4.9.10

Αποχαιρέτα την Τουρκία που χάνεται..


Η Εθνική μας αποχαιρέτισε και αυτή την διοργάνωση πολύ νωρίτερα από όσο μας είχε σηνυθίσει τα τελευταία χρόνια. Όχι άδικα όμως. Δεν κάναμε ούτε ένα καλό παιχνίδι και κοντέψαμε να χάσουμε από οποιαδήποτε ομάδα που έπαιζε στοιχειωδώς ζώνη. Βέβαια αυτό δεν ήταν το δυσάρεστο. Το δυσάρεστο ήταν η ατιμωτική ήττα από τους Ρώσσους για να αποφύγουμε τις ΗΠΑ.. 

Τελικά όμως πέσαμε στην νέμεσι μας του Ισπανούς και ήρθαμε στα ίσια. Δεν ξέρω αν έφταιγαν τα γεγονότα με τους Σέρβους. Σίγουρα αυτά μας χαλάσαν την αυτοσυγκέντρωση. Νομίζω όμως ότι βασικοί παίκτες όπως ο Σπανούλης και ο Φώτσης ήταν φανερά έξω και μακρυά από τον καλό τους εαυτό.Και ο Σόφος δεν μπορούσε να γίνει ηγέτης παρά τις καλούτσικες εμφανίσεις του. Απο την άλληο πάγκος ήταν πολύ φτωχός. Περπέρογλου, Καιμακόγλου και λιγότερο ο Καλάθης δεν μπορούν να φτάσουν το επίπεδο των άλλων.. 

Ο καλύτερος όλων και ο μόνος που στάθηκε στο ύψος του ήταν ο Διαμαντίδης. Του βγάζω το καπέλο. Θα τους ευχαριστηθούμε - ελπίζω- σε ψηλότερες θέσεις - σίγουρα- στην επόμενη διοργάνωση.

3 σχόλια:

DaNaH είπε...

Ο Διαμαντίδης αποχώρησε από την εθνική μπάσκετ. Ίσως να μην πρόλαβες να το διαβάσεις κάπου όταν έκανες αυτό εδώ το ποστ.

Πάντως δεν είναι σωστή η λογική "χάνω επίτηδες" για να αποφύγω τους Αμερικανούς γιατί δεν ξέρεις ποιόν θα βρεις απέναντί σου. Να που την πατήσαμε! Μακάρι να είχαμε κερδίσει την Ρωσία και ας χάναμε μετά από την Αμερική, δεν θα ήταν τόσο τραγικό!

mahler76 είπε...

εμ οι πουστιές τιμωρούνται. Αυτό το κράτος έχει μάθει να επιβιώνει μόνο με τέτοια πλάγια μέσα. Ευτυχώς το ρούφηξαν το μπαλάκι τους να μάθουν. Κρίμα μόνο που δεν βρέθηκε κόσμος να τους γιαουρτώσει. Και όχι φυσικά για την ήταν από την Ισπανία αλλά για το ρεζιλίκι με την Ρωσία.

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Δανάη μετά το είδα! Εμένα μου έδωσε την αίσθηση ότι τα πήρε με τον Σπανούλη πάντως!

Μαλερ έτσι είναι ακριβώς..