9.11.08

Στην κορυφή



Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος είδαμε ένα πολύ θεαματικό και πολύ ανοιχτό παιχνίδι στην Τούμπα με τον Πανιώνιο που μπορώ να πω μετα βεβαιότητας ότι ήταν η καλύτερα ομάδα - τουλάχιστον επιθετικά- που αντιμετωπίσαμε φέτος. Παίκτες σαν τον Ρεκόμπα και τον Εστογιάνωφ είναι τα πετράδια του στέμματος του Ελληνικού ταπεινού πρωταθλήματος! Δεν είναι πολλές οι στιγμές που η Τούμπα χειροκροτάει έναν αντίπαλο παίκτη. Εδώ μέχρι και τον Μαραντόνα γιουχάραμε!

Το παιχνίδι ξεκίνησε τόσο δυνατά ώστε μέχρι το 25', είχε χάσει μια ευκαιρία ο Πανιώνιος με Ρεκόμπα, μια εμείς με Μπακαγιόκο και είχαν ζητήσει και οι δύο ομάδες πέναλτι, ο Πανιώνιος σε μαρκάρισμά του Βερόν και εμείς με δύο διαδοχικές ανατροπές στον Μουσλίμοβιτς. Νομιζώ ότι μπορούσε να δώσει και τα δύο αλλά ο Παμπορίδης είχε άλλη άποψη.

Ο Πανιώνιος έχασε ουσιαστικά την ευκαιρία να φύγει με έναν ή δυο βαθμούς στην φάση του 28' όταν ο Χαλκιάς έβγαλε το τετ - α- τετ του Εστογιάνωφ και κράτησε το μηδέν στην άμυνα! Εκεί κάπου τελειώσε νομίζω και το παιχνίδι του Πανιώνιου που δεν μπόρεσε να απειλήσει. Στο 33' ο Μάκος συγκρούστηκε με τον Κονσεισάο στην περιοχή και ο Παμπορίδης (που χθες ήταν εκνευριστικότατος και τα έκανε θάλασσα) έδειξε πέναλτι. Το πέναλτι ήταν και δεν ήταν, αλλά νομίζω ότι δινόταν. Ο Μάκος φαίνεται να βγάζει από την πορεία τον Σέρτζιο και ο τελευταίος βουτάει και λίγο θεαματικά με αποτέλεσμα το πέναλτι που έκανε γκολ ο Ιβιτς - ο οποίος χθες ήταν λίγο πάνω από την μετριότητα που έδειξε μέχρι τώρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Σάντος έκανε μια πολύ μεγάλη κίνηση, βγάζοντας τον Λάκη και περνόντας στο κέντρο τον Γκαρσία στην θέση του Ιβιτς, ο οποίος μπήκε μπροστά και ο Μπακαγιόκο στα πλάγια. Πήραμε έτσι το κέντρο και κάναμε πάρα πολλές ευκαιρίες με αποκορύφωμα το τετ α τετ του Κονσεισάο και την κεφαλιά του Μούσλι. Το δεύτερο γκολ που αξίζαμε ήρθε στις καθυστερήσεις από τον Μουσλίμοβιτς που ανέβηκε στο δεύτερο.



Καλύτεροι από μας οι Μπακαγιόκο, Σέρτζιο και Γκαρσία που έδειξε ότι μπορεί να μην έχει φυσική κατάσταση αλλά κρατάει το κέντρο μόνος του! Νομίζω ότι αν κατεβούμε στο Καραισκάκη με την ενδεκάδα του τελευταίου ημίωρου θα πάρουμε θετικό αποτέλεσμα.

Είναι Κυριακή πρωί, είμαστε στην κορυφή και θα κάτσουμε να απολαύσουμε το ντέρμπι των αιωνίων! Αυτή είναι η πεμπτουσία της μπάλας!

16 σχόλια:

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Δεν διαφωνώ καθόλου... Κάτι λείπει γαμώτο μπροστά αριστερά. Αν τον είχαμε...

Ανώνυμος είπε...

real -malaga 4-3...blogarismeni

Ανώνυμος είπε...

