20.1.08

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΟΚ : 1-0

6.500 οπαδοί του ΠΑΟΚ κάναν το Καυταντζόγλειο Τούμπα αλλά δεν ήταν αρκετό για να κάνει η ομάδα το πρώτο της διπλό. Και σαν να μην έφτανε αυτό ο ΠΑΟΚ ήταν ανύπαρκτός στο πρώτο 45λέπτο του αγώνα. Όχι ότι ήταν καλός στο δεύτερο. Απλά έδειξε λίγο να πατάει στο γήπεδο. Κατάρα της γριάς λέγαν πολλά παόκια αφού απο το 1998 έχουμε να κερδίσουμε στο Καυταντζόγλειο και ας τερματίζει ο Ηρακλής κάτω απο μάς - πλην του 2005-2006.


ΠΑΟΚ ξέρεις πόσο σ'αγαπάω σε λύπες και χαρές σ'ακολουθάω....

Μόνο που τώρα τελευταία σπανίζουν οι χαρές για να πούμε και του στραβού το δίκιο και ειδικά εκτός έδρας! Πάντως αγωνιστικά ο Ηρακλής κέρδισε δίκαια με γκόλ του Γιάντση στο 12ο λεπτο. Εμείς πιέσαμε στο δεύτερο αλλά χωρίς ουσία. Μόνος διακριθέντας κατ'εμέ ο Χριστοδουλόπουλος και λίγο ο Λάκης. Αρνητικότατος ο Γ.Χ. μείναμε με δέκα παίκτες όταν ο Γερμανάκος απέβαλε τον Κνολ -άδικα- και με εννέα εργότερα όταν αποβλήθηκε - πολύ σωστά - ο Μπαλάφας. Βέβαια ο Γερμανάκος έπαιζε φουλ έδρα ολοφάνερα -ξεπλήρωσε για τον Πολατιάν?- αλλά δεν έκρινε το αποτέλεσμα. Χωρίς μεγάλη ανάλυση για την εμφάνιση και την ήττα οι παίκτες αλλά και ο προπονητής πρέπει να ντρέπονται.

Συγχαρητήρια στον Ηρακλή για την δίκαιη νίκη.

Τέλος θα ήθελα πάντως να ευχαριστήσω την Ελληνική Αστυνομία για τα δακρυγόνα που μας κέρασε απόψε και για την φαεινή ιδέα 6500 άτομα να περάσουν απο μια σιδερένια πόρτα......

18 σχόλια:

mouxlas21 είπε...

i koufala i gria kai se mas ta idia kanei ...telos panton ...kouragio file mou ...ksexreoste prota kai epita blepete ...magazi gonia isaste olo kai kapios tha brethei na agorasei.

Kai kratiste ton Santos toulaxiston gia mia 5etia. Kanei lathi, exei kolimata alla einai kai megalos daskalos.

pølsemannen είπε...

Αγαπητέ εν θολοκουλτούρα αδελφέ Ευστάθιε,

Αν θες να διασκεδάσεις λίγο (ή να τα πάρεις στην κράνα), μετά το ατυχές αποτέλεσμα της Κυριακής δές τι αλίευσα από το in.gr σχετικά με τον "έτερο δικέφαλο του βορρά" εδώ.

Πάντως ο Φερδινάνδος που έχει λέει και καλή ανατροφή από τους γονείς του έχει και κάποιο δίκιο αναφορικά με το υλικό του ΠΑΟΚ.

Μεγάλο όνομα, μεγάλος κόσμος, μικροί παίκτες,

Ανώνυμος είπε...

Μόνο ο κόσμος κρατάει την ομάδα.Οι παίκτες είναι λίγοι.Ολοι Τούμπα.Δεν ξενερώνουμε ποτέ.Θα στρώσουν τα πράγματα.
ΠΑΟΚΑΡΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ

geokalp είπε...

σου έχω γράψει για τους παίκτες...
ας ελπίσουμε το καλοκαίρι ο Βρύζας να κάνει καλή δουλειά

του Κνολ ήταν λίγο αψυχολόγητη η κίνηση του διαιτητή, ίσως όμως να είχε εκνευριστεί νωρίτερα

ο Μαυρογενίδης πως έπαιζε έτσι;

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

mouxlas21 για τον Σάντος αρχίζω να έχω τις αμφιβολίες μου! Είναι 5 μήνες στην ομάδ, παίζει ένα συστημα και δεν έχω δει ουτε ένα κλικ πιο πάνω τον ΠΑΟΚ...

pølsemannen δεν αμφιβάλω αν έχει δίκιο για τους παίκτες. Το είδα και χθές ότι πραγματικά μπήκαν στο γήπεδο χωρίς πάθος και εκνευρίστηκα! Τσάμπα τόσος κόσμος αλλά τι να κάνεις...
Αυτό που θέλω από τον Σάντος είναι να ξυπνήσει και να δει επιτέλους οτι το 4-3-3 με Μπαλάφα και Μπαΐανο δεν δουλεύει!

Αποστόλη και στις χαρες και στις λύπες! Είπαμε!

geokalp Το καλοκαίρι θα είναι αργά! Θέλει παίκτες απο τώρα για να παίξουν τον Σεπτέμβριο! Ο Μαυρογενίδης πάντα με εμάς ξεσκίζεται!!

ΣΠΙΘΑΣ είπε...

Εδώ έχασε κοτζάμ Πανιώνιος απο τον Ηρακλή, εσείς..θα την γλυτώνατε!
-))))

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Καλά και εσείς δεν πάτε καλύτερα!
Εδώ από τον Λεβαδειακό χάσατε!

