28.11.10

Ασπρόμαυρα χάλια


Ποτέ μη λες ότι όλα πήγαν στραβά για τον πολύ απλό λόγο ότι μπορεί να συνεχισουν να πηγαίνουν. Ένα μάτσο χάλια η ομάδα που κατέβασε ο Μακής Χάβος. Η φαεινή ιδέα να παίξει 4-2-3-1 με Ελ Ζαρ και Κριστιάνο ήταν μάπα μιας και κανένας δεν μάρκαρε με αποτέλεσμα στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος να δικαιούται το γκολ περισσότερο από μας. Έχασε καλές ευκαιρίες μέχρι και πέναλτι ενώ εμείς είχαμε μόλις δύο φάσεις με Φωτάκη και Ελ Ζαρ. 

Ότι δεν πέτυχε στο πρώτο το έβαλε στο 56 ο Σφακιανάκης. Απο εκεί και μετά έβαλε ο Χάβος τον Παπάζογλου που βοήθησε όσο μπορούσε αλλά ήταν πολύ αργά για μας μιας και δεν μπορέσαμε να παίξουμε σε καμιά φάση ψύχραιμα. 

Λάθος στήσιμο του Χάβου αλλά και από την άλλη όλη η ομάδα- με μόνη εξαίρεση Παπάζογλου και Κουτσιανικούλη- όχι μόνο δεν έπιασε απόδοση αλλά έκανε και το χειρότερο της παιχνίδι. Αναρωτιέμαι κατά πόσο είναι καλύτεροι του Κουτσιανικούλη οι Ελ Ζαρ και Κριστιάνο....

4 σχόλια:

DonMits είπε...

Φάνηκε παααααρα πολύ η απουσία Βιτόλο. Δεν είχαμε τρεξίματα, ο Ατρόμητος έφτανε για πλάκα στην περιοχή μας.

Η χειρότερη φετινή εμφάνιση. Δίκαιη ήττα, καθώς δεν υπήρχαμε στο γήπεδο. Να προσθέσω σε αυτά που λες και κάτι ακόμα. Λάθος να παίζουμε τόσο πολύ από τα πλάγια σήμερα. Με μόνο τον Σάλπι στην περιοχή και κόντρα σε μια πολύ βαριά άμυνα, ήθελε περισσότερο από τον άξονα...

Ανασύνταξη τώρα, την Πέμπτη έχουμε το παιχνίδι με τη Μπριζ.

geokalp είπε...

για τη Μπρυζ έγιναν όλα!!
και μη μου πεις κάποιος ότι συγκρίνεται η Μπρυζ με την ομάδα του Δώνη....

karfoto είπε...

Πολλές απουσίες είχαμε....και φέτος όταν δεν παίζει ο Μούσλι, δεν κερδίζουμε ! Ο Κουτσιανικούλης είχε να παίξει σχεδόν 2 μήνες....σκούριασε ! Βάλε και τον "Κλάους" μέσα !

EISVOLEAS είπε...

Και σαν να μην εφτανε αυτο, δεν το κλειδωσε το ματσακι και εγινε η στραβη στο τελος με τους Βελγους!
Τωρα πρεπει να παρει αποτελεσμα στο Ζαγκρεμπ και δυστυχως ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ υπερπαικτης των 5 ηπειρων και των επτα θαλασσων, ο Ιγκορ ο Μπιτσκαν δεν παιζει.

Υγιαινετε!