20.5.11

Το πηγάδι...


Μια εικόνα έχω τον τελευταίο καιρό για την γενικότερη κατάσταση της χώρας. Νομίζω ότι είμαστε σαν τα παιδάκια στον "Άρχοντα των μυγών" μόνο που δεν είμαστε εγκλωβισμένοι σε ένα παραδεισένιο νησί. 

Ίσως, σίγα σιγά, το νησί μας να μεταμορφώθηκε σε ένα σκοτεινό πηγάδι που όταν κοιτάμε πάνω βλέπουμε το φεγγάρι και εδώ, κάτω στον πάτο, σιγοκαίει μια αδύναμη φωτιά που μερικά παιδάκια προσπαθούν απεγνωσμένα να βρουν ξύλα για να την κρατήσουν.  Βέβαια δεν είναι τα πιο έξυπνα παιδάκια που υπάρχουν αλλά κανένας άλλος δεν ενδιαφέρεται..

Και ενώ η φωτιά πάει να σβήσει, ακούμε τρομακτικές φωνές έξω από το πηγάδι. Φωνές που κάνουν τα μισά παιδάκια να τρομάζουν και τα υπόλοιπα να σεληνιάζονται και κανένα παιδάκι δεν σκέφτεται πως θα βγούμε από εδώ που μπλέξαμε.......

3 σχόλια:

Cybergoulion είπε...

Μέχρι στιγμής τα μεγάλα παιδάκια το μόνο που κατάφεραν να σκεφτούν είναι να σκάψουμε κι άλλο το πηγάδι μπας και βγούμε από την άλλη πλευρά. Και νομίζω μια φωτογραφία από το the ring με το πηγάδι της Ταμάρα θα ταίριαζε καλύτερα στην κατάσταση...

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

δεν μου ήρθε στο μυαλό το the ring ρε..

she smiles είπε...

pantws blepw kai kati kalopaida pou perimenoun pws kai pws na sbhsei h fwtia kai na poun "sas ta legame oti tha sbhsei! fate ta twra!"

gia na mhn pw oti fysane kiolas....