If...ιγένεια είπε...

Θα γίνει αθλητικό το μπλογκ στο τέλος.. :p

DonMits είπε...

Πίκρα αδερφέ, τουλάχιστον την μοιραστήκαμε παρέα, όπως και τα δακρυγόνα στο δρόμο.

Για το Σάντος τώρα. Από τότε που ανέλαβε τον ΠΑΟΚ παίζει 4-3-3 και δεν δοκίμασε κάτι άλλο. Δεν ξέρω αν μπορεί να παίξει κάτι άλλο με τις ... σαρδέλες, αλλά σίγουρα θα έπρεπε να δοκιμάσει και πιο φρέσκες (Πεχλιβάνη-Δελήμπαση-Αθανασιάδη).

Πιο πάνω δεν μας έφερε, αλλά είμαι σίγουρος ότι ο Οτσαλάν θα μας είχε χειρότερα...

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

if.. ιγένεια είναι και αθλητικό το μπλογκ ;-)

Φιλαράκι DonMits τα είπαμε και χθες...Πίκρα!!
Για τα επεισόδια και τα δακρυγόνα ωραία ανακοίνωση βγάλαν οι ULTRAS
Όσο για το Σάντος ... περίμενα παραπάνω είναι η αλήθεια. Στα δύσκολα δεν φαίνονται οι προπονητές?

Hades είπε...

Είναι μεγάλη και πικραμένη ιστορία ο ΠΑΟΚ ρε'σύ Στάθη... και μεγάλο θέμα και πικρό αυτό που ανοίγεις... είναι πολύ οι φταίχτες για την κατάσταση του ΠΑΟΚ και δυστυχώς πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης φέρουν και οι οπαδοί του, με αυτό το ιδιότυπο καθεστώς που έχουν εισαγάγι ότι "εδώ είναι Τούμπα". Το πρόβλημα είναι ότι απ'την ΤΟύμπα ήρθε και η τούμπα που εξελίχθηκε σε κατρακύλα...
Θλιβερό δηλαδή για ομάδα με τέτοια ιστορία και λαό...

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

φταίνε τα πρόβατα Άδη αλλά πιο πολύ φταίει και ο τσοπάνης! Και από την Τούμπα περάσαν αρκετοί απατεώνες τσοπάνηδες!

Σκέψου ότι αυτη την στιγμή Ο ΠΑΟΚ είναι όπως ήταν ο Ολυμπιακός στο μετέωρο βήμα που βρέθηκε όταν ο Κοσκωτάς την έκανε για Αμερική για να γλυτώσει...
Πίκρα, οργή επικίνδυνο κοκτείλ!

Humma Kavula είπε...

Ελπίζω να συνεχίσετε τις ίδιες αποτυχίες και στο εντός έδρας με την Πανάθα. Το έχουμε ανάγκη και θα είναι και ένας φόρος τιμής στο Μέγα Σουβλακέα που σιγά σιγά η ΑΛΗΘΕΙΑ του αποκαλύπτεται στην ανθρωπότητα.Να θυμηθείτε να παίξετε για την ιστορία σας και με το Γαύρο κάποια στιγμή.
Cheers mate

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Humma άσε τις γαλιφιές!!!

Η ομάδα πρέπει να παίξει σε όλα τα παιχνίδια για την ιστορία της αλλά πολύ απλά δεν ξέρω αν μπορεί...

Τώρα εσάς μπορεί και να σας νικήσουμε γιατί από τους τρεις του ΠΟΚ είστε οι πιο κουτσοί! ;-)

takola είπε...

Η διαιτησία δεν επηρέασε το αποτέλεσμα. Η αποβολή Κνολ αναφέρεται αποκλειστικά στο επόμενο παιχνίδι, όχι σ' αυτό. Με τον Ηρακλή θα χάναμε και με 11 παίκτες. Όχι επειδή το ήθελε ο Γερμανάκος. Αλλά επειδή το ήθελε ο... Φερδινάνδος με την καλή ανατροφή. (Τόσο καλή, που λέει επιλεκτικές αλήθειες - ενώ ο πραγματικός ειλικρινής λέει όλες τις αλήθειες - και προσπαθεί να αναγκάσει τη διοίκηση να τον απολύσει , για να πάρει την αποζημίωση. Μεγάλος αριστοκράτης...)

zouri1 είπε...

μην ανησυχεις καθολου.απλα ηταν στημενο.Αναμονη μεχρι το επομενο

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

takola καταλαβαίνω τι λες για τον Σάντος. Αλλά περιμένω απο αυτόν να μου δείξει ότι είναι μεγάλος προπονητής με το υλικό που έχει! Αν όχι τότε και αυτός μια σαρδέλα που ποζάρει για αστακός είναι! Αν και να σου πω την αλήθεια αν οι παίκτες είχαν λίγη τσίπα επάνω τους θα πάλευαν να αποδείξουν το αντιθετο....Ας ελπίσουμε ότι θα το κάνουν με τον ΠΑΟ!

Γούσταρω αυτά που είπε ο Σάλμον πάντως. Και είναι τα ίδια με αυτά που είχε πει κάποτε ο Μίετσελ! Λες να μαζέψαμε ποδοσφαιριστές με δημοσιουπαλλιλική νοοτροπία?!
Ας

zouri1 και εσύ εισαί απογοητευμένος βλέπω! Καλά και στη Λειβαδιά χάσατε?!

zouri1 είπε...

το ηξερα απο το μεσημερι,πριν τον αγωνα,
και ουτε να το παιξω στο στοιχημα δεν πηγα.Ειχα σιχαθει.