13.6.08

Talking to myself..

Γυρνώντας στο μπλογκ μου από την δουλειά την προηγούμενη εβδομάδα βρίσκω στο ψηφιακό μου γραμματοκιβώτιο ένα γράμμα από τον PAVLO να με καλεί να γράψω ένα κειμενάκι για τον περίφημο Blogger της Παρασκευής που διοργανώνει στο δικό του ιστολόγιο. Μπορείς να πεις όχι σε μια τέτοια τιμή? .... Αυτό λέω και εγώ... Αλλά εδώ τίθετε ένα σοβαρό ζήτημα - και αν δεν τίθεται το τίθω εγω που λέει και η λαίδη..- τι να γράψω?!

Ωραία, πού είναι το πρόβλημα, μου απαντάει ο άλλος μου εαυτός. Θα γράψεις ότι γράφεις και στο δικό σου το μπλόγκ. Ναι αλλά στο δικό μου το μπλογκ τον τελευταίο καιρό δεν γραφω και πολλά πράγματα ένεκα το μωρό, ανταπαντώ εγώ. Τι να γράψω δηλαδή? Κανένα αστυνομικό ρεπορτάζ για το ποιος σκότωσε τον Σεργιανόπουλο? Ή μήπως να το παίξω Χίος και να γράφω :
Τραγική ειρωνεία είναι το τελευταίο σίριαλ του Ρήγα «Κόκκινο δωμάτιο». Και ο πιο ευφάνταστος δημιουργός δεν θα πίστευε ποτέ ότι ο τίτλος του σίριαλ του Αλέξανδρου Ρήγα θα «δανειζόταν» στον δολοφόνο για να πλημμυρίσει το διαμέρισμα του θύματος στο αίμα του.

Άσε γιατι θα με πιάσει πάλι η γκρίνια και τα νεύρα μου για όλους αυτούς τους υποκριτές που 4 μήνες πριν μιλούσαν για τον "Έμπορο Ναρκωτικών" και προχθές για τον "Ασυμβίβαστο Ηθοποιό"! Έλεος δηλαδή!

Η επόμενη εναλάκτική ήταν ήδη έτοιμη. Γιατί δεν κάνεις κανένα αφιέρωμα στις αγαπημένες σου ταινίες τώρα που βγήκε και ο τελευταίος Ιντιάνα στην μεγάλη οθόνη?



Δεν νομίζω να το κάνω για δύο λόγους, με ακούω να μιλάω δυνατά. Πρώτον αυτο έγινε πριν απο 15 μέρες και δεύτερον είμαι ακόμα απογοητευμένος από τον Σπίλμπεργκ από τον τρόπο που σοδόμισε παρέα με τον κοντοστούπη, δύο από τους αγαπημένους μου συγγραφείς Επιστημονικής Φαντασίας τον Φίλιπ Ντικ στο Minority Report και τον Γουελς στο War of the Worlds. Άσε που η επόμενη ταινία που θα δω στο σινεμά μπορεί να είναι ο Γουίνι - λέμε τώρα. Καλά λοιπόν τότε κάνε ένα αφιέρωμα στις φωτογραφίες που άφησαν εποχή όπως το περίφημο φιλί στην Ταίμς Σκουέρ!

Καλή ιδέα αλλά μετά θα πρέπει να βάλω και φωτογραφίες σαν και αυτή

ή αυτή

η αυτή



και δεν λέει γιατί πάλι θα μελαγχολήσουμε και έρχεται και σαββατοκύριακο και δεν λέει!

Ε με έσκασες
! Απλά διάλεξε ένα τραγούδι και πες ένα καλό Σαββατοκύριακο όπως κάνεις πάντα και τελείωσε η υπόθεση! Ωραία ας βάλω λοιπόν το Blue Jean από τον David Bowie, να ευχηθώ σε όλους να έχετε ένα καλό Σαββατοκύριακο και να αφήσω τον άλλο μου εαυτό στην ησυχία του!



Παύλο σε ευχαριστώ για την πρόσκληση!
Φιλιά σε όλους!
Καλό Σαββατοκύριακο!

9 σχόλια:

Maria Mikro Analogo είπε...

Να περάσεις ένα υπέροχο σ/κ με τις γυναίκες σου Στάθη! :D Φιλάκια

geokalp είπε...

καλό τριήμερο και ωραίο το τραγουδάκι!

από τις φώτο διαλέγω το '68!
ίσως γιατί ήμασταν αγέννητοι!!

Ανώνυμος είπε...

κι ελεγα να παω να τον τιμησω τον Ιντυ, αλλα τωρα πια μαλλον θα το περιμενω σε ντιβιντι!!
να περασετε ομορφα, πολυ ομορφα, χαζομπαμπα!
χεχεχε
καλο τριημερο!

Ανώνυμος είπε...

και γιατι δεν βαζεις καμμια φωτογραφια της μπεμπας να χαμογελασουμε λιγο;

kat. είπε...

καλό τριήμερο βρε..

ELvA είπε...

Σταθη, η φωτογραφια με τους Tommie Smith & John Carlos στους Ολυμπιακους του 1968 στο Μexico City, ειναι σταθερη αξια και συγκινει παντα!
Aκου τωρα και ενα τραγουδακι του αγαπητου μου Ryan και καλο σου σαβ/κo!


http://www.youtube.com/watch?v=LW-_vOKxRfs&feature=related

Μπουρμπουλήθρα είπε...

Παλι στην ευκολη λυση κατεφυγες ε? Καλο σαββατοκυριακο!!! Τελειος ο david Bowie..

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Εγώ σε ευχαριστώ καρντάση. Καλό 3ήμερο με τις γυναίκες σου.

desa είπε...

ο τύπος μπροστά στα τανκς και οι μαύροι αθλητές είναι όλα τα λεφτά.
τσίμπισα και το διαρκείας