27.2.10

Πρώτος έστω για μια βραδιά...


..και ποτέ δεν ξέρεις....

Για το ματς δεν έχω να πω τίποτε! Το σκορ κολακεύει την Ξάνθη. Θα μπορούσε να είναι και διπλάσιο. Ο Τριτσώνης δεν έδωσε πέναλτι και αποβολή για άλλη μια φορά όπως και με τον Εργοτέλη αλλά ακριβώς όπως στην Κρήτη το παιχνίδι το πήραμε πολυ εύκολα. Μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο και οι ... φίλαθλοι της .. Ξάνθης την αποθέωσαν!Επόμενο ματς με Πανθρακα στην Τούμπα σε μια εβδομάδα...

Αφήνω εδώ και την βαθμολογία και αναρωτιέμαι πως θα την δημοσιεύσουν αύριο τα ..αθλητικά νέα....

...και περιμένω να δω - χαλαρά τι θα κάνουν αύριο οι ... άλλοι....

ΥΓ .. Ξέχασα ρε παιδιά!!! ...Πανοπουλε.... αντε και γαμήσου τώρα!!!

ΥΓ 2 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΦΟΡΟΥΜ ;-)!


17 σχόλια:

karfoto είπε...

....με ρελαντί περάσαμε !!!

Dimos El Grec είπε...

1ον) συγχαρητήρια για τη Νίκη! αν και βέβαια ήταν προφανές ότι πήγαινε για το διπλό...
Μακάρι να κάνουν γκέλα αύριο οι άλλοι!
2ον) Συγχαρητήρια για την προσέγγιση! Είσαι από τους καθαρόμυαλους ΠΑΟΚτσήδες και γουστάρω να σε διαβάζω!
3ον) Με την ομάδα που έχουμε εμείς φέτος να δω αν θα καταφέρουμε να μείνουμε στην κατηγορία. Μόνο ο Πόι και ο Γκσπούρνινγκ παίζουν μπάλα!

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

karfote ξέρεις πόσοι περίμεναν να κάνουμε γκέλα...

ευχαριστώ Dimos...

Μαίρη Τρακάδα είπε...

Όχι "έστω για μια βραδιά"... Για πρώτη βραδιά!!! ;)
Για μια βραδιά ας έχουμε κι εμείς ψηλά τη μπάλα... Από αύριο το πρωί χαμηλώνουμε πάλι...

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε εγγράφως στον Πανόπουλο την Πέμπτη. Σήμερα πήρε και την απάντηση των παικτών που ήθελαν να του τη δώσουν από κοντά!

Rami είπε...

Μην ασχολείστε ρε με τον Πανόπουλο...

Έχασε ήδη 1.500.000 Scoda... :)

Του χρόνου θα είναι Scouda Ξάνθη μπας και κρατηθεί στην Β'

Γερά με Πάνθρακα. Παιχνίδι-παιχνίδι. Όλοι στο γήπεδο. Στοίχημα ότι την πρώτη μέρα της διάθεσης των εισιτηρίων, θα έχουμε sold out!

Μην σας φανεί παράξενο αν αύριο παραμείνουμε πρώτοι στην βαθμολογία, πονηρά παιχνίδια και τα 2 των πρωτοπόρων...

mahler76 είπε...

καλά μην παίρνετε και πολύ θάρρος.

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

"Όποιοι βάζουν στόχο να κόψουν το πρωτάθλημα από τον κούρκο και νομίζουν ότι είναι και γαμω τους Αρειανάρες ας τραβήξουν το καζανάκι να ξυπνήσουν!

Στόχος είναι να πας εσύ στο Τσ. Λ. μέσω των πλέϊ-οφ και να πάρεις το κύπελο!

Στόχο να κάνουν ζημιά στον ΑΡΗ έχουν οι κούρκοι γιατί είναι μικρότερη ομάδα! Ξεκινάνε κάθε χρονιά με ένα από τους βασικούς τους στόχους το πως θα μας κάνουν ζημιά, πώς θα μας εξαφανίσουν από το χάρτη.

Εμείς δεν θέλουμε να εξαφανιστούν από το χάρτη, σπάμε πλάκα μαζί τους. Ακόμα και στις μεγαλύτερες ήττες μας δεν μπόρεσαν να μας κάνουν καζούρα όπως εμείς σε αυτούς.

