2.8.07

Lost - the Game



Επιτέλους!!! Η Απίστευτη σειρά που με έχει συνεπάρει πρόκειται να βγεί σε παιχνίδι! To πρώτο trailer είναι γεγονος και αν κάνει τα μισά απο όσα υπόσχεται τότε θα είναι ένα απο τα καλύτερα παιχνίδια - για μεγάλα παιδάκια σαν και μένα- της επόμενης χρονιας.

Τώρα μπορώ να πάρω στα χέρια μου τις τύχες του Jack, της Kate , του Sawyer, του Hurley και των άλλων επιζώντων της πτήσης OCEANIC 815.

Περισσότερα όμως στις αρχές του 2008.....



11 σχόλια:

zekia είπε...

φαίνεται ωραίο το παιχίδι όντως.
Αλλά εμένα με τρομάζουνε λίγο αυτά τα παιχνίδια και φοβάμαι να προχωρήσω μετα (...), ξέρεις εκεί που έχει στροφή ή μπαίνεις σε καινούριο δωμάτιο και ανεβάζεις 600 σφυγμούς!! ...τσ τσ τσ...γυναίκες! τι να πεις!

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Βασικά Ζεκια εχεις δίκιο, αν θες τσέκαρε και τα Παιχνίδια για Κοριτσάκια!!!!!

Πάντως υπάρχουν πολλά υπέροχα παιχνίδια στις μέρες μας που πραγματικά σε κάνουν να χάνεσαι πραγματικά μέσα στο βιρτσουαλ κόσμο τους! Προσωπικά τα γουστάρω πολύ περισσότερο από μια μέτρια ταινία!

zekia είπε...

παιχνίδια για κοριτσάκια.....μμμμμμμμμ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά δεν προτιμώ παιχνίδια που έχουν μεταφερθεί από την τηλεόραση γιατί χάνουν σε σενάριο. Το εν λόγω όμως game φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Nice graphics. Όσο για την άποψη σου περί μέτριων ταινιών συμφωνώ απόλυτα. Όσο έδειχνε το Lost πέρυσι ήταν το μόνο που έβλεπα από την τηλεόραση.

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Φριλανσερ, αν εχεις ADSL δες και τον τρίτο κύκλο επειγόντως!

Εμένα πάντως τα αγαπημένα μου παιχνίδια είναι τα action adventure σε στυλ του αείμνηστου Resident Evil! Και αυτό δείχνει να είναι καπως ετσι!!

Ανώνυμος είπε...

Πω, πω τι είπες τώρα. Resident Evil. Ένα από τα καλύτερα survival horror games που φτιάχτηκαν ποτέ. Έγραψε και αυτό την δική του ιστορία. Κανένα τέτοιου στιλ παιχνίδι δεν με συγκίνησε όσο αυτό αν και έχω παίξει πολλά (The thing, Dino Crisis, Onimusha, parasite eve και φυσικά τα silent hill). Δεν ξέρω γιατί. Ήταν η ατμόσφαιρα; Ήμουν νεότερος; Ήταν από τα πρώτα αξιόλογα του είδους; Όπως και να έχει το παιχνίδι αυτό μου έχει αφήσει μια ευχάριστη ανάμνηση και πολλές φορές νοσταλγώ το αίσθημα του ρίγους που ένιωθα σε κάποια σημεία του παιχνιδιού. Έπαιζα survival horror games μέχρι που άρχισαν να βγαίνουν τα πρώτα αξιόλογα RPG διότι τα RPG για μένα είναι ότι τα action adventure για σένα. Ξεκίνησα προ αμνημονεύτων ετών με pan and paper και έφτασα σήμερα στα MMORPG.

Όπως κατάλαβες από την αναφορά σε MMORPG έχω ADSL και το σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κατεβάσω τον 3 κύκλο του Lost γιατί στην Ελλάδα μια ζωή μισές δουλείες κάνουν. Μια χαρά είχε ξεκινήσει να δείχνει η ΝΕΤ τον δεύτερο κύκλο και ξαφνικά πάει. Πόσο βλάκες είναι, δεν αγόρασαν τον τρίτο κύκλο. Το τι νεύρα είχα δεν λέγεται, αλλά ακόμα δεν τον κατέβασα γιατί ασχολούμουν το τελευταίο διάστημα με το WoW και μου έτρωγε όλο τον διαθέσιμο για κωλοβάρεμα χρόνο.

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Το πρώτο που έπαιξα ήταν το Resident Evil II το καλοκαιρι του 1998, παρεα με δυο φίλους. Ξεκινήσαμε να παιζουμε στις 21.00 και κατα τις 05.00 "φαγαν τα σκυλια το μικρο κοριτσακι" και game over για μας, ελλειψη και memory card! Τέλειο παιχνίδι! Απο τα αλλα που είπες εχω παίξει το Dino Crisis, Parasite Eve και το πρωτο Silent Hill! Ολα πολυ καλα αλλα σαν το RE δεν είναι, κατι σαν την Χαλκιδική των παιχνιδιων για πισι!!
Πάντως και το Silent Hill ηταν παρα πολυ ατμοσφαιρικό και τρομακτικό! Πάντως απο RPG μου αρεσαν τα KOTOR και Oblivion IV.

ΥΓ Κατεβασε τον τριτο κυκλο Λοστ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

ΧΑ, χα, χα. «Όλα πολύ καλά αλλά σαν το RE δεν είναι, κάτι σαν την Χαλκιδική των παιχνιδιών για πισι!!». Πολύ ποιητικό. Έγραψες. Περιττό να σου πω όμως ότι αν δεν ήμουν Θεσσαλονικιός (αν και δε μένω εκεί πλέον) δεν θα καταλάβαινα τι εννοείς. Καιρό είχα να ακούσω μια τέτοια παρομοίωση. Με χαροποιεί το γεγονός ότι δεν έχουμε αλλοτριωθεί σαν πολίτες και τα πιστεύω μας είναι αναλλοίωτα.

Η φράση σου μου θύμισε το ανέκδοτο με το θεσσαλονικιό που είχε νεκροφάνεια και πήγε για λίγο στον παράδεισο. Μόλις λοιπόν συνήρθε εξηγεί στον κολλητό του την εμπειρία του. Εύλογα λοιπόν αυτός ρωτάει να του πει πώς ήταν. Οπότε απαντάει: «Καλός ρε καρντάση ο παράδεισος αλλά σαν την Χαλκιδική δεν είναι».

Αυτά τα ανέκδοτα ξες ποιοι τα βγάζουν ε; Οι ίδιοι που παραγγέλνουν «σουβλάκι με γύρο». Τους τρώει γιατί αυτοί σε μία ώρα οδικός δεν έχουν την επιλογή και την ποικιλία των παραλιών που έχει η Χαλκιδική. Όμορφες παραλίες υπάρχουν παντού απλά η Χαλκιδική για τους Θεσσαλονικείς είναι μια οικονομική και γρήγορη λύση για μπάνιο χωρίς να πληρώνεις το χαράτσι των ιδιωτικών παραλιών της πρωτεύουσας ή τα εξευτελίστηκα ακριβά εισιτήρια των πλοίων.

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Είπαμε σαν την Χαλκιδική δεν έχει;!!
;-)

Πάντως χωρις υπερβολη το δευτερο ποδι και ειδικα η πλευρα απεναντι απο το Αγιο Ορος ειναι μια απο τις ομορφοτερες στην χώρα..

Skouliki είπε...

εκει παω διακοπες 2ο ποδι ..

λοιπον τα λεμε απο 20/08..

χαρηκα που βρεθηκα στην παρεα σας ..

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

καλα να περάσεις!!