6.1.08

Νίκη για το Ζήση..



μια μικρή γεύση απο την ατμόσφαιρα της Τούμπας

Με γκολ του Χριστοδουλόπουλου στο 15ο λεπτό ο ΠΑΟΚ κέρδισε την Λάρισα. Το ματς ήταν αγχωτικό αφού ο Δικέφαλός έχανε πάρα πολλές ευκαιρίες -με κεφάτους τους Γεωργιάδη, Σαλμον και Χριστοδουλόπουλο- παρά το γεγονός ότι η Λάρισα αν και καλοστημένη δεν απείλησε ιδιαίτερα - μόνο σε ένα σουτ του Φωτάκη στο 42.

Μεγάλες ευκαιρίες για τον ΠΑΟΚ η επέλαση του Σάλμον στο 20' - όπου ζητήθηκε και πέναλτυ- όπως και η εκτέλεση φάουλ του Χριστοδουλόπουλου απέκρουσε εντυπωσιακά ο Κοτσώλης στο 32. Δείτε το βιντεάκι που τράβηξα!


Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γεωργιάδης στο 51' και Χριστοδουλόπουλος στο 59' χάσαν απο κοντά με κεφαλιές την ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τερματα του δικεφάλου. Απο την άλλη η Λάρισα έμεινε με δέκα παίκτες στο 72' όταν ο Φωτάκης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη σε ιδιαίτερα σκληρό μαρκάρισμά στον "Οικοδόμο", όταν ο τελευταίος έφευγε μόνος στην κόντρα. Βέβαια παρά το αριθμητικό μειονέκτημα πήρε τον έλεγχο του αγώνα από εκείνο το σημείο μέχρι την λήξη στο 94', χωρίς όμως να καταφέρει τίποτε.

Αρνητικός πρωταγωνιστής ο επόπτης του αγώνα που στο α ημίχρονο έκοψε ως οφσαίντ τέσσερις κανονικές επιθέσεις του ΠΑΟΚ και δεν έδειξε πέναλτι σε χέρι του Γκαλίτσιου αν και είχε καλή οπτική. Ο Δικέφαλος ζήτησε πέναλτυ και στο κόψίμο του Σάλμον στο 20.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής όμως μπήκε σαν αλλαγή λίγο πριν λήξει το παιχνίδι στο 82', όπως στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Ο Ζήσης Βρύζας αποθεώθηκε απο τον κόσμο που ήταν στο γήπεδο αφού έδινε το τελευταίο του παιχνίδι. Απο Δευτέρα θα αναλάβει καθήκοντα τεχνικού Δ/ντη στο Δικέφαλό.

Ζήση σε ευχαριστούμε για όλα και ιδιαίτερα γιαυτή την στιγμή
και την χαρά που μας χάρισες.


Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ!

20 σχόλια:

desa είπε...

Tελικά ο οικοδόμος την αξίζει τη θέση του Βαγγελή. Ο Βαγγελής αξίζει τη θέση του Μπαλάφα, οπότε βλέπω τον Μπαλάφα να παίρνει τη θέση του οικοδόμου στον πάγκο. Μέτριοι ήμασταν πάλι, κατα διαστήματα ξυπνούσαμε. Πέναλντι θα πάρουμε την επόμενη δεκαετία.

geokalp είπε...

τρεις παίχτες - προς το παρόν - για το νεό ΠΑΟΚ:
Λαζαρος-τερματζής-Ηλιάδης
βρειτε κι άλλους!

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

desa ο Μπαλάφας είναι πολύ καλός αμυντικά, δεν μπορεί να προωθήσει παιχνίδι όμως! Ο Βαγγελής ανασταλτικά δεν μπορεί καθόλου. Επιθετικά για μένα δεν αξίζει.

geokalp υπομονή θέλει η ομάδα, τίποτε άλλο. Ο Χριστοδουλόπουλος πάντως είναι μεγάλος παίκτης γιατί πάνω από όλα έχει θράσος!

ο δείμος του πολίτη είπε...

Είδες όμως και στον Ηρακλή το βουλευτή; Πολιτική παρέμβαση στο θέαμα επειδή δεν είχε άρτο.

DonMits είπε...

Ο Μπαλάφας είναι πολύ καλός αμυντικά, ο οικοδόμος πολύ καλός επιθετικά και ο Βαγγελής άριστος εκεί που είναι τώρα: στον πάγκο.

Για μένα: Μπαϊάνο στον παγκο (μέτριος τελευταία) και Ηλιάδης μέσα. Δένουμε το κέντρο και πουλάμε και λίγο τσαμπουκά.

Το κουιζ της εβδομάδας: Τι παθαίνουν οι επόπτες όταν έρχονται Θεσσαλονίκη:

α) τους πιάνει κόψιμο απ' το πολύ φαΐ
β) παθαίνουν αγκύλωση και το χέρι τους μένει ψηλά

ο νικητής του κουιζ κερδίζει στις διακοφθείσες φάσεις μια ακόμη δώρο!

oKyrios είπε...

Kαλή τύχη στο Ζήση (δικαιωματικά παίρνει θέση στούς μεγάλους που φόρεσαν αυτή τη φανέλλα)
Η ομάδα μας θέλει δουλειά και το βάρος πέφτει στον Σάντος.Έχουμε αρκετά παιδιά που χωρίς να είναι οι παικταράδες όταν δεθούν σωστά μπορούν να συγκροτήσουν ένα αξιόπιστο σύνολο. Σίγουρα χρειαζόμαστε ενίσχυση αλλά περισσότερο έχουμε ανάγκη απο χρόνο για να περάσει η φιλοσοφία τού προπονητή στούς παίκτες. Προσωπικά τον Σάντος θα τον κρίνω στο επόμενο πρωτάθλημα.Θα είναι ενδιαφέρον στο μεταξύ να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε με τούς μεγάλους εντός και με τούς αδύνατους εκτός

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Φίλτατε Δείμε σύμφωνα με το νόμο Ορφανού έπρεπε ο βουλευτής να συλληφθεί!!!! Αυτή είναι η πολιτική παρέμβαση! Το ότι τσαμπουκαλευτηκέ τον διαιτητή το βρίσκω ανθρώπινο και δίκαιο στην δεδομένη στιγμή!

DonMits τα είπαμε και στο γήπεδο! Καλός ο Μπαλάφας αλλά δυστυχώς μόνο ανασταλτικά! Παλι καλά θα λείπει ο Βαγγελής για 2-3 εβδομάδες και θα δουμε τον οικοδόμο.

Οσο για το πεναλτι να μην παρουμε μπας και παμε για το Γκίνες!

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

OKyrios θυμάμαι τον ΠΑΟΚ απο τις αρχές του 1980. Όταν πήραμε το πρωτάθλημα το 1985 ήμουν στην Δ' Δημοτικού αλλά είχα πάει με τον πατέρα μου σε αρκετα ματς. Τα δύο τελευταία κύπελλα τα πανηγύρισα δεόντως, ειδικά το 2-4! Αλλά σαν την χαρά που μας έδωσε ο Ζήσης στο Χαίμπουρι δεν έχει! Και ας τον έβριζα από το 1ο λεπτο!

Εχεις δίκιο για τον Σάντος! Ας κάνουμε υπομονή μια φορά! Του χρόνου βλέπουμε!

Skouliki είπε...

νικη για τον Ζηση

δωρα για την Ντορα

ασχετο ... χαχαχ

καλημερες

takola είπε...

Ο Βαγγελής το έκαψε το χαρτί του. Είναι αργός και στο τρέξιμο και στο πασάρισμα. Δε βλέπω να ξανακερδίζει θέση στην ενδεκάδα με τίποτα. Από τους υπάρχοντες παίκτες, αν κάποιος μπορεί να πάρει τη θέση του Μπαλάφα, αυτός είναι ο Μελίσσης. Αν αποκτηθεί κάποιο σέντερ μπακ, ίσως ο Σάντος τον δοκιμάσει. Ίσως όμως και να μην το σκεφτεί. Ο Ηλιάδης δεν πρόκειται, γιατί δεν έχει ούτε πάσα ούτε ντρίμπλα. Και τόσα παιχνίδια που έπαιξε βασικός τυχερό πρέπει να θεωρεί τον εαυτό του, επειδή δεν είχαμε άλλον για δεξί μπακ. Ο Σάντος σε ορισμένα θέματα δεν βάζει νερό στο κρασί του.

Όσο για τη διαιτησία, πέναλτι θα πάρουμε όταν μας γίνει. Και μακάρι τότε να μην μας το δώσουν, γιατί αυτό θα σημαίνει ότι μας φοβούνται. "Πρέπει να μάθουμε να κερδίζουμε και τη διαιτησία" (είπε κάποιος). Προς το παρόν μάλλον μας ευνοούν. Ξεφτίλα!

maria_pin είπε...

Χμ.. εγώ πάλι δεν έχω άποψη επί του θέματος, μπήκα να ευχηθώ "Καλή Χρονιά" - ξέρω, άργησα λίγο ε?
:)

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Ασχετό αλλά καλό skouliki!!
Φιλιά!

takola έχεις δίκιο και ίσως για αυτό θέλει να πάρει τσιρίλο. Για να έχει Κνολ και Τσιριλο πισω και Μπαλαφα με Μελίση στο κέντρο και τον Χριστοδουλόπουλο δεκάρι. Για να δούμε. Θέλει υπομονή πάντως!
Για την διαιτήσια τι να πεις.....

Καλή Χρονιά να έχεις maria_pin και ότι επιθυμείς για την οικογένεια σου. Φιλιά!

kat. είπε...

μπορεί να μην καταλαβαίνω και πολλά αλλά και μόνο που βλέπω αγοράκια να ασχολούνται και να γράφουν για αθλητικά θέματα, τρελαίνομαι! με την καλή πάντα έννοια..
εύγε!!

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Τι να κάνεις ρε Κατ!
Έχουμε και εμείς τα αγοράκια τα κολλήματα μας!

kanataki είπε...

να μας ζήση!

υγ όπως μπορείς να φανταστείς,επέστρεψα δριμύτερη...
υγ αν και δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν αυτό είναι καλό, ή κακό..

If...ιγένεια είπε...

Όπως είπα και στο φίλο Ντεσα, μπάοκ μπουγάτσα και ξερό ψωμί..

Ανώνυμος είπε...

Αν είχαμε πάρει και κανα 2 ματσάκια εκτός θα είμασταν στην τριάδα.Δεν πειράζει όμως.Η ομάδα είναι σε μεταβατικό στάδιο και χρειάζεται ενίσχυση.

ΠΑΟΚΑΡΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

kanataki you 're back and you're bad?!
Φιλιά!

if.. ιγένεια το σωστό είναι ΠΑΟΚ μπουγάτσα και κακάο..

Στον επόμενο γύρο Αποστόλη!
Ας δείξουμε λίγη υπομονή!

Ανώνυμος είπε...

Και το άσχετο λαχανικό στη μέση λέει καλή χρονιά σταθηηηηηηηηηηηη (συνεχίστε τώρα μη διακόπτεσθε!!)

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Καλή Χρονιά λαχανάκι!!!!!!
Πολλά φιλιά