Αυτό έχει να κάνει με το ότι νιώθουν κατώτεροι και είναι κατώτεροι....αθλητικά, ηθικά, οργανωτικά...

Δε θα το παίζουμε υπεράνω, ούτε χάφτες είμαστε, αλλά δε θα γίνουμε και σαν αυτούς!

Η μεγαλύτερη ήττα μας θα είναι να γίνουμε κομπλεξικοί σαν αυτούς.

ΥΓ: Αν αφού έχουμε πάρει το κύπελο και βγούμε στο Τσ. Λ. σαν 2οι ο κούρκος αφού έχει χάσει το πρωτάθλημα, έχει βγει εκτός Ευρώπης στα πλέϊ-οφ και είναι στα πρόθυρα της οικονομικής κατάρρευσης θα είναι ένα έξτρα γούστο. Cool

Θετική σκέψη!"

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

"Για να τα πούμε και λίγο έξω από τα δόντια , έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα δυστυχώς το ματς της χρονιάς είναι σε 2 βδομάδες . Και είναι πιο σημαντικό κι από τον τελικό κυπέλου,αν πάμε . Δεν είμαι καθόλου κομπλεξικός , ίσα ίσα που όποτε ακούγεται σύνθημα για κουρκο σε άλλο ματς ,δε το φωνάζω καν γιατί το θεωρώ κομπλεξισμό να ασχολούμαστε μαζί τους . Αλλά αν δεν τους κόψουμε το πρωτάθλημα , την έχουμε γ@@@σει ακόμα κ αν πάρουμε το κύπελο κερδίζοντας 5-0 τον βάζελο στο οακα . Δεν είμαστε στο 1985 να έχουμε αντίβαρο το μπάσκετ , ούτε μπορούμε να χτυπήσουμε πρωτάθλημα στη μπάλα στο άμεσο μέλλον , αφού ουδεμία σχέση έχουμε με την σαπίλα που καθορίζει τις τύχες του . Τεράστια οπαδική ζημιά , τεράστιο ψυχολογικό σοκ θα είναι αν γίνει κάτι τέτοιο . Και μη μου πει κανείς οτι εντάξει δε μας νοιάζει , θα πάρουμε το κύπελο εμείς, γιατί δε πιστεύω να το χαρεί κανείς αν οι άλλοι πάρουν το 'καλό' ."

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

"ΦΙΛΕ ΜΟΥ (ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΙ ΜΟΝΤΣ ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ) ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡ 3 ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΓΚΑΤΖΕΤΑ Η ΤΟΥ ΣΠΟΡΤ24 Η ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΒΟΥΝΑ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΝΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ.ΕΔΩ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 14 ΜΑΡΤΗ ΘΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΙΚΟΥΣ κ@@@ΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ.ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΑΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΝΩΜΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΦΟΒΟ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΑΡΗ ΚΥΠΕΛΟΥΧΟ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΥΨΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΠΛΕΥ ΟΦ ΜΕ ΓΑΥΡΟ, ΚΟΥΡΚΟ, ΧΑΝΟΥΜΙ.

το στησιμο του στησιματος!!!!
αντε γεια που.τανας γιοι της σκοντα πετατε χαρταετο μονο με εμας βαζατε τα ποδια σας στη φωτια μου.νοπανα
η πορεια του κουρκου ειναι η αποθεωση της ρουφιανιας.
σε λιγο οσα παιδακια δε θα εχουν ονειρο να γινουν κροισσοι τυπου κοκκαλη-πατερα
θα θελουν να γινουν ρουφιανακια τους για τρωνε κανενα κοκκαλο...

ΠΟΣΟ ΓΛΥΚΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η p@utsΑ ΡΕ σκ@@ΟΓΥΦΤΟΙ ΣΤΙΣ 14 ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ...ΠΟΣΟ ΓΛΥΚΕΙΑ..ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΡΕ ####ΑΡΑΔΕΣ.ΝΑ ΚΛΑΙΓΕΣΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΟΨΑΜΕ ΤΗΝ ....ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ.ΕΤΣΙ ΡΕΕΕΕ.Ο ΑΡΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΦΙΑΛΤΕΣ

Μια που το ανέφερες...
Στα π@π@ρια μου η ρεάλ δεντροποτάμου (μετά την μπαρτσελόνα του κάμπου πέρισι) που με τα λεφτά του βγενόπουλου, τις διαιτησίες του γκ@γκατση και τον πάτο του κωστ3τσου κάνει αυτά που κάνει για να βγει δεύτερη..
Αυτό που δεν χωνεύεται έιναι ότι αυτό το πεθαμένο χανούμι είναι 7 πόντους πάνω...

