14.3.10

Κατωτερός των περιστάσεων...



Όταν στο πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς πρέπει να μπεις και να τρως σίδερα και αντίθετά εσύ φοβάσαι - με ότι και να έχει προηγηθεί- δεν πας για τίποτε. Ο Άρης κέρδισε δίκαια σήμερα και κέρδισε δίκαια γιατί έπαιξε πιο ψυχωμένα από μας και είχε εναν εκπληκτικό Κάμπορα. Ίσως αν δεν έπαιζε ο Κάμπορα να έπαιρνα μια ισοπαλία που πάλι δεν θα την άξιζα. Αλλά ο Κάμπορα έπαιξε και πέτυχε ενα καταπληκτικό γκολ! Τρελό ρισπέκτ και συγχαρητήρια.

Τώρα η κίτρινη στο ..30 δευτερόλεπτο δείχνει διάφορα αλλά δικαιολογία δεν μπορεί να είναι γιατί την περιμέναμε. Έτσι απλά. Πάντως ο Σπάθας στο 80 με τις δυο απανωτές αποβολές- όταν σε δύο φάσεις δεν έπραξε το ίδιο με παίκτες του Άρη- πέταξε την μάσκα.. Αλλά το λέω και πάλι, δεν φταίει αυτός. Εμείς φταίμε που δεν κατεβήκαμε.

Και τον Σπάθα τον περιμένες και την τρομοκρατία περίμενες. Ήταν έτοιμη η ομάδα να τις αντιμετωπίσει ψυχολογικά? Όχι και για αυτό δεν ακούω τις δικαιολογίες περι διαιτησίας. Φάγαμε δύο γκολ σε διαστήματα που είχαμε ισσοροπήσει το παιχνίδι και δεν κάναμε φάση σε ενενήντα λεπτά! Σε αυτά τα τρία πράγματα ο Σπάθας δεν μας φταίει...

Το όνειρο έλαβε τέλος. Κάτι ήταν και αυτό πάντως. Επόμενο ματς προετοιμασίας με την ΑΕΚ, την άλλη Κυριακή στις 19.00. Συγχαρητήρια στο βάζελο για το πρωτάθλημα.

ΥΓ Το πέναλτι ήταν καθαρό πάντως.

15 σχόλια:

KANTHAR0S είπε...

Στάθη, η πρώτη σου πρόταση τα λέει όλα. Ήσουν κατώτερος των περιστάσεων και μπορώ να πω ότι ο ΠΑΟΚ με απογοητευσε. Δεν ειχε φασεις, ειχε πολλα προβληματα στην αμυντικη λειτουργια και δεν ειχε συνοχή. Ευθύνη φερει και ο Σάντος. Θες γκολ ρε Σαντος και τι κανεις; Τίποτα.

Rami είπε...

Δεν νομίζω ρε παίδες να φταίει ο Σάντος...

Ήταν διαβασμένος ο Κούπερ, εξουδετέρωσε τον Βιεϊρίνια με βοήθειες, είχε έναν πολύ καλό Νασούτι πάνω στον Μουσλίμοβιτς, στο κέντρο παίζανε ψυχωμένα, μαρκάρανε και οι 2 επιθετικοί του μπροστά...

Άξιος νίκης ο (Σπαθ)Άρης, για την μαχητικότητα που έδειξε...

DonMits είπε...

Ανάξιος ο ΠΑΟΚ να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Με τέτοια εμφάνιση κι ο Πάνθραξ θα μας κέρδιζε.

Άξιος ο Άρης, θα είναι όμως το επόμενο θύμα σφαγής της επερχόμενης πράσινης παράγκας, όταν θα έρθει η ώρα (πχ στον τελικό κυπέλλου).

she smiles είπε...

mou arese to "tha epairna mia isopalia, pou den tha thn aksiza"

epaizes ki esy stathis? ti me les bre paidi mou....

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

she smiles δες εδώ..

EISVOLEAS είπε...

Αντιγράφω από ΠΑΝΟΥΤΣΟ:

"Οσο για το ματς του «Κλεάνθης Βικελίδης», κρίθηκε στις κατατονικές εμφανίσεις δύο παικτών του ΠΑΟΚ και σε μια εμφάνιση σούπερ ήρωα ενός παίκτη του Αρη. Και δεν αναφέρομαι στον προφανή ήρωα της συνάντησης, Κάμπορα, που με τα δύο γκολ του ξεφτίλισε κάθε ψυχολογική θεωρία ότι οι παίκτες πέφτουν όταν χάνουν πέναλτι, αλλά στον Μεχντί Ναφτί, ο οποίος έμοιαζε να γίνεται ο πρώτος παίκτης που παίζει δύο αντιπάλους μαν του μαν εξαφανίζοντας τον Πάμπλο Γκαρσία και τον Βλάνταν Ιβιτς, με αποτέλεσμα να τους κάνει να μοιάζουν λες και προήλθαν από εγχείρηση λοβοτομής"

she smiles είπε...

bre gia neara koritsia to leei... aman ki esy na to efarmwseis kateytheian!

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Αντώνη θα διαφωνήσω με τον Πανούτσο. Ο μαλάκας με τις τιραντες δεν λέει ότι ο γκαρσία είχε καρτα από το 2' ούτε ότι ο Ναφτι πήρε πρέφα ότι κοκκινη δεν παίρνει.. αυτη ηταν η διαφορά τους. αν θες η διαφορά στο χθεσινό άρη ποδοσφαιρικά ήταν ο Μεριεμ..

duendes είπε...

Πολλά μπράβο για το σχόλιο.

Ανώνυμος είπε...

Μπρο διαφωνώ κάθετα και αντιπαραθέτω
http://www.exedrasports.gr/blogs/articleblog/?aid=57395&cid=105

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Χωρίς διαφωνίες δεν γίνεται κουβέντα. Ο "κατατονικός" Γκαρσία αν έμπαινε δυνατά στην επόμενη φάση θα έπαιρνε κόκκινη. Επιμένω οτι το μήνυμα του 1' ήταν ηχηρότατο και οι παίκτες το κατάλαβαν. Έμεινα με την εντύπωση οτι απέναντί μας είχαμε παίκτες του ΟΣΦΠ τύπου Ανατολάκη που ήξεραν οτι μπορούσαν άφοβα να παίξουν δυνατά, κάτι που βέβαια δεν ίσχυε για εμάς. Και δεν μπορώ να ακούω πάλι περί Σάντος. Την ομάδα την κατέβασε σωστά αλλά κανείς δεν υπολόγιζε τέτοια απροκάλυπτη διαιτησία.

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Μπρο "το κακό φαινότανε όμως ποιος νοιαζότανε"

Γιάννη ακού τι λέει ο Βιτόλο...

"Ο Βίκτορ Βιτόλο, πάντως, παραδέχθηκε χθες πως «χάσαμε από δικά μας λάθη, αν και μας έκοψε τα φτερά ο διαιτητής με τις κάρτες που έδειξε"

Σε αυτο το ματς έπρεπε να είσαι με το μαχαίρι στα δόντια που έλεγε ο Γκαρσια αλλά δεν ήσουν... δυστυχώς...

KitsosMitsos είπε...

Με κατεβασμένα χέρια, που λένε...

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

ίσως και με δεμένα τα χερια..

Panagiotis είπε...

Το πάθημα μάθημα... Να δούμε αν θα ξαναγίνει κάτι τέτοιο.. Τέλος πάντων.

Για όσους λένε ότι δεν υπήρξε αλλοίωση απ' τον διαιτητή, ας δουν:
1) το "οφ-σάϊντ" του Βιερίνια που μάλλον θα κατέληγε σε γκολ
2) την κόκκινη κάρτα που δεν πήρε ο Κάμπορα. Άρα δεν θα έβαζε το δεύτερο γκολ.
Δηλαδή:
Το σκορ θα ήταν ή 0-1 ή 1-1. Και όταν είσαι με 0-1 απ' τα πρώτα λεπτά, τα πράγματα αλλάζουν γιατί πας για να ισοφαρίσεις, βγαίνεις μπροστά μ' άλλα λόγια και έχεις μεγάλες πιθανότητες να φας και δεύτερο σε αντεπίθεση.
Άσε που σε λέει ο κύριος σπάθας, ο γιός του αρχιαπατεώνα, ότι εσύ δεν μπορείς να παίξεις, ενώ ο αντίπαλος μπορεί να κάνει ότι θέλει.