1.2.10

Lost at Last!!!



Σε λιγότερο από 24 ώρες θα ξεκινήσει ο τελευταίος κύκλος της ανεπανάληπτης σειράς που έκανε ακόμα και κοτζαμ Μπάρακ Ομπάμα να αλλάξει ώρα στο διάγγελμά του! Μια σειρά που είτε την λατρεύεις είτε λατρεύεις να μισείς!



Ελπίζω και εύχομαι να απαντηθούν και τα 100 ερωτήματα που συγκέντρωσε αμερικανικό μπλ0γκ!Να υπενθυμίσω για όποιον θέλει να φρεσκάρει την μνήμη του ότι υπάρχει και η Lostpedia!

Επιτέλους θα δούμε κάτι που αξίζει στην τηλεόραση. γιατί σειρές όπως το flashforward και το V, με προϋπολογισμούς επεισοδίων όσο μεσαίες ταινίες, δεν με ενθουσίασαν! Και βέβαια εννοώ την αμερικάνικη τηλεόραση γιατί αν περιμένεις να δεις κάτι που να αξίζει στην εγχώρια σώθηκες....

6 σχόλια:

DaNaH είπε...

Άντε μετράμε ώρες πλέον χεχε!

Όσο για το FlashForward και το V εμένα μου άρεσαν, ιδίως το πρώτο περισσότερο σαν ιδέα και πλοκή. Όχι ότι συγκρίνονται με το LOST αλλά κάλυψαν κάπως το κενό λίγων εβδομάδων. Ελπίζω να επανέλθουν κι αυτές.

Cybergoulion είπε...

Έγω ούτε το λατρεύω, ούτε λατρεύω να το μισώ! Να τελειώσει περιμένω να δω που θα καταλήξουνε!

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Δανάη ,το Flashforward είχε πολυ καλό σενάριο αλλά δυστυχώς το ξεχειλώσαν προκειμένου να κρατήσει περισσότερα επεισόδια! Όσο για το V.. μου φαίνεται χάρτινο! Καμιά σχέση με τους χαρακτήρες του Battlestar Galactica!!
Άντε να δούμε με το Λοστ τι θα παιχθεί!

Σαιμπερ εσυ εισαι εξαίρεση!

EISVOLEAS είπε...

Και ο ΠΑΟΚ για να τιμησει την πρεμιερα του LOST, χαθηκε απο το γηπεδο...

mahler76 είπε...

εγώ έβαλα να δώ τον 5ό κύκλο ξανά και μετά τα καινούρια. ΠΟΡΩΣΗΗΗΗΗΗ

KitsosMitsos είπε...

Για να δούμε τι θα δούμε!