τωρα που ηρέμησε και η δικιά μου κεφάλα να γράψω και γω την άποψη μου
είναι Π@@ΤΑΝΕς όλων των τρούκων οι μάνες
μογγόλε εγώ θα σου στερήσω το πρωτάθλημα

ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΤΕ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΧΑΛΚΙΑ ΜΟΥ ΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΩ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ?
ΤΟΣΗ ΜΑΓΚΙΑ ΣΕ ΤΟΣΟ ΦΛΩΡΟ ΦΟΡΤΩΜΕΝΗ.....

Προσοχή σε όλα τα επίπεδα. 7 αγωνιστικές πριν και αρχίσαν τα όργανα.
Μπαρτσελόνα η γριά, σφαγή του Τέλη. Για διηπειρωτικό ο κουρκος.
Μεγάλη προσοχή.

Ρε συ πιλαβιε γ@@@ το σπιτι σου θα φας κανενα π@@τ@@ας γιο? αυτον τον μπινε το ντακο ποτε θα τον καθαρισεις? Εχει στηθει ολοκληρο συστημα απο τους εκλεκτους σου στην κεδ (με πρωτοστατη τον βασσαρα) και συ κοιμασαι ορθιος.
Καλοπουλοι ντακοι παμποριδιδες κ.α. ποσες φορες πρεπει να αποδειξουν οτι εκτελουν εντολες για να ενεργοποιηθεις ρε αρχiδι ?
Εχουν οργανωσει τα παντα οι κουρκοι και πανε για το κολπο γκροσσο και ο πατερας με τον βγενοπουλο κοιμουνται ορθιοι. Μεχρι και τον ####οκουρκο καλοπουλο σας εβαλε ο βασσαρας αυριο για να σας κοψει βαθμους. και σεις βλακες βαζελοι θα νομιζετε οτι σας εσφαξε ο κοκκαλης αυριο.

αδερφε μη μας τρελαινεις!!!.....

Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΒΑΤΡΑΧΟΣ,
ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΠΩΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΥΝΟΗΘΕΙ ΠΟΤΕ.

ΣΩΣΤΟΣ...
ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ Ο ΚΟΥΠΕΡ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ, ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ...

ο βασσαρας που εστειλε τον κολλητο του τον σαραϊδαρη για να καθαρισει για την καβαλα στο ματς με την ξανθη. ψοφα βασσαρα.
Ελα κουρκε στο Ναο με διατητη τον ιδιο τον βασσαρα αν θελεις. Ελα ρε ####οκουρκε να σε γ@@@σω το αιμα σου

o βασσαρας να μας πει και για την κλικα των διαιτητων που ακουστηκε οτι παιζουν τα ματς στο στοιχημα...ακουγεται εντονα,τις τελευταιες μερες
να μας πει και για αυτους που σφυριζουν οπως να ναι,προκειμενου να τιμωρηθουν και να πανε στο ντουμπαι,για να παρουν πολλα και φρεσκα μαρουλια...
δεν ειναι τυχαιο,οτι με βασσαρα,βαζελος και κοτα,πανε τρενο διαιτητικα..

Ο ΑΓΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΛΙΛΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ,Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Κ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΙΤΡ ΣΤΗΝ ####ΙΑ.
ΤΡΕΜΩ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ (ΠΟΥ ΗΔΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΣ),ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟ ΣΕ ΑΚΡΑΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.

ο λίλης είναι πρόεδρος στους άπλυτους, όσο ο παπανδρέου πρωθυπουργός της ελλάδας..."

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

34 ΧΡΟΝΩΝ ΜΕ ΜΟΛΙΣ ΤΡΕΙΣ ΑΣΠΡΕΣ ΤΡΙΧΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΕΣ ΣΤΑ @ρχιδ@Α ΜΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ,,,,,,,,,,,,ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΨΩ? ΘΑ ΜΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΒΑΨ@ρχιδ@ .Ο ΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΟΛΗ,Η ΑΓΙΑΤΡΕΥΤΗ ΑΡΩΣΤΙΑ ΜΑΣ.

