29.8.10

Με το δεξί κόντρα στον Πανσερραικό...



Με το δεξί μπήκε η ομάδα στο νέο πρωτάθλημα σε αντίθεση με το ΠΟΚ! Ωραίο ματς είδαμε σήμερα το απόγευμα - δεν είναι ώρα αυτή για ματς ρε παιδιά!!!. Μάτς με πολλές εναλλαγές και πέντε γκολ είναι ωραία αλλά σίγουρα είναι τέλεια όταν νικάει και η ομάδα σου! 

Με πάρα πολύ κόσμο που ήρθε στη Τούμπα να συνεχίσει την απίστευτη χαρά που του χάρισε το βράδυ της Πέμπτης η ομάδα, η ημέρα έμοιαζε χαλαρή. Και έτσι ξεκίνησε και ο αγώνας αλλά ο Μπέλιτς είχε άλλη άποψη και αφού εκμεταλλεύτηκε την άμυνα με τα μάτια που του έκαναν σχεδον η μισή ομάδα, σκόραρε ένα καταπληκτικό γκολ. Από εκεί και μετά εμείς ανεβήκαμε, πέρασε και ο Δερμιτζακης το πουλέν μου, το Θωρ, και ευτυχίσαμε να ισοφαρίσουμε με τον Βιερίναι πριν το ημίχρονο - με καταπληκτική πάσα του Γκαρσία και τέλεια ενέργεια από τον Πορτογάλο.  Και στο καπάκι με το που ξεκινάει το ημίχρονο μετά από φάουλ Γκαρσία και ασίστ του Τσιρίλο, ο Ιταλός σκοράρει και μας δέιχενι και το κολαράκι του...



Και εκεί που χαλαρώσαμε ήρθε το 2-2 και ξανααγχωθήκαμε για να γλυτώσουμε στο τσακ το εγκεφαλικό μετά το γκολ της νίκης από τον ΘΩΡ!!!! Μετά από ασσίστ ξανά του "γκοντού"!

Μεγάλο ματς Γκαρσία, Σαλπι και ΘΩΡ! Απο εκεί και μετά καλός ήταν ο Μπουσαιντις. Μου έκαναν τρομερή αρνητική εντύπωση οι - υποτίθεται- ξεκούραστοι Ιβιτς και Βιτόλο - όπως και τα χουνέρια του Χαλκιά... Επίσης το δίδυμο Τσιρίλο - Μαλεζά.. απλά δεν το έχει!

Ο Δερμιτζάκης φοβήθηκε το  παιχνίδι και ξεκίνησε με Σορλέν αλλά είχε τα κότσια να κάνει αλλαγή στο 30 και να πάρει την νίκη! Επίσης να σημειώσω ότι οι τελικές ήταν 15-4..... 15 τελικές με 5 κλασικές  ευκαιρίες είχαμε συνολικά σε 5 με 7 παιχνίδια πέρσι! Αν ο Φιλομένο ή ο Σαλπι ήταν πιο προσεκτικοί στα τελειώματα θα είχαμε άλλα 2 γκολ τουλάχιστον!

3 σχόλια:

EISVOLEAS είπε...

Ενδιαφερον το ξεκινημα της Σουπα Λιγδας.Λες...?

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Λέω!

DonMits είπε...

Μακάρι!