31.8.08

Επιτέλους!



Την Κυριακή 23 Σεπτέμβρη του 1984 ο ΠΑΟΚ κέρδισε στην Ριζούπολή 3-1 τον Απόλλων Αθηνών εκείνη την χρονιά πήραμε το πρωτάθλημα. Μια άλλη Κυριακή, 25 Αυγούστου του 2002 Ο ΠΑΟΚ του Αναστασιάδη θα έριχνε μια 4αρα στον ΠΑΟ του ...Σάντος και θα άναβε φωτιές στην Τούμπα. Την πρωταπριλιά του 2007 θα περάσουμε νικηφόρα από την Νίκαια νικώντας τον Ιωνικό με 0-2.

Με τις τρεις αυτές νίκες θα συνδεσει το πετυχημένο ξεκίνημα του, στο νέο πρωτάθλημα που άρχισε το σαββατοκύριακο, Ο ΠΑΟΚ. Η νίκη με 2-0 επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο θα είναι η πρώτη εκτός έδρας νίκη σε πρεμιέρα μετά από 24 ολόκληρα χρόνια,η πρώτη νίκη σε πρεμιέρα μετά από 6 χρόνια και η πρώτη εκτός έδρας νίκη - μακριά από την Θεσσαλονίκη γιατί η Καλαμαριά δεν πιάνεται! -μετά από 16 μήνες !!

Το κυριότερό όμως δεν είναι στην νίκη! Το κυριότερο είναι ότι η ομάδα μου έπαιξε πάρα πολυ ωραίο ποδόσφαιρο και έδειξε ψυχραιμία, ομαδικότητα και πολλές λύσεις μέσα στο γήπεδο! Μπορεί ο ΟΦΗ να μην μπόρεσε να μας κοντράρει πολύ αλλά πιστεύω την επόμενη αγωνιστική απέναντι στην ξαδέρφη του Νότου θα δείξουμε τι αξίζουμε στα ντέρμπυ! Δεν ξέρω αν θα ξεπλύνουμε την περσινή ντροπή, άλλα είμαι σίγουρος ότι τέτοιες εμφανίσεις όπως αυτές πέρσι θα μείνουν στα χρονοντούλαπα της ιστορίας!

Πάντως πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό δεν μπορώ να βρω κάποιον να υστερεί σε απόδοση! Τα συγχαρητήρια μου στον Φερνάντο από το Εστορίλ λοιπόν! Αλλά μην πάρουν τα μυαλά σας αέρα! Θέλουμε πολλές εμφανίσεις για να υσηχάσουν τα ματάκια μας από τα περσινά!

Και κυρίως πολλά όμορφα γκολ όπως το δεύτερο που σας δίνω εδώ στο βίντεο.


12 σχόλια:

Skouliki είπε...

μπραβο σαςςςςςς....

καλο μηνα !!

Ανώνυμος είπε...

ki esy ena trelompaoki eisai....
kai se eixame se ektimish....

ts ts ts

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Καιρός ήταν πια!!!

Καλό μήνα Στάθη..

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Καλό μήνα παιδιά!

DonMits είπε...

Καλή αρχή κάναμε. Και νίκη και ωραία μπαλίτσα.

Πράγματα που είχαμε ξεχάσει πέρσι...

Πάμε για άλλα με χανούμι τώρα στις 14 του μήνα.

dr.SeenG είπε...

Αυτό που με άρεσε στην ομάδα, είναι η σοβαρότητά της και η εμπιστοσύνη που εμπνέει. Εντάξει... δεν χτυπάμε πρωτάθλημα αλλά και ούτε μας αρκεί να ανεβούμε λίγες θέσεις από πέρσι. Τουλάχιστον ξέρουμε πως θα δούμε μια ωραία ομάδα.
Άντε καλό μας μήνα και καλό φθινόπωρο!

EISVOLEAS είπε...

Καλή αρχή λοιπόν.
Αλλά επειδή ο (Μ)παοκτζής είναι ον κυκλοθυμικόν,όπως όλες οι φυλές των φιλάθλων,είμαι περίεργος να δω τις αντιδράσεις αν στραβώσει το ντέρμπυ με την ΑΕΚ...
Ιδιαίτερη ικανοποίηση αισθάνεται ο ανεπίσημος "χορηγός" του (Μ)ΠΑΟΚ...
Η επένδυση του δείχνει να πιάνει τόπο κ η ποιοτική άνοδος του προϊόντος Super Ligda μοιάζει ρεαλιστική με έναν δυνατό (Μ)ΠΑΟΚ!

desa είπε...

παίξαμε απλά καλά και όχι πάρα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο όπως λες. τουλάχιστον αυτό πιστεύω εγώ.

desa είπε...

να μας δούμε και στα δύσκολα, αν θέλουμε υπέρβαση και 3η θέση η άλλη αγωνιστικη είναι κριτήριο

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

DonMits έτσι! Αντε να δούμε τι θα γίνει με την ξαδέρφη!

dr.SeenG "Αυτό που με άρεσε στην ομάδα, είναι η σοβαρότητά της και η εμπιστοσύνη που εμπνέει"
συμφωνώ απόλυτα!!

EISVOLEAS ήρθε και ο εκπρόσωπος του "Βασικού Μετόχου"!!
χαχα!!! Γεια σου ρε πολυμετοχικέ!

Ρε Αντώνη το θέμα με μας είναι να δουμε μετά από 5 χρόνια στο γήπεδο μια ομάδα να παίζει καλή μπάλα! Ας το κάνουμε αυτό και ας χάσουμε και κανα παιχνίδι δεν πειράζει! δεν είμαστε η καλύτερη ομάδα αλλά σε αυτή την στιγμή αυτό που μετράει είναι να είμαστε μια ομάδα!


desa δες τι λέμε παραπάνω.. Όσο για υπερβάσεις έχουμε ακόμα καιρό.. Την 3 θέση ας την αφήσουμε στους συμπολίτες που φέτος εκτός απο Κυπελλούχοι 2008 είναι και πρωταθλητες 2009..

Dr_MAD είπε...

για να δούμε! εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε! (ανατρίχιασα LOL)

Α ρε ΜΠΑΟΚΑΡΑ! :-D

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Καλή χρονιά ρε!