Για να τα πούμε και λίγο έξω από τα δόντια , έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα δυστυχώς το ματς της χρονιάς είναι σε 2 βδομάδες . Και είναι πιο σημαντικό κι από τον τελικό κυπέλου,αν πάμε . Δεν είμαι καθόλου κομπλεξικός , ίσα ίσα που όποτε ακούγεται σύνθημα για κουρκο σε άλλο ματς ,δε το φωνάζω καν γιατί το θεωρώ κομπλεξισμό να ασχολούμαστε μαζί τους . Αλλά αν δεν τους κόψουμε το πρωτάθλημα , την έχουμε γ@@@σει ακόμα κ αν πάρουμε το κύπελο κερδίζοντας 5-0 τον βάζελο στο οακα . Δεν είμαστε στο 1985 να έχουμε αντίβαρο το μπάσκετ , ούτε μπορούμε να χτυπήσουμε πρωτάθλημα στη μπάλα στο άμεσο μέλλον , αφού ουδεμία σχέση έχουμε με την σαπίλα που καθορίζει τις τύχες του . Τεράστια οπαδική ζημιά , τεράστιο ψυχολογικό σοκ θα είναι αν γίνει κάτι τέτοιο . Και μη μου πει κανείς οτι εντάξει δε μας νοιάζει , θα πάρουμε το κύπελο εμείς, γιατί δε πιστεύω να το χαρεί κανείς αν οι άλλοι πάρουν το 'καλό' .


ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ Κ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο κουρκΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΙΚΤΥΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΔ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ Κ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ.
ΟΡΙΣΑΝΕ κουρκΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΟΝΤΑΨΕΙ.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΑΝΟΠΟΥΛΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΑΝΤΕ ΚΑΙ Γ Α Μ Ι Σ Ο Υ .

Έχετε ξαναδεί την ξάνθη τόσο ψόφια ποτέ; και υποτίθεται ότι έπαιζε τη χρονιά της σήμερα

πριν 2 χρονια ηταν να παρουμε το κυπελλο και να πεσει ο ΠΑΟΚ στο μπασκετ..δυστυχως τιποτα απ τα 2 δεν εγινε
ΦΕΤΟΣ ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Η γ@@@ΜΕΝΗ Η ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΟΥΜΕ ΑΠ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΩ ΚΑΤΩ....
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ 20000 ΑΡΙΑΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ...
ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΟΠΑΔΙΚΗ ΖΗΜΙΑ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ...

Όσο υπάρχουν τα κρουασάν μόλτο και τα παγωτά δέλτα, μην τους φοβάστε τους άπλυτους...
Την πάρτη μας μόνο...
Σοβαρότητα και νίκες σε ΟΛΑ τα ματς από εδώ και μπρος!

ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ...ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΒΑΡΙΑ!
ΩΣ ΣΥΝΙΘΙΖΕΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑΤΑ...
Ο ΘΕΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΛΙΓΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ!
ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΑΡΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΥΣ,ΕΓΩ ΣΤΟ ΛΕΩ...ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΛΕΙΝΩ...ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΑΝΟΙΧΤΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ,ΑΠΟΡΩ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΚΡΑΖΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΡΚΟ...
ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΜΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ...
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ...
ΕΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ....
ΕΙΠΑΜΕ ,ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ .. ΟΚ ΣΥΜΦΩΝΩ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.
ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ.
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.
ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΜΕ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ..
ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ.

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Ρε σεις μην αγχώνεστε...Τώρα που έχουν πάρει ψηλά τον αμανέ,θα είναι μεγαλύτερη η κατραπακιά...
Εμείς τα δικά μας...
Θα έρθει και η ώρα που θα τους πλύνουμε...

