13.1.08

Tουμπάραμε...



Έχεις να πάρεις πέναλτυ απο τις 26 Μαρτίου του 2006. Έχεις παίξει πενήντα παιχνίδια εντωμεταξύ. Χάνεις μέσα στην Τούμπα από μία Ξάνθη που έκανε δύο επικίνδυνες κατεβασιές και έβαλε την μπάλα στο πλέχτο στην μία. Είναι το 55' και κερδίζεις -επιτέλους- πέναλτι και η άλλη ομάδα μένει με 10. Και εσύ τι κάνεις? Χάνεις το πέναλτι όπως όλες τι ευκαιρίες πριν από αυτό..Πίκρα. Τούμπαρες μαζί με το αήττητο της έδρας...


Και είχε αρχίσει τόσο καλά ο αγώνας. Μπροστά σε 20.000 κόσμο ο Λάκης έχασε το πρώτο τετ α τετ μόλις στο 7. Στο 10' όμως η Ξάνθη ξεδίπλωσε την πρώτη της επικίνδυνη επίθεση όταν ο Αλβα βγήκε μόνος απέναντι απο τον Φερναντέζ αλλά σουταρέ άουτ. Στο 30' εκπληκτικό σούτ του Μπαλάφα έβγαλε ο τερματοφύλακας της Ξανθης από το παραθυράκι της εστίας! Και στο 35 και εκεί που ο ΠΑΟΚ πίεζε ο Ρατζίνσκι σε μια πολύ γρήγορη αντεπίθεση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Απο εκεί και έπειτα ο αγώνας ήταν ενάς επιθετικός μονόλογος για τον ΠΑΟΚ που έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει με το χαμένο πέναλτι να είναι η μεγαλύτερη.

Η γνώμη μου πάντως είναι ότι πέρα από την όποια ατυχία που είχαμε, ο αγώνας χάθηκε καθαρά μέσα στο γήπεδο, τόσο από τους παίκτες όσο και απο τον Σάντος. Η Ξάνθη ήταν καλύτερα διαβασμένη και ήξερε τι ήθελε. Εμείς χάσαμε πολύ εύκολα την αυτοσυγκέντρωση μας. Συν τοις άλλοις εκ των υστέρων αποδεικνύετε ότι ήταν λάθος η χρησιμοποίηση του Λάκη στα δεξιά - φυσική θέση του ΓΧ- αντί της χρησιμοποίησης του Κωνσταντινίδη στα αριστερά και του Γεωργιάδη στα δεξιά. Πάντως ο μόνος που διακρίθηκε από την ομάδα μου ο Κνολ.

Ελπίζω την επόμενη Κυριακή στο Καυταντζόγλειο να πάρουμε εύκολα ή δύσκολα την νίκη όπως και στον πρώτο γύρο! Ο Ηρακλής πάντως δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος αφού πλέον το φάσμα του υποβιβασμού είναι εμφανές γιαυτόν...




21 σχόλια:

DonMits είπε...

Βλέπω ξεπέρασες τελικά την πίκρα σου σε κάποιο βαθμό και σήκωσες ποστ...

Κι εγώ αν και δυσκολεύομαι να χωνέψω πως χάθηκε ένας αγώνας που είχαμε 17 τελικές προσπάθειες έναντι 4 της Ξάνθης, σήκωσα ποστ.

Τέσπα, είπαμε φέτος είναι δύσκολα τα πράγματα. Δεν θέλει μουρμούρα, υπομονή θέλει και να καρφώσουμε διπλό στη γριά.

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

που θα πάει θα το χωνέψουμε και αυτό..

Skouliki είπε...

επιτηδες βαζεις αυτα τα θεματα να μην μπορω να πω κατι ε ?

χαχχαχα καλημερα βρε

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

τι να κάνω ρε συ! Κάπου έπρεπε να τα πω και εγώ!
Φιλιά και καλή εβδομάδα!

palalos είπε...

ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ....ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ...ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, Ι ΙΔΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΘΕΙ Η ΣΑΠΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ...

Ανώνυμος είπε...

Είμασταν άτυχοι χθές.Εγιναν και κάποια λάθη όμως.Οπως του Κνόλ που δεν μάρκαρε τον Ρατζίνσκι στη φάση του γκόλ και του Σάντος που έβαλε μέχρι και τον Σβούρα 10άρι(!!!).
Ο Λάκης δεν μπορεί ρε γμτ, όπως και ο Σάλμον.
Δεν πειράζει όμως, συνεχίζουμε.Θα στρώσουν τα πράγματα σιγά σιγά.
ΠΑΟΚΡΑΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

@Παλαλέ για παλαλός καλά καλατζευσ'!Καλώς ερτες

Αποστόλη ο Κνολ έβγαλε πολλές άλλες φάσεις, μην τον αδικείς. Ο Σαλμον χθες δεν τράβηξε. Ο Λάκης έχασε εκείνο το τετ α τετ στο 7 και θα μπορούσε να ήταν αλλιώς τα πράγματα!
Τέλος πάντων ...
Ας κοιτάξουμε μπροστά!

adaeus είπε...

Ετσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν είδες με μας... Μας πάτησε ο Παναθηναϊκός και παραλίγο στο τέλος να του κλέψουμε και τη νίκη :)

oKyrios είπε...

Aπό χθές παρατήρησα ότι διαθέτουμε αξιόλογο τμήμα καλαθόσφαιρας...
Την καλημέρα μου

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Έτσι είναι adaeus και γιαυτό μας αρέσει και ας μας πικραίνει καμιά φορά!

OKyrios ξέρεις με ποιον παίζουμε το άλλο σουκου στην καλαθόσφαιρα...

If...ιγένεια είπε...

Ο παοκ ποτέ δεν πεθαίνει.. Θα ξανασηκωθεί..

kat. είπε...

οτι πεις..
εγώ δεν μπορώ να σου φέρω αντίρηση!

oKyrios είπε...

E χμ, ναι , τώρα που το λές...
Πάντως έχομεν 2 συνεχόμενες εκτός έδρας νίκες κάτι το οποίο εαν δε με απατά η μνήμη μου στο ποδοσφαιρικό τμήμα έχει να συμβεί επι εποχής Παντελάκη (ή κάπου εκεί τελος πάντων)
Κατά τα άλλα δε μπορώ παρά να συμφωνήσω μετά της Ιφ (μετά της οποίας τυγχάνω ασκαρδαμυχτί ερωτευμένος)

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Καλή εβδομάδα Ιφ! Οι κατακτήσεις σου συνεχίζοναι βλέπω και απο αυτό το μπλόγκ!

Κατ μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι! Φιλιά!


ΟΚύριος λές να κάνουμε τρεις συνεχόμενες και να γελάσει και ο κάθε πικραμύγδαλός? Να σου πω πιο πιθανό είναι απο το να φέρουμε διπλό με τον Ηρακλή! ;-)

karfoto είπε...

Αντε, πάμε για το διπλό !

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Καρφωτό διπλό!

Ανώνυμος είπε...

εγω εχω μια απορια, το προστιμο για αντιεπαγγελματικη συμπεριφορα το ξερουν στον ΠΑΟΚ; γιατι, ναι η ομαδα δεν ειναι δυναμικοτητας πρωταθλητη αλλα οπως και να το κανουμε οι παιχτες πρεπει να ξερουν σε ποια ομαδα παιζουν. ελεος

desa είπε...

Έντονος παλμός στην κερκίδα, σου εδινε την αίσθηση ότι στο 30 θα είναι πάλι 3-0, όπως με πανιώνιο. Φοβερό ξεκίνημα, αλλά ως εκεί. Το πέναλντι που χάσαμε μας επηρέασε. Φάνηκε καλός ο ίλιεφ, ήμασταν φλύαροι επιθετικά. Αρνητικοί χαραλάμπους, σνάουτσερ, αμφιβάλω αν θα κερδίσουμε τη γριά, ή/και τον βάζελο. Ενός κακού μύρια έπονται.

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

nag την πίκρα μου ελπίζω να αισθάνθηκαν και αυτοί...


desa αν είχε βάλει ο Λάκης το τετ ατετ θα ήταν και στο σκορ σαν τον Πανιώνιο...
Και εγω φοβάμαι τα μυρια κακά που έπονται...

zouri1 είπε...

δεν νομιζω απλα,αλλα ειμαι 100% σιγουρος οτι οι αγωνες ειναι στημενοι.

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Λες?