15.3.08

Ο Αστέρας και ο Καρνάβαλος..

Ότι και να πω λίγο είναι. Αυτός ο κόσμος δεν αξίζει τέτοια ομάδα. Ας αναλογιστούν οι παίκτες και ο προπονητής τις ευθύνες τους και ας σκεφτούν και παραιτήσεις. Θόδωρε σήμερα έχεις και γιορτή και οι παίκτες παρέα με τον προπονητή, σου κάνανε ωραίο δώρο. Πρόσεξε πάντως γιατι έτσι όπως πάμε θα αδείασει η Τούμπα -όπως στην φωτογραφία- και θα είναι κρίμα....Όπως και είναι κρίμα τέτοιος λαός να μην έχει αντάξια ομάδα.

Πάλι καλά που κερδίσαμε Άρη και Καλαμαριά και δεν κινδυνεύουμε!
Πάλι καλά....
Δεν έχω να πω περισσότερα....

18 σχόλια:

Dr_MAD είπε...

Μου φαίνεται φέτος θα τη βγάλουμε με την τριάρα στον Αρη. Ντροπή

Σοφία είπε...

Τι ακούνε τα αυτιά μου; Κέρδισε ο Αστέρας μέσα στην Τούμπα; Ολέ ολέ ολέ ολέ!!!

Σόρρυ για τους αλαλαγμούς, δεν πολυασχολούμαι με το ποδόσφαιρο, αλλά η καταγωγή μου είναι από Τρίπολη οπότε δεν μπορώ να μην χαρώ με το αποτέλεσμα.

Πάω να στείλω ημέιλ στους φίλους μου τους ΠΑΟΚτζήδες να τους δουλέψω λίγο χεχε!

desa είπε...

Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια.

If...ιγένεια είπε...

Αν είχαν εσένα για πρόεδρο? Θα άλλαζε κάτι? :)

Hades είπε...

Στάθη, αν αδειάσετε τώρα την Τούμπα μόνο ζημιά θα πάθετε.Ως γνωστόν οι κρονέδες και τα λαϊκά δικαστήρια ήταν παλιά σε καθημερινό επίπεδο στον Ολυμπιακό, οπότε ξέρω από τέτοιες καταστάσεις. Δεν διαφωνώ ότι είστε διψασμένοι, δεν διαφωνώ ότι έχετε πικραθεί, δεν διαφωνώ ότι έχετε κουραστεί από τα μεγάλα λόγια. Αλλά μην κάνετε κινήσεις βεβιασμένες. Η κατάσταση του ΠΑΟΚ είναι πολύ δύσκολη:ούτε λεφτά έχει πολλά, ούτε δυνατότητες για ανοίγματα διαθέτει. Ο Σάντος για τον ΠΑΟΚ είναι ό,τι πρέπει. Παίκτες θέλετε, αλλά είναι ανέφικτο να το πετύχεται ακόμη και σε βάθος ενός έτους.
Επειδή ξέρω ως γαύρος πόσο εύκολα μπορεί να καταρρακώσει το ηθικό όλης της ομάδας μια οργανωμένη κίνηση των οπαδών, απλά προσέχτε διότι είστε σε κρίσιμο σταυροδρόμι.

Αν θυμάσαι σου'λεγα πρόσφατα ότι κατά κύριο λόγο αλλαγή νοοτροπίας. Διάβαζα σήμερα στον Φίλαθλο πως την ώρα που τα άκουγε ο Σάντος στο γήπεδο, υπήρχε παίκτης που γέλαγε. Κάτι τέτοιο εννοούσα...

desa είπε...

hades έλεγε το ρεπορτάζ ποιος ήταν? Συμφωνώ με όλη τη πρώτη σου παράγραφο. Όχι βεβιασμένες κινήσεις από τον κόσμο, όχι βεβιασμένες κινήσεις από τη διοίκηση (λέγε με απόλυση Σάντος).

geokalp είπε...

το πρόβλημα δεν εμφανίστηκε εχθές...

Vorios Anemos είπε...

Νομίζω ότι το χωρίς λόγια κούνημα του κεφαλιού μας όταν ειδωθήκαμε φεύγοντας από τούμπα , τα λέει όλα...

DonMits είπε...

Πίκρα...

Ακόμα δεν έχω ηρεμήσει και για αυτό δεν ανέβασα ακόμα ποστ.