Θέλετε να τα φέρουμε όλα σε μία κοινή βάση???
Στην κοινωνία αυτή....που το πρεζάκι είναι βάρος....και τα λεφτά για να φτιαχτούν δρόμοι δεν περισσεύουν.....σε αυτή που είσαι υποχρεωμένος να επιβιώνεις για να πληρώνεις αλλά δε δικαιούσαι να ζεις παρά μόνο όταν παρασιτείς εις βάρος άλλον....
έχει ο καθένας υποχρέωση απέναντι στους ανθρώπους του....
να τους μάθει τι είναι σωστό....γιατί πρέπει να κάνουν κάτι και γιατί όχι...να μάθουν να ξεχωρίζουν.....
διαιωνίζονται προβλήματα χρόνια τώρα γιατί η πλειονότητα των προηγούμενων γενιών βολευόταν....γιατί κανείς δεν τόλμησε να πει στο γιο του,τον ανιψιό του,το βαφτιστήρι του.."κανόνισε μικρέ,όταν μεγαλώσεις μη στηρίξεις κανέναν από αυτούς που κυβερνάνε..."....κι όλοι αναλώνονταν σε λόγια.."πάνε εσύ πανεπιστήμιο κι έχω εγώ έναν στο κόμα να σε βολέψει μετά"
λάθος νοοτροπία...επί χρόνια...και ρίζωσε πλέον....
καταλήγοντας στη μεγάλη μας καψούρα....
εγώ κι εσύ θα κάνουμε Αρειανούς...εμείς θα τους μάθουμε τι σημαίνει αυτό....και ποιοι είναι οι άλλοι....ο δικός σου λόγος προς τον άνθρωπό σου μετράει πολύ περισσότερο από όλα τα πρωτοσέλιδα του κόσμου.....Η ΑΡΕΙΑΝΟΣΥΝΗ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΓΕΝΙΑ ΣΕ ΓΕΝΙΑ,ΑΠΟ ΣΤΟΜΑ ΣΕ ΣΤΟΜΑ.....γι'αυτό υπερέχουμε σε επίπεδο μορφωτικό....γιατί ξέρουμε τι είμαστε.....αφήστε ρε τους πολλούς να είναι από τα πρωτοσέλιδα.....ας κάνουν οπαδούς από κει.....εγώ το παιδί μου θέλω να συνεχίσει μετά από μένα γιατί έμαθε από μένα κι όχι από κανένα εξώφυλλο....
υγ. Ίσως μερικοί δυσκολεύεστε να εξηγείσετε τι σημαίνει ΑΡΗΣ...κι αντί να θέλετε να δείχνετε φωτογραφίες από εκδρομές σας και να λέτε..."να,κι εκεί πήγα"...να θέλετε να δείχνετε εξώφυλλα και να λέτε..."δες το έγραψε τότε αυτός για τον ΑΡΗ"....πρόβλημά σας και το κρίμα στο λαιμό σας...

ΣΤΑ @@ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΥΡΚΟΣ!!!!!!!!!!!!!!
ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΩ????????????
ΓΙΑ ΑΡΗ ΜΙΛΑΜΕ ΕΔΩ!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΥΤΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ,
ΟΥΤΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ...

AI ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑΤΑ ΑΛΛΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ??
ΡΕ ΠΑΣ ΚΑΛΑ?
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΦΕΡΕΙ...
ΣΙΓΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΛΑΡΟ..ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΝΑΜΕ...
ΕΣΥ ΑΝ ΘΕΣ ΜΗ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ. ΕΛΕΟΣ....
ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΜΙΣΑ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΝ ΓΛΑΡΟ ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΙΧΤΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ...!!!

ΑΦΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ ΠΑΡΤΟ.ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ Η ΠΟΡΔΗ ΤΟΥ ΧΑΛΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΠΑΣΑ.ΜΟΝΟ ΠΡΙΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ

θα χυσουμε στα μουτρα ολωνων
εγω αυτο εχω να πω!!!
εχουμε μπροστα μας 7 γαμ.ησια!!!
κοιταμε καθε ξεκ.ωλλιαρη ξεχωριστα και στο τελος θα κανουμε ταμειο!!!
τελεια και παυλα και πο.υτσα στον κ.ωλο τους...
αυτα.

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΑΔΕΡΦΙΑ... Η ΜΕΡΑ ΑΛΛΑΞΕ... 28-02-2010... ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΕΝΑΛΤΥ...

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

α πραγματα ειναι απλα, το κοματι στην πιτα που ειχε η ΑΕΚ τωρα το μοιραζετε με μΠΑΟυκ,ο μΠΑΟυκ εχει τα δικα του πΟλλυ δυνατα κουμαντα ΠΑΝΤΟΥ...δυστυχως ετσι οπως τα εχουν καταφερει στην σουπερ κλικα τοσο ο κουρκος οσο ο γαυρος και ο βαζελος εχουν της ιδιες πιθανοτιτες να βγουν πρωταθλητες,
ευχομαι μονο μην ειναι η κουρκοι, ποιος ακουει τα μεμετια μετα.

