16.11.08

Χάσαμε


Μετά από 10 παιγνίδια χάσαμε δίκαια στο Καραισκάκη με 2-0. Το παιχνίδι ήταν ένα ντέρμπι με πολύ πάθος αλλά δυστυχώς δεν μπορούσαμε! Πριν από το παιχνίδι όλα τα αποτελέσματα ήταν αυτά που μας βόλευαν αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε ούτε ένα βαθμό - θα ήταν πραγματικά δώρο θεού αν φεύγαμε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το ματς.

Ξεκινήσαμε το παιχνίδι πολύ καλά και κρατήσαμε το κέντρο για περίπου 35 λεπτά. Μάλιστα κάναμε και την πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα με τον Μπακαγιόκο που απόκρουσε ο Πάτσα στην γραμμή. Εκεί κάπου δύο πράγματα μας βγάλαν έξω από την αυτοσυγκέντρωση μας. Πρώτα ο τσαμπουκάς και η μπουνιά του Γκαρσία που ακόμη και αν τον χτύπησε ο Ντιογο στα δόντια δεν δικαιολογείται να τον χτυπήσει έτσι! Βέβαια είχα να δώ τέτοιον τσαμπουκά στην ομάδα από την εποχή του Λεοντιάδη και των θρυλικών καυγάδων του με τον Μητρόπουλο. Αυτό όμως μας κόστισε όπως δείχνουν τα πράγματα.

Το άλλο γεγονός ήταν ο Τζόλε που ξέφυγε τρεις φορές από τον Αραμπατζή. Στην τρίτη και φαρμακερή ο Πατσατζόγλου- ολομόναχος - δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ στο τελευταίο λεπτο των καθυστερήσεων. Απογοήτευση....

Στο δευτερο ημίχρονο μπήκαμε νωθρά στην αρχή αλλά καταφέραμε με καλή κυκλοφορία να πιέσουμε τον Ολυμπιακό αν και τον αφήσαμε να βγει σε πολύ επικίνδυνες αντεπιθέσεις που ευτυχώς για μας πέρασαν και έφυγαν. Στο 73' ο Μουσλί (δες την εικόνα από τη goalnews που σου έχω) έχασε την μεγάλη μας ευκαιρία για ισοφάριση και κάπου εκεί τελείωσε για μας το παιχνίδι. Το γκολ του Ντιόγο -ο Ολυμπιακός έψαχνε το γκολ που φαινόταν ότι αργά ή γρήγορα θα έρθει- απλά διέλυσε τις όποιες ελπίδες είχαμε.

Στην αρχή της χρονιάς δεν περίμενες να νικήσεις στο Καραισκάκη. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα απογοητευτήκαμε όμως το χειρότερο - γιατί ενός κακού μύρια έπονται- είναι οι τραυματισμοί Ιβιτς και Κοντρέρας αλλά και η επαπειλούμενη τιμωρία του Γκαρσία που τον βλέπω να ξαναπαίζει τα Χριστούγεννα.

Γιατί χάσαμε?
Νομίζω ότι πασιφανές είναι ότι δεν έχουμε βοήθεια από τον πάγκο, ο Σάντος έπρεπε να βγάλει τον Γκαρσία στο ημίχρονο- ήταν ολοφάνερο ότι θα έπαιρνε κόκκινη- και να περάσει τον Μπαλάφα και να γυρίσει το σύστημα σε 4-4-2. Δεν το έκανε. Αντίθετα ο Λάκης αλλά και ο πιτσιρικάς Αθανασιάδης δεν μπόρεσαν αν σταθούν στο ματς. Ο Ολυμπιακός μετά το 35' πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού- χωρίς να πάρει τον άξονα αλλά παίζοντας από τα πλάγια- και ουσιαστικά μας έκλεισε.

Ο Κάκος νομίζω έπαιξε καλά αν εξαιρεσείς το χέρι του Ντιόγο, ένα οφσαίντ σε εμάς που δεν έδωσε αλλά και το ότι χαρίστηκε στον Μαλεζά που μπορούσε να του δείξει και δεύτερη κίτρινη.

Τώρα θα φανεί αν η ομάδα πέρασε τις παιδικές ασθένειες της Τούμπας. Παιδικές αρρώστιες όπως η γκρίνια και η έλλειψή μέτρου που πάει τον ενθουσιασμό του Παοκτσή από το ζενίθ στο ναδίρ. Είδωμεν στο ματς με την Λάρισα ..

16 σχόλια:

Cybergoulion είπε...