Χρειαζόμαστε ενίσχυση αριστερά γιατί ο Σβούρας δεν μπορεί άλλο, δεξιά γιατί ο Λάκης είναι για τα πανηγύρια και ενα φορ να βοηθάει τον Μούσλι.Απο εκεί και πέρα θέλεις και κάποιο δεκάρι γιατί ο Ιβιτς είναι πολύ αργός και δεν έχει κανει κανένα καλό παιχνίδι εδώ και 9 αγωνιστικές.Φυσικά και χρειαζόμαστε και πάγκο αλλά θέλουμε και λεφτά...
Οταν έρθει η ώρα θα τα δούμε αυτά.

ΠΑΟΚΑΡΑ ΓΕΡΑ!!!

DonMits είπε...

Κορυφή μέχρι νεωτέρας.

Καλοί είμαστε, καλός κι ο Πανιώνιος αλλά οχι αρκετά.

Ο Ρεκόμπα είναι ένας παίκτης για τον οποίο αξίζει να πληρώσεις εισιτήριο, άσχετα αν είσαι οπαδός της ομάδας του ή όχι. Τεράστιος παίκτης και δίκαι χειροκροτηθηκε χτες.

Χαλαρά με μπυρίτσα θα δούμε το ντέρμπι σήμερα και ετοιμαζόμαστε για το εκτός έδρας στο γαυρόσπιτο.

Κουίζ της εβδομάδας:

Έχει κανείς τα κότσια να ορίσει το Βασαρα διαιτητή στο επερχόμενο ντέρμπι;;;;;;;

Η θα μιλήσει και πάλι η παράγκα;;;;;

ΣΠΙΘΑΣ είπε...

Ο ΠΑΟΚ δείχνει σοβαρό πρόσωπο. Είχα πεί από την αρχή, ότι ο Μούσλι είναι μεγάλος γκολτζής. Δίνει εμπιστοσύνη στην ομάδα.

Έγώ πίνω ένα καφεδάκι, σκέτο!
Τι να κάνουμε, Στάθη. Καλά παίξαμε αλλά χάσαμε:)

Μακάρι να συνεχίσετε έτσι.

Εμείς έχουμε πρόβλημα (Λίνεν-Χούτος)

desa είπε...

πρέπει το καλοκαίρι να πάρουμε τον εστογιάνοφ. ο παμπορίδης ήταν άθλιος όπως και με την άεκ. ο ίβιτς κόντεψε να χάσει και πέναλντι. την κυριακή έχουμε κρας τεστ, εμένα μου βρομάει κρύο χειρουργείο, ειδικά αν τοματς πάει στο 0-0. ας με βγάλουν ψεύτη τα παλικάρια με διπλό.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΝΑΛΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ.
ΤΟΝ ΦΥΣΗΞΕ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ!!!
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΠΑΟΚ ΗΤΑΝ ΑΒΑΒΑ, ΕΝΩ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ- ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ 0-1-ΗΤΑΝ ΠΕΝΑΛΤΙ & ΚΑΡΤΑ.
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΑΛΛΑ ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ & ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ.
ΜΗ ΞΕΧΑΣΩ -6 ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ -3. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΣΦΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛΟΙ. VAMOS!!!

ΣΠΙΘΑΣ είπε...

@desa
Ήσυχα..με τον Εστογιάνοφ.
Δεν τον δίνουμε, τέρμα.
Πάρτε τον Τζιμπουρ...

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ σκέψου να χαμε τον Εστογιάνωφ...

blogarismeni τελικό?

apostolisblog μεγάλη η απώλεια του Βιερίνια και νομίζω ότι ο Γεωργίου πρέπει να κουνηθεί λίγο ρε συ!
Πάντως και ο Μπακα καλά τα πήγε σαν εξτρεμ!

DonMits να δω πόσο χαλαρά θα δούμε το ντέρμπι την άλλη Κυριακή! ;-)

Σπίθας πολύ ωραία ομάδα έχετε ρε κουφάλες! Και πολύ σωστό πρόεδρο! Συμφωνω μαζί του 1000% για την διαιτησία!
ΥΓ τον χούτο δεν τον έχετε ανάγκη..

desa και Σπίθα ο Εστογιάνωφ και ο Ρεκομπα προτάθηκαν στον ΠΑΟΚ αλλά νομίζω δεν υπήρχαν λεφτα και στην μια και στην άλλη περιπτωση. Ο Ρεκόμπα ήθελε αλλά είχαμε ήδη κλείσει Γκαρσία και δεν υπήρχε μια και ο Εστογιανωφ ηθελε 400 χιλιαρικα προκαταβολη αλλα δεν ειχαμε πουλησει ακόμα τον οικοδομο και πάλι δεν υπηρχε μια..
Νομίζω αλλά μπορει να κάνω και λάθος..

Φίλε ΑΡΕΙΑΝΕ, μεθυσμένος από το διπλό της Φυλής ονειρεύεσαι να πλησιάσεις στην κορυφή...
Όσο για το -3 δεν λέγατε στα ραδιόφωνα ότι θα γινόταν αυτή την αγωνιστική ή την προηγούμενη?! Νίκησε τον Αστέρα στο ντέρμπι της παραμονής πρώτα και μετά θα τα πούμε για το ντέρμπι της κορυφής ;-)

KitsosMitsos είπε...

Φέτος είναι η χρονιά σας. Μόνο να πάρετε θετικό αποτέλεσμα στον γαύρο σας μένει...

palalos είπε...

ZLANTAN ALANI GOAL KAI STO LIMANI!!!

Rami είπε...

Έχουμε γίνει φανατικοί με την πάρτη σου και την ΠΑΟΚάρα μας... :)

Μέχρι και ΕΤ3 βλέπω τα βράδια για να ενημερώνομαι τις Κυριακές!

EISVOLEAS είπε...

Καλά γελάνε όλοι!Μόνο στην Πλατεία ακόμα βρίζουν...
Πραγματική κοσμογονία φέτος.
Παίρνει ο (Μ)ΠΑΟΚ τέτοια (μ)πενάλτυ(που λέει κ ο Πατρικ) κ ο Βάζελος δεν έχει πάρει ούτε 1 με τις 600πλασιες ευκαιρίες!!!!!
Ο καψερός ο Πανιώνιος κατέβηκε κ έπαιξε μπάλα χωρίς φόβο κ με πάθος,ενώ οι "μεγάλοι"χεσμένοι στην Τούμπα,ήταν καλύτερος κ πήρε...τα εύσημα!
Αλλά πίσω έχει ο Σωκράτης την ουρά...

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

σίγα ρε είσβωλεα που σας αδικήσανε! Μας ευνόησε η διαιτησία μια φορά και έγινε θέμα! Στο προηγούμενο ματς τι εγινε ρε συ? Το πρώτο πέναλτι που κερδισαμε ηταν ρε! Ελεος!!!
Με σας το πέναλτι του Σπυρόπουλου στο Μουσλιμοβιτς που το έκανε αβαβα το ξέχασες?

takola είπε...

Όλη η φασαρία που έγινε σ' αυτό το παιχνίδι με τη διαιτησία είναι εκ του πονηρού. Δε χρειαζόμασταν τη διαιτησία για να κερδίσουμε τον Πανιώνιο. Θα κερδίζαμε έτσι κι αλλιώς.

Από κει και πέρα,
Αποστόλη συμφωνώ για δεκάρι (κρίμα πάντως για Ίβιτς, γιατί δεν είναι και φτηνό συμβόλαιο), αλλά το ζήτημα "βοήθεια στον Μούσλι" το λύνει μια χαρά ο Μπακαγιόκο. Εξτρέμ φυσικά και χρειαζόμαστε, ο Λάκης είναι τελειωμένος.

desa, χειρουργείο είναι όντως πιθανό, αλλά εγώ το βλέπω σαν τιμή μας, αν δεν μπορεί να μας κερδίσει αλλιώς ο γάβρος. Περί Εστογιάνοφ, έχε υπόψη σου πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Παίκτες που ούτε μαρκάρουν, ούτε πάσες δίνουν δημιουργούν περισσότερα προβλήματα απ' όσα λύνουν.

BTW, πώς την είδατε την απόφαση του Σάντος να εκτίσει ο Δάρλας την ποινή του στο ματς με γάβρο; Κουφή, ε; Μάλλον θα παίξει με Σβούρα αριστερό μπακ, θα αντέξει όμως με αντίπαλο Γκαλέτι;;

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

takola σκέψου να χαμε Ρεκόμπα από πίσω απο τον Μουσλι. Για Μπακαγιόκο συμφωνω, πολυ καλό δίδυμο άντε να δούμε τι γαυρους θα πιάσουμε στο τηγάνι!

Ελα ρε τον φάγατε τον ανθρωπα τον Σαντος! Ηταν και ψιλοτραυματιας ο Δαρλας και τον εβγαλε!