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙΣ ,ΝΑ ΑΠΟΓΟΙΤΕΥΤΕΙΣ..ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ..ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΒΟΡΡΑ ΜΕ ΣΥΜΑΧΕΙΕς ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΕΟΣ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ..

ΔΕΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΟΝ...Η ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΤΙΚΕ..Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΕ...ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΝΕ Ο ΑΡΗΣ ...ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ..ΤΖΙΧΑΝΤ

Περσι ηταν η μπαρτσα του καμπου..φετος η Ρεαλ της ανατολικης μακεδονιας....

ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙ . . . ΕΜΕΙΣ

Αυτο ειναι το προβλημα με εμας....Οτι χανουμε βαθμους και στα @@ μας. (για τους παικτες μιλαω)
ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΣΟΥΖΟΥΝ ΔΕΝ ΠΟΝΑΝΕ ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΒΑΘΜΟΙ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ
Κι αντι να κοιταμε πως θα παρουμε εμεις το πρωταθλημα κοιταμε πως θα το κοψουμε απο τα πουλια

Οχι φιλε μην λες τετοια πραγματα....Προσπαθουν να μας αφανισουν...Κοιμουντε και ξυπνανε με την σκεψη πως θα αφανισουν εμας,την καλαμαρια και τον γΗρακλή....

πέναλτνυ μαρσ δεν δώσαν στον ατρόμητα...

και στεναχωρηθηκες?

πεναλτι ΠΑΟ. μουφααααααααα

Δεν σε χαλασεεεεε

Ο ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΟΜΒΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΣΤΟ 20ΛΕΠΤΟ ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΥ...ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΩΝΕΨΩ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΝΕΤΟ ΣΤΟ ΤΕΙΧΟΣ...

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΥΠΟΔΙΑΙΣΤΕΡΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ,ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ Κ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ.
ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΛΙΛΗ.ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
Υ.Γ.
ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ Ο ΜΙΣΗΤΟΣ ΠΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΜΕ ΜΑΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΧΑΡΤΗ.

Και ποιος άλλος μλκ το μπουκάλι...Πολύ μλκες αυτοί που ειρωνεύονταν τον Πέσκοβιτς και στα χαμηλά - ψηλά της 3

γ@@@ την τρελα μου γ@@@....
δεν μπορω να καταλαβω τι σκ@@α εχει παιχτει σημερα...
εβλεπα φατσες μετα το ματσ λες και ειχαμε χασει....
Ρε πατε σοβαρα???τοσο νταλκα επιτελους με τον κουρκο???
Ο ΑΡΗΣ επαιζε σημερα...Ο ΑΡΗΣ ΜΑΣ...
και ασχολουμαστε στο γηπεδο με το τι κανει ο κουρκος...
Που ηταν η φωνη??δεν ξερω τι παικτηκε με οργανωτη και μπουλμπα κ σιγουρα δεν θ το μαθω απο εδω..
Βρε μ@@@@ες εκει στην 3 στην γωνια...εκει που ημουν εγω....ναι εσας λεω το λεω..
χαβαλε με παικτη του ΑΡΗ δεν θα ξανακανετε...αστο διαολο γ@@@ τα παντα σας..
Αντε να πουμε..
Αμα κανεις χαβαλε ρε βλακα σε παικτη του ΑΡΗ για μενα εισαι μ@@@@ας..
Αν ο σηφακης μεινει εκτος θα σου πω εγω μετα...βλακες...ε βλακες..
πρωτη φορα που κερδισε η ομαδα και ημουν στα χαμενα με αυτα που ακουγα..
εγω παω με τις πατεριτσες γηπεδο κ βλεπω αλλους να την κανουν στο 80 γιατι λεει βαρεθηκε...ακου εδω...
κ το αλλο...σε πολλους πιο πολυ νοιαζει αν θα παρει ο κουρκος πρωταθλημα...
παρα αμα χασουμε τους στοχους μας...
ΞΥΠΝΗΣΤΕ...
ΝΙΩΣΤΕ...
ΘΑ ΤΟΥΣ γ@@@ΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ..
ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ NIKHTH NA EXETE....
ANTE ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΟΥ ΓΥΡΙΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ..
ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...
ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ γ@@@ΣΕΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ...