Εγώ να πω απλά ότι μου άρεσε ο αγώνας και επιτέλους να φανεί και λίγο ποιός έφταιγε που ήταν σούπα το "ντέρμπυ" της προηγούμενης Κυριακής! Τώρα γι' αυτό που λες στο τέλος, αν απογοητευθείτε που χάσατε πρώτη φορά στη δέκατη αγωνιστική ενώ είστε δεύτεροι και μετά από τόσο ωραίο παιχνίδι, ε, τι να πω, δεν παίζεστε!

desa είπε...

μέσα στο μυαλό μου είσαι. τα ίδια περίπου έγραψα και εγώ.

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Cybergoulion συγχαρητήρια φίλε ήσασταν καλύτεροι και κερδίσατε. Ικάνους μας έχω να αρχίσουμε την γκρινιά μετά από την πρώτη ήττα μετά από 10 αγωνιστικές! Μην νομίζεις...

desa μα δεν έγινε και τίποτε άλλο! Εκτός αν κάποιος φοράει παρωπίδες!

Ανώνυμος είπε...

θΕΛΩ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ. ΤΟ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΟΣ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ.ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΥ ΘΕΑΜΑΤΟΣ.
JOGO BONITO!

Ανώνυμος είπε...

Αν και φαν του Σάντος πρέπει να πω ότι έχεις δίκιο. Έκανε πατάτες πάλι σήμερα στο κουτσάρισμα και τις αλλαγές. Ο Γκαρσία πράγματι θα ταίριαζε στον Ολυμπιακό

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Ανώνυμε Γαβρε ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΑΜΠΛΟ!

zamuc ασε ειδικά από τον Λάκη απογοητεύτηκα πάρα πολυ...

gk είπε...

Μου κάνει εντύπωση που απο εχθές πλανάται το ερώτημα γιατί άραγε έχασε ο ΠΑΟΚ λες και ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη...

Στο Καραϊσκάκη παίζατε, είμαστε αήττητοι και πρώτοι στο πrωτάθλημα..Helloooo

Great expectations...

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

γαβράκι gk αήττητοι ήμασταν εμέις μέχρι χθες! Εσείς χάσατε στο Χαριλάου αν δεν θυμάσαι!
Το είδες το ματς παρέα με κανέναν βεδουίνο ρε?
Σας παιξαμε στα ισια αλλά τσατιστηκέ ο μαχαιροβγάλτης και κυνηγουσε το Ντιογο για κανα 3λεπτο και γ@μησε την ομάδα και το αρπάξαμε στο τελευταίο λεπτο! τεσπα!

ΥΓ Τι έπαθε ρε ο Πανιώνιος!?

takola είπε...

Ε, όχι και να έβγαζε τον Γκαρσία στο ημίχρονο για να μη φάει κόκκινη! Ο καλύτερος παίκτης μας ήταν, 32 χρονώ μαντράχαλος, με προϋπηρεσία σε Ρεάλ και Μίλαν. Έχει την εμπειρία - ή ΟΦΕΙΛΕΙ να έχει την εμπειρία - που απαιτείται για να μην υποπίπτει σε παιδαριώδη σφάλματα. Και την κόκκινη τηνέφαγε στο 89΄, με το σκορ ήδη στο 2-0...

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Στη Ρεάλ είχε φάει 5 κόκκινες σε 9 ματς...

Rami είπε...

Κούλ μπόηζ, ένα παιχνίδι ήταν, το χάσαμε, πάμε παρακάτω. Έχει πολλλύυυυυ δρόμο ακόμα μπροστά και για μας και για όλους...

Γούσταρα τσαμπουκά πάντως στο Καραϊσκάκη, ήταν ένας ΠΑΟΚ βγαλμένος απ' τα παλιά. Πάλεψε το παιχνίδι μέχρι τέλους, έπαιξε, κυνήγησε, είδαμε μπάλα και "ντέρμπυ" χθες.

Η Ηρακλάρα; Ξύπνησε το θηρίο...; :)

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

right you are brother που θα έλεγε και ο Desmond από το Lost!!!!

Σου λέω ο Πάμπλο μου θύμησε λίγο από Λεοντιάδη!

ikor είπε...

Επειδή έτυχε να δω και τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη φέτος, νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ δίκαια είναι δεύτερος. Τουλάχιστον από την ΑΕΚ είστε πολύ καλύτεροι.

Έχετε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και αυτό μ' αρέσει.

Εντάξει, την Κυριακή νομίζω ότι κέρδισε ο καλύτερος. Αλλά φέτος είναι μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ να βγει CHL με τους άλλους δυο τόσο υποτονικούς.

Καλημέρα stathi.

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

ikor γαβράκι καλως ήρθες! Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια! Νομίζω ότι αυτή ηταν η εικόνα προχθες! Ήσασταν καλύτεροι και αξίζατε την νίκη!

palalos είπε...

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ.....ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ...

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Αραετς!