Να τελειώσει η χρονιά και να πέσουν τα κεφάλια. Θέλουμε ριζική ανανέωση στο ρόστερ. Να φύγουν (σχεδόν) ΟΛΟΙ, γιατί κανένας δεν έχει καταλάβει τι είναι ΠΑΟΚ.

adaeus είπε...

...πίκρα εσείς, πρώτοι εμείς (να μην είχαμε και την ξεφτίλα του ματς στα χαρτιά!)

NdN είπε...

Τώρα τι να πω;

Το ΣΚ ήταν εφιαλτικό. Από τη μία η μετακόμιση στην άλλη άκρη του Λονδίνου και ένα τηλεφώνημα ενώ οδηγούσα ότι χάσαμε από τον αστέρα και μαζί όλες τις ελπίδες για είσοδο στα play off.
Πάντως οι αντιδράσεις που είδα λίγο νωρίτερα στην τηλεόραση είναι τραβηγμένες. Ολοι είμαστε απογοητευμένοι, αλλά δεν φταίει ο Σαντος. Ας ελπίσουμε σε ένα καλύτερο αύριο.

Κρίμα για το λαό. Τώρα όμως πρέπει να σταθούμε στην ομάδα πιο πολύ από ποτέ.

Καλή εβδομάδα Στάθη.

Hades είπε...

Desa, εννοείται ότι ΔΕΝ έλεγε ποιος ήταν. Κι επειδή διαβάζω Φίλαθλο εδώ και 14 χρόνια μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι για να το έγραψε, στάνταρ έγινε.

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

MAD και πάλι καλά να λες...

Σοφία καλά θα κάνεις! Φιλιά στο Λονδίνο και συγχαρητηρια για την νίκη!
Την αξίζατε

desa ΠΑΟΚ πουλάω τρέλλα και δεν γουστάρω άλλο σαρδέλα!

if.. ιγένεια
Λες?



geokalp ακριβώς.....

Vorios Anemos ασε ρε Μανώλη... καλά έλεγες να κανονίσεις εκδρομή το Σαββάτο! Γιατί άλλαξες γνώμη?!


DonMits τα είπαμε και στο γήπεδο. Πονάν τα μυαλά μας και τα μάτια μας...


adaeus όλοι για σας δουλεύουν τελικά!


NdN τουλάχιστον οι μετακομίσεις όταν τελειώνουν έχουν μια υπέροχη αίσθηση καινούργιου!
;-)
Για τον ΠΑΟΚ... καλή η στήριξη στην ομάδα αλλά απο την άλλη αγαπητέ η ομάδα θέλει ανανέωση! Από το τέλος του α' γύρου που ντεφορμαρίστηκαν ΓΧ και Σβούρας πάμε από το κακό στο χειρότερο! Στον β' γύρο σε δέκα μάτς σκοράραμε στα 3! Έχουμε μεγάλο πρόβλημα αγωνιστικό φίλε! Απλά δεν κινδενεύουμε γιατί στον α' γύρο λίγο τους ντόπαρε η Τούμπα! απο τότε που χάσαμε από την Ξάνθη πέσαμε σε λούμπα...

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Άδη
και εγώ συμφωνώ με αυτά που λες αλλά εκείνη την στιγμή η πίκρα ξεχύλησε. Τελικά πιστεύω ότι θέλουμε μεγάλη ανανέωση και καθαρό μυαλό... Ψυχραιμία.
Όσο για τον παίκτη που γέλαγε τι να πω....
Προχθές μου την έδωσε περισσότερο που ζήλεψα παίκτες όπως ο Οφρυδόπουλος ή ακόμα χειρότερα ο Κανακούδης που κάποτε έπαιζε σε μας....
Τέλος πάντων πιστεύω απο την μία καλύτερα που ήρθαν έτσι τα πράγματα να γίνει μια γερή ανανέωση στην ομάδα γιατι φτάσαμε πίσω στο 1996 που τερματίσαμε 14οι με 38 βαθμούς...

ΠΑΥΛΟΣ είπε...

Και μετά θέλατε να έρθω και γω!!!
Μάλλον ψάχνατε κάποιον για να δείρετε μετά.

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Ασε ρε Παύλο! Αστα να παν..

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Kαι η πλάκα είναι οτι ο Ζαγοράκης τα ρίχνει όλα στους παίκτες(έχει δίκιο ναι μεν)αλλά συνεχίζει να επιμένει και στον Σάντος και να σκέφτεται να τον κρατήσει και την νέα χρονιά..

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

κάτι ξέρατε και εσείς οι αεκτσήδες που λουζερ τον ανεβάζατε και λουζερ τον κατεβάζατε..