ΑΣ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ Κ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ...
ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΚΑΤΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΟΥ 50 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΜΕΝΑ.
ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ Κ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΑ ΣΤΑΓΕΡ.κ@@@Σ ΜΕΣΑ κ@@@Σ ΕΞΩ ΘΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΜΕ....

ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ 3 "ΤΙΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ"......................ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΤΑΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.........ΠΩΣ ΡΕ

ΚΑΘΑΡΙΣΕ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ.ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΚΑΤΑ 90% ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ.

ΜΑΚΑΡΙ ΦΙΛΕ ΜΑΚΑΡΙ.ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟ ΑΥΤΙ........

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

ΑΣ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ Κ ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ...
ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΚΑΤΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΟΥ 50 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΜΕΝΑ.
ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ Κ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΑ ΣΤΑΓΕΡ.κ@@@Σ ΜΕΣΑ κ@@@Σ ΕΞΩ ΘΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΜΕ....

ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ 3 "ΤΙΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ"......................ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΤΑΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.........ΠΩΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΟΥ ΓΛΥΣΤΡΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ???
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.....................ΠΡΟΣΟΧΗ.............
ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ...........ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ..............ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ................
ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΟ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ............
ΝΑ ΔΕΣ ΤΟΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΡΝΙΣΟΒΑΣ ΣΤΟ ΠΑΛΕ...........ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΤΗΣ ΚΟΚΑ ΚΟΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ...............

ΚΑΘΑΡΙΣΕ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ.ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΚΑΤΑ 90% ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ.

ΜΑΚΑΡΙ ΦΙΛΕ ΜΑΚΑΡΙ.ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟ ΑΥΤΙ........

τα βουντού που μας κάνουν οι κουρκοι μας έχουν αποδεκατίσει...
φέρτε εξορκιστή, παππά, τον μάγο του Νάτσο, τον ραββίνο του Μπλατ, τον μουφτί του Ναφτί... φέρτε τους όλους, δεν γίνεται αυτό το πράμα φέτος...

πήγαμε να πάρουμε έναν 2ο καλό τερματοφύλακα, αλλά δούλεψαν πάλι τα κόμπλεξ κάποιων ομάδων...
παμ παρακάτ...

Ελα ρε ####οκουρκε τωρα να σου κανω την απονομη

1 μλκας πεταξε την κορδελα.... και 2.000 (ελπιζω να ειναι μονο τοσα!!!) κουπονια πηγαν "στο καδο τον αχρηστον" .... και κανεις δεν βρεθηκε να τον αρπαξει.... αν οχι να φαει ψιλες για να μη το ξανακανει να παραδοθη στα σεκιουριτι οτι η παε να κινηθει αναλογα στην απαγορευση εισοδου του στο γηπεδο...
δηλαδη ελεος!!! Ενας δεν βρεθηκε διπλα του να εχει αγορασει κουπονι;;;... τα λεφτα που εδωσε στο κουπονι πετουσε εμμεσα!!!

Ειρωνικό είναι αυτό τώρα;
Μπορεί να ήταν οπαδός του κούρκου...

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ. ΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ ΣΤΟ

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΝΤΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΡΕΙΑΝΟΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!!
ΑΚΟΥΣΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ
ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΠΑΡΟΛΟ ΤΟ 2-0!!!!
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΕΡΚΙΔΑ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ!!
ΓΙΑΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο κουρκΟΣ ΚΑΙ Η ΓΡΙΑ ΑΝΕΤΑ!!!!
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΓΑΒΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΣΗΜΕΡΑ!!!!
ΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ κουρκΟ ΘΑ ΚΑΨΩ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!
ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ!!!!!
ΘΑ ΣΤΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ
ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ,ΟΤΙ ΜΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΡΕΙΑΝΟΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ
ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!

Rami είπε...

Πώς έλεγε ο Χάρρυ...;

"και κλάααααααμα η κυρία ρε παιδάκι μου!"

8)

DonMits είπε...

Πολύ κλάααααααααμα όμως, ρε παιδάκι μου!

Εξακολουθώ να απολαμβάνω απίστευτα τον τρόμο των συμπολιτών προ του ενδεχόμενου να πάρουμε το πρωτάθλημα!

ο δείμος του πολίτη είπε...

Τα καταφέρατε. Πού ξέρεις κι αργότερα...