9.5.10

Το όπιο της κρίσης...



Κάποτε ο Μάρξ έλεγε ότι η θρησκεία είναι το όπιο του λαού. Σήμερα νομίζω ότι το ποδόσφαιρο είναι κάτι σαν θρησκεία. Έτσι μέσα στην κρίση, έχοντας πλήρη γνώση των πράξεων μου, συνειδητά κάθισα να πάρω την δόση μου, να απολαύσω το απόλυτο ντέρμπι των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας για να γελάσει λίγο το χειλάκι μου. Και γέλασε....

Πολύ καλό παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο, όπου θες με την τύχη, θες με την αποφασιστικότητα, νικήσαμε πεντακάθαρα! Μετά από αυτή την νίκη πολλοί βιάστηκαν να μας χρίσουν φαβορί..Δεν είμαστε φαβορί. Έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα που όμως μπορεί να χαθεί την Τετάρτη.. Προσηλωμένοι στο στόχο και κρατώντας χαμηλά την μπάλα μπορούμε να τα καταφέρουμε... 

Σε αυτό εμπιστεύομαι τον Σάντος...

7 σχόλια:

Giannis Afouras είπε...

Arxika irtha sti selida sou apo endiafero, epeidi eida ena sxolio sou pou mou kendrise to endiaferon sto blog "to ellinaki"..
Ksekinisa kai egw to blog mou kai prospathw na to xtisw auti ti stigmi..
Alla mias kai eida to sigkekrimeno post sou exw na pw 2 pragmata..
1on.. xairomai pou vlepw enan opado na exei siseidisi to oti to opadiliki einai ligo poil nekrwsi tou egkefalou kai 2on, se kalw na rikseis mia matia sto arthro mou "To plirwma tou xronou? Pes tou na' rthei argotera.. paizei o PAOK twra!!! :)
Dedomenou tou oti parakoloutheis to ellinaki, pistevw oti isws na to vreis endiaferon!
Kali tixi tin Tetarti:)

Giannis Afouras είπε...

Opa, ksexasa to link..:)

http://politickingbaby.blogspot.com/2010/04/blog-post.html

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Σε ευχαριστω φιλαράκι! Κάτσε να σε βάλω στα υπόψη στο google reader

Ανώνυμος είπε...

wraios

geokalp είπε...

τι φάβα...
το τσίπουρο έλειπε...

και που να βρεις καλύτερον...

ξαναρωτάω: ο Σάντος φεύγει;
που να πάει...

KANTHAR0S είπε...

Συμφωνώ ότι το ποδόσφαιρο είναι το σύγχρονο όπιο του λαού. Είναι κάτι ιδανικό για να ξεχνιέσαι και να ασχολείσαι. Βέβαια υπάρχουν και πολυ πιο σημαντικά πράγματα από αυτό, αλλά οι συγκινήσεις που προσφέρει ενίοτε είναι κάτι το φοβερό.

Καλή συνέχεια μάγκα.

ο δείμος του πολίτη είπε...

Τα καταφέρατε πουλάκι μου. Μπράβο σας.