21.11.10

Όλα στραβα μας πήγαν..


Παίξαμε μπαλάρα για 60 λεπτά αλλά για δύο λάθη φύγαμε από το Καραισκάκη με ένα βαρύ 3-0. Το σημερινό παιχνίδι αναλύεται σε μια φράση. Τραγικοί παίκτες από μας Βιτόλο (λάθος από το οποίο προήλθε το 1-0)) και Ιβιτς με την ηλίθια αποβολή μετά την οποία δεν μπορέσαμε να σηκώσουμε κεφάλι. Αντίθετα από τον πολύ καλό Ολυμπιακό ο Μιραλάς και ο Ρομενταλ δώσανε το κάτι παραπάνω και κάνανε. Μου άρεσαν Ζουέλα και Τσιριλο ενώ εκτός κλίματος ήταν ο Σαλπιγγίδης. Ο Βιερίνια με τον Φωτάκη δεν μπορεσαν μετά το πρώτο ημίχρονο ενώ και ο Γκαρσία ήταν πάρα πολυ καλός. Ίσως να παίρναμε κάτι από το παιχνίδι αν η κεφαλιά του Φωτάκη έβρισκε στοχο. Ίσως αλλά δεν βρήκε..  

Η διαιτησία ήταν καλή σε γενικές γραμμές αν  και μπορούσε να δώσει ένα πέναλτι σε ανατροπή του Βιερίνια, ο τελευταίος όμως είχε αρχισει να πέφτει πριν να τον γκρεμισει ο Αβρραμης. Δεν ψάχνω πάντως δικαιολογίες στη διαιτησία. Πληρώσαμε τα λάθη μας και κάναμε δώρο στον Ολυμπιακό μια μεγάλη νίκη. Ανασύνταξη και να ηρεμήσουμε χρειαζόμαστε τώρα....

Επομενο ματς την Κυριακη που μας έρχετε με Ατρόμητο στην Τούμπα.

7 σχόλια:

kaltsovrako είπε...

Αν μου επιτρέπεις, το παιχνίδι δεν μπορέσατε να το χτυπήσετε σωστά -ενώ ποδοσφαιρικά μπορούσατε άνετα- διότι τα νεύρα των παιχτών σας ήταν υπέρ του δέοντος. Μπάλα παίζεις, όχι διαγωνισμό μαγκιάς, ανδρισμού και δεν ξέρω γω τί άλλο.

(ακούω metrosport -κλασικά μετά από ντέρμπυ- και μου έχει σηκωθεί η τρίχα. Αυτοί σε λίγο θα ξεκινήσουν επανάσταση

DonMits είπε...

Όπως λέει ο φίλος παραπάνω, το παιχνίδι κρίθηκε στα νεύρα. Κι εσκεμμένα το γύρισαν στα νεύρα οι γαύροι, πρώτον για να σπάσουν το ρυθμό μας και δεύτερον για να μας προβοκάρουν. Δυστυχώς πέσαμε στην παγίδα. Ασυγχώρητος ο Ίβιτς, ακύρωσε μια μέχρι τότε μεγάλη εμφάνιση της ομάδας.

Θα διαβάσουμε διάφορα αύριο για τον Παμπορίδη και τις αμφισβητούμενες φάσεις. Εγώ θα πω ότι η διαιτησία του ήταν άψογη. Όταν εγώ θέλω 3-4 ριπλέι για να καταλάβω αν είναι ή όχι πέναλτι, τότε δίνω στο κοράκι δίκιο για ότι και να σφύριξε. Και μεταξύ μας, αν το κοράκι έδινε ένα από τα 3 πέναλτι που ζητάμε, εις βάρος μας στην Τούμπα, τι θα λέγαμε;;;

Το παιχνίδι χάθηκε με την ηλίθια αποβολή Ίβιτς, όχι με τυχόν λάθη του παμπορ.

Cybergoulion είπε...

Να σου δώσω και τίτλο για τις εφημερίδες αύριο; "Παπόρι με Παμπορίδη". Τα γνωστά... Για τα νεύρα των δικών σας τα έχουμε ξαναπεί. Αν και καλύτερα φέτος, είμαι σίγουρος ότι θα έρθει η ημέρα που θα καταφέρει να χάσει παιχνίδι ο ΠΑΟΚ γιατί έμεινε με λιγότερους από 7 παίκτες!

ο δείμος του πολίτη είπε...

Ρε συ, Στάθη, εδώ βγήκε ο Μπουτάρης, κι εσύ ακόμα κοιτάς την ήττα;

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

βγήκαν οι γάβροι παγανιά! ;-)

Δείμε εγώ δεν έχασα ούτε θα χάσω την μπάλα που βγήκε ο Μπουτάρης! Μάλλον ο Ανθιμος την έχασε...

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Και ο Γκαρσία πάντως είχε νεύρα αλλά στην δικιά του περίπτωση λειτούργησαν σαν αναβολικό και του δώσαν το 110%.
Ο Ιβιτς ομως είναι γενικά ντεφορμέ...

EISVOLEAS είπε...

Ειχα την αισθηση οτι οι παιχτες του ΠΑΟΚ περιμεναν μια διαιτητικη στραβη, ή εστω στο μυαλο τους στραβη για να ξεσπασουν.
Κριμα γιατι,ειδικα στο πρωτο ημιχρονο,ειχαν παααρα πολυ καλη κυκλοφορια,στερησαν την μπαλα απο τον ΟΣΦΠ, κατειχαν το κεντρο και γενικα ελεγχαν το ματς.
Ακομα και μετα το 1-0,φαινοταν ικανοι να παρουν αποτελεσμα. Μετα την αποβολη, αντιο ζωη...
Για΄μενα η διαιτησια δεν εκρινε τπτ στο ματς.

ps1. καλα αυτος ο Ζουελα, τι σκατα επαθε?εγω τον θυμαμαι ηρεμο,στην τσιτα ηταν απ'το πρωτο λεπτο!
ps2. Σταθ, βιντεακι δεν εχει...?