμερα έπρεπε να την κατεβάσει την Πέμπτη. Και ο λόγος έχει να κάνει με τον Παπαζογλου όπως και είπα προχθές. Δυστυχώς δώσαμε 3 παιχνίδια μέσα σε 8 μέρες και στα τρία πήραμε ισοπαλίες... Και στα τρια δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες. Και στα τρία δεν δικαιούμασταν την νίκη. Αυτό δεν είναι τυχαίο και δείχνει ότι η ομάδα έχει σοβαρό πρόβλημα που ενδεχομένως ο προπονητής - δυστυχώς- δεν μπορεί να λύσει.

Τρεις αγωνιστικές, δύο γκέλες.... Πίστωση χρόνου για τον Δερμιτζάκη υπάρχει ακριβώς έπειδη περάσαμε την Φενερ αλλά δυστυχώς δεν ξέρω για πόσο ακόμα. Επόμενος αγώνας στην Ξάνθη την Κυριακή που μας έρχεται στις 18.15, ζωντανά από την ΝΕΤ. Η ομάδα πρέπει να φέρει το διπλό αλλιώς θα τεθούν κουιζ αν θα φύγει πρώτα ο Νιομπλιας ή ο Δερμιτζάκης...

7 σχόλια:

Κώστας είπε...

Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο η ομάδα να ήταν φορμαρισμένη για τους (εξαιρετικά πρώιμους) ευρωπαικούς αγώνες και τώρα να κάνει μια φυσιολογική κοιλιά?

Τέλος παρατηρώ κάποιες ομοιότητες.
Η ΑΕΚ κέρδισε το τουρνουά στην Αυστραλία παίζοντας πολύ καλή μπάλα και μετά ήταν για..φτύσιμο.

Ο ΠΑΟ στην προετοιμασία έβγαζε φωτιές στον Καναδά (με Ιντερ και Μίλαν) και μετά δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του...δεν μπορεί να αλλάξει μια πάσα.

Για τον ΠΑΟΚ δεν σου λέω τα ξέρεις.Έβγαλε φωτιές στα Ευρωπαικά και στο πρωτάθλημα έδειξε να μένει από βενζίνη...

ΣΠΙΘΑΣ είπε...

Μην αρχίζεις την γκρίνα, από τόσο νωρίς, Στάθη.
Ακόμη δεν άρχισε το πρωτάθλημα...

Rami είπε...

Μεγάλα λόγια έχουμε πει κι εμείς οι φίλαθλοι όταν μετά την Φενέρ ο Δερμιτζάκης έγινε ξαφνικά μεγαλύτερος απ' τον Άγγελο.

Τον Μάιο θα κρίνουμε και θα κριθούμε. Ως τότε, μακάρι να είναι ο άνθρωπος στο τιμόνι της ομάδας και να έχουμε πορεία καλύτερη απ' την περσινή.

Περιμένω να ακούσω τα εχέγγυα από τον Ζαγοράκη, όπως πέρσι τέτοια εποχή στήριξε τον Σάντος και πίστεψε (μαζί μ' αυτόν κι εμείς) πως η ομάδα θα ρολλάρει απ' τον Οκτώβρη!

Μεταξύ μας, δεν με έχει πείσει...

Μακάρι να είναι κοιλιά λόγω αυξημένου προγράμματος τόσο νωρίς και κακής προετοιμασίας...

KitsosMitsos είπε...

Ανταγωνιστικοί οι μικρότεροι ή άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε οι μεγάλοι;

ΣΠΙΘΑΣ είπε...

Ζαγοράκης, Βρύζας και Σάντος, κατάφεραν να βάλουν θεμέλια και να αντιστρέψουν την άσχημη κατάσταση στην ομάδα, που βολόδερνε.

Τώρα, η ομάδα έχει βάσεις και ένα κορμό, αλλά έφυγαν οι Σάντος, Βρύζας.

Άπομένει να δούμε, αν θα αναπληρωθεί το κενό τους.

Δεν θα είναι εύκολη η διαχείριση, πάνω στις παλιές βάσεις. Θα δείξει ο χρόνος.

NdN είπε...

Στάθη και εγώ είμαι της άποψης ότι βιαζόμαστε πολύ. Ισως να φταίει το ότι πήρανε τα μυαλά μας αέρα από τα αποτελέσματα των 2 τελευταίων ετών, αλλά και από τις 4 Ευρωπαικές εμφανίσεις με Αγιαξ και Φενέρ. Ξαφνικά νομίζαμε ότι θα τους κερδίσουμε όλους. Διάβαζα αυτά που γράφονταν πριν τον αγώνα με τη Μπριζ και νόμιζα ότι πάμε να παίξουμε με κανένα χωριό του νομού Θεσσαλονίκης.

Δεν παίζει καλά η ομάδα αυτή την εποχή. Πολύ απλά είναι ντεφορμέ. Δεν μπορούμε να αλλάζουμε προπονητή κάθε φορά που είμαστε ντεφορμέ, ούτε να περιμένουμε τους παίχτες απ’ έξω. Η ομάδα με υπομονή θα στρώσει και θα παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητες της. Αν αρχίσουμε να γκρινιάζουμε τότε θα βγάλουμε οι ίδιοι τα μάτια μας.

Ο Ζαγοράκης θα πρέπει να βγει και να στηρίξει τον Δερμιτζάκη όπως έκανε με τον Σάντος. Εμείς πρέπει να μείνουμε δίπλα στην ομάδα και όλα θα πάνε καλά.

Σε ότι πάντως γράφεις για το πρωτάθλημα θα συμφωνήσω μαζί σου. Επρεπε να είναι πιο προσεχτικός στις εκφράσεις του ο Ζαγοράκης και να μην πάρουν αέρα τα μυαλά των παιχτών και των φιλαθλων.

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Άντε να δούμε ρε παιδιά!
Χτύπησαν καμπανάκια μακάρι να δούμε αντιδράσεις από την ομάδα και αντιδράσεις θετικές...