17.10.09

ΠΑΣας ο ΠΑΟΚ..



Κάπου με αυτή την Γκολάρα του Λίνο τελειώσε το σημερινό παιχνίδι και περάσαμε ένα ευχάριστο απόγευμα στο γήπεδο της Τούμπας. Στο α ημίχρονο ο ΠΑΣ είχε τις φάσεις αλλά εμείς τα γκολ! Νομίζω με αυτή την φράση περιγράφεις μια χαρά το ματς! Μπράβο στα Γιάννενα για την ομάδα που κατεβασαν! Παίξαν παλικαρίσια και ανοιχτά αλλά αν δεν μπορείς να σκοράρεις δύο φορές στο 0-0 δεν φεύγεις από την Τούμπα με βαθμό! Στο δεύτερο αν προσέχαμε περισσότερο στην τελική μπορούσαμε να σκοράρουμε αλλά δεν το κάναμε! Καλυτερος απο μας ο Γκαρσία και ακολουθούν Ιβιτς, Σορλεν και Βιερίνια.

Σήμερα είχα και φιλοξενούμενους εξ Εσπερίας τον Μανού και τον Τζιουζέπε που είναι συνεργάτες απο το γραφείο! Τα παιδιά βρήκαν ενδιαφέρον τον αγώνα και μάλιστα είχαν και ο καθένας το πουλεν του στο δικέφαλο! Ο Τζιουζεπε ως Λατσιαλι τον Κονσεισάο, ο Μανού ως Γάλλος τον Σορλέν! Ο Μανού μου είπε μάλιστα όταν ο Μπακαγιόκο έγινε αλλαγή και δέχτηκε το χειροκρότημα του κόσμου ότι η παρουσία του στη Μαρσείγ σημάδεψε το γαλλικό ποδόσφαιρο! Απο τότε όποιος έχανε μια ευκαιρία που δεν χάνεται - σαν του Παπάζογλου την προηγούμενη φορά δηλαδή!- ο κόσμος λέει ότι "ιλ φετ υν μπακαγιοκαντ...."




Και οι δύο ομάδες στην Σέντρα

Τεράστιο ρισπεκτ στους Βακέρος που κατέθεσαν και στεφάνια για τα αδικοχαμένα παιδιά των Τεμπών και τραγούδησαν όλο το 90λεπτό για την ομάδα τους!


Ο Λαός της ομάδας μας ήταν βέβαια εκεί!

Επόμενο μάτς με το τριφύλι στο ΟΑΚΑ..... είδωμεν...δύσκολα τα πράγματα αλλά αν θες κάτι φέτος εκεί πρέπει να το δείξεις!

6 σχόλια:

Rami είπε...

Ρε συ Στάθη...

Πάλι επιθετικό τον Κοντρέρας;;; :)

Χάρηκα που αναφωνήσατε (όσοι ήσασταν μέσα) τον Βρύζα και τον Σάντος. Νομίζω ότι πρέπει επιτέλους να στηρίξουμε αυτόν τον άνθρωπο. Κάνει δουλειά, σωστή δουλειά και φαίνεται μέσα στο γήπεδο.

Κάτι που δεν ανέφερες, είμαστε ήδη στην 3η θέση στην βαθμολογία και αυτό μας δίνει μεγάλο κίνητρο για την συνέχεια.

Γερά και στο ΟΑΚΑ.

desa είπε...

θα συμφωνήσω σε όλα μαζί σου.
και πέρσι που ζητούσαμε πολλά μας είδα σε όλα τα κρας τεστ. οπότε φέτος δε προσδοκώ κάτι παραπάνω

DonMits είπε...

Δεν έχασα και πολλά που δεν ήρθα. Είδα πάντως το ματς σε βίντεο σήμερα το μεσημέρι... Μέτρια πράγματα αλλά το τριποντάκι το τσιμπήσαμε, και τελικά αυτό μετράει.

Για να δούμε τι θα κάνουμε στο ΟΑΚΑ. Να δούμε πόσα απίδια μπορεί να βάλει φέτος η ομάδα στο σάκο. Κάτι μου λέει πάντως ότι το 17 θα γίνει 18...

geokalp είπε...

Ο savolain με ψήνει να πάμε την Κυριακή!
νομίζω κι εγώ όμως ότι θα είναι "καλώς τα παδιά"...
βέβαια έχουν και ματς τη Πέμπτη, αλλά...

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Κάλιο αργά πάρα ποτέ λένε και εγώ λέω επιτέλους να απαντήσω σε κανενά σχόλιο! Σόρρυ παίδες για την καθυστέρηση!!

Rami
ρε συ απο την στιγμή που δώσαμε τον Αναστασάκο το σύμπαν συνομώτησε να παίζουμε με τον Παπάζογλου μόνο φόρ! Ας πάρουν και τον Μωυσιάδη απο τους νέους!! Έχουμε σοβαρο πρόβλημα!

Και εγω νομίζω ότι εδώ που είμαστε ο Σάντος - παρ' όλες τις μαλακίες του- θέλει στήριξη!
Ομως ο μόνος λόγος για τον οποίο ελπίζω ότι μπορεί να πάρουμε και ένα βαθμό την Κυριακή είναι καθαρά στατιστικός..

desa
είπαμε! Στατιστικά που θα πάει πρέπει να πάρουμε κάτι! Ελπίζω σε κουτσια Βιερινια μπας και ...



DonMits δεν έχασες και πολλά φιλος!


geokalp να πάτε! Την προηγούμενη φορά που ο Σβώλης είδε τον Κουτσια πέρασε καλά...

EISVOLEAS είπε...

Avrio tha sou stilo reportaz apo tin thira 15 tou O.A.K.A
To paixnidi tha tixi tis vathistoxastis analisis ton geron tou muppet show!