9.10.09

Να μας ζήσει ο Ζήσης!



Μετά την αιφνιδιαστική - ή την όχι και τόσο για μερικούς - παραίτηση του Θοδωρή Ζαγοράκη, η ομάδα σε χρόνο dt απέκτησε πρόεδρο. O Ζήσης πήρε την σκυτάλη 24 ώρες μόλις μετά.

Δεν ξέρω γιατί παραιτήθηκε ο Ζαγοράκης. Μπορεί να ήταν η αηδία ή η πίεση που του προκάλεσαν οι αλήτες που πήγαν να δολοφονήσουν κάποια παιδάκια που απλά φορούσαν μπλούζες του Άρη. Μπορεί να ήταν προσωπικοί λόγοι όπως οι τρομερές ζημιές που είχε από το οικονομικό φούντο της Ασπίδας. Μπορεί το στομάχι του να μην άντεχε την κριτική και την γκρίνια της κερκίδας. Μπορεί.. Δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Ο Τέο άφησε την προεδρία με την Ομάδα να είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα από ότι όταν ανέλαβε. Αυτό είναι πρωτόγνωρο για τον ΠΑΟΚ και για αυτό και τον ευχαριστούμε! Και κοιτώντας την κατάσταση του ΠΑΟΚ εκείνης της εποχής καταλαβαίνω ότι το κάρο έχει βγει από τη λάσπη. Αλλά όταν ένας άνθρωπος απειλεί ότι θα παραιτηθεί τέσσερις φορές σε τρεις μήνες έχει σοβαρούς λόγους να το κάνει και κανένας δεν μπορεί να του αλλάξει γνώμη. Και από μια άποψη καλύτερα να φύγει με το κεφάλι ψηλά ο Ζαγοράκης παρά κυνηγημένος και καμένο χαρτί για την ομάδα.

Ο ΠΑΟΚ υπήρχε και πριν από αυτόν και θα υπάρξει και μετά. Ο νέος πρόεδρος μπορεί να προσφέρει αρκεί να του δώσουμε εμείς την υποστήριξή που χρειάζεται. Και είμαι σίγουρος ότι θα το κάνουμε αυτό. Και μέχρι και το Σάντος θα στηρίξουμε γιατί όσο και να μην συμφωνούμε με το στυλ του -αν και ρισκαρε όπως είπα με τον Ηρακλή και τον παραδέχτηκα- αυτή την στιγμή δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να φύγει και να διαταράξουμε κιάλλο την ομάδα!

Όλοι θα δώσουμε το παρών το άλλο Σαββάτο με τον ΠΑΣ. Ζήση σε στηρίζουμε! Τα καλύτερα έρχονται!

Και για να μην είσαι σκεφτικός και κατσούφης ρε Βρύζα δες τι μας χάρισες και σκέψου τι μπορείς να κάνεις απο εδώ και πέρα!




Σε έβριζα εκείνο το βράδυ μέχρι το 87ο λεπτό να ξέρεις!


Βάλτους μες την πρίζα όπως και μέ την Περούτζια!!

11 σχόλια:

Μαίρη Τρακάδα είπε...

Να μας Ζήση!!!

Cybergoulion είπε...

[...το κάρο έχει βγει από τη λάσπη...]

Το θέμα πια είναι να βγει και η λάσπη από το κάρο!

zouri1 είπε...

θεωρω οτι ο Ζαγορακης προσπαθησε πολυ για τον ΠΑΟΚ.Χρειαζοταν ομως και πολλα λεφτα,που δεν υπηρχαν.

ο δείμος του πολίτη είπε...

Αχ αυτά τα ΠΑΟΚια... :))))

NdN είπε...

Ελπίζω να τα πάει καλά, αλλά είμαι λίγο απαισιόδοξος. Αν κατάφεραν να φάνε τον Ζαγοράκη θα καταφέρουν να φάνε και αυτόν αργά ή γρήγορα. Μακάρι πάντως να έχω άδικο. Οπως και να έχει εμείς θα είμαστε εκεί να στηρίζουμε την ομάδα!

Να μας...Ζηση!

DonMits είπε...

Τα είπαμε και τηλεφωνικά το επόμενο πρωί της παραίτησης, ας τα πούμε κι εδώ in public.

Θεωρώ ότι θα υπάρξει μια εκτόνωση της γκρίνιας που υποβόσκει στην ομάδα τον τελευταίο καιρό. Ο Ζήσης θα έχει μια περίοδο "χάριτος" από τον κόσμο και η ομάδα θα ηρεμήσει.

θεωρώ πολύ θετικό ότι με το Ζήση αποκτούμε ένα πρόεδρο με το σύγχρονο ευρωπαϊκό προφίλ που πρέπει να έχει ένας παράγοντας μια μεγάλης ομάδας. Δεν ξέρω κατά πόσο όμως αυτό θα περπατήσει στο Γιουνανιστάν όπου και ζούμε...

Μπορώ να πω ότι βλέπω επίσης θετικά το ότι φεύγουμε από την άκρατη προσωπολατρεία που υπήρξε προς το Ζαγοράκη. ΠΑΟΚ είμαστε, όχι Ζαγοράκης ή Βρύζας. Και θα είμαστε πάντα ΠΑΟΚ. Εδώ ήμασταν ΠΑΟΚ επί Γούμενου.

Κι όπως λέει και μια φυλλάδα σήμερα:

ΖΗΣΗ ΠΡΟΧΩΡΑ,
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ!

KitsosMitsos είπε...

Για να δούμε τι σας ξημερώνει...

EISVOLEAS είπε...

Θα εχει ενδιαφερον να ακουσομε τι εχει να πει o πρωην, αρκει να ειναι σταρατα κ ειλικρινη!
Οσο για τον Ζηση τον Βρυζα, ειμαι περιεργος να δω ποσο καλος ατζεντης του εαυτου του ειναι.
Α! κ ο Ζαγορ ας μην ανησυχει για τον μελλον. Ο Ανατολακης εδειξε τον δρομο...

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

(ΟΧΙ ΕΓΩ) Η ΑΛΛΗ καλή εβδομάδα!

Cybergoulion σωστόστ!

zouri1 δεν είπε κανένας το αντίθετο! Απλά νομίζω ότι κουράστηκε και μπράβο του που έφυγε πριν να κουράσει!

ο δείμος του πολίτη τι να κάνουμε!

NdN δεν νομίζω ότι θα αλλάξει τίποτε? Ας περιμένουμε και λίγο!

DonMits έτσι ακριβώς! Όχι άλλες προσωπολατρείες!


KitsosMitsos xaxa! θα δείξει!


EISVOLEAS όντως θα έχει ενδιαφέρον αλλά είχε πρόταση απο το ΠΑΣΟΚ και την αρνηθηκε...
Ο Ζήσης έχει ενα προσών πάντως.. την εποχή που έτρωγε κράξιμο- και πολύ κράξιμο- από την κερκίδα, δεν φάνηκε να νοιάζετε!
Ελπίζω να είναι έτσι και σαν πρόεδρος!

Toumpa Libre είπε...

Ζήση να το ξέρεις το πρωτάθλημα εσύ θα μας το φέρεις!

Γιάννης Καραμήτρος είπε...

Ο Ζαγοράκης έφυγε γιατί ήταν σοβαρός όπως και ο Ντέμης από την ΑΕΚ. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο επαγγελματικός αθλητισμός στην Ελλάδα είναι τραγικός. Ο ΠΑΟΚ είναι τυχερός που έχει τον Σάντος